Faʻafefea ona maimoaina iPhone lisiti

Pin
Send
Share
Send


Toetoe o soʻo se tusi talosaga o loʻo tufatufaina i le App Store, o loʻo iai ni faʻatauga i totonu, o le a faʻatupeina le aofaʻi o le tupe mai le teuga tupe a le tagata faʻaaoga mo se vaitaimi. E mafai ona maua le resitalaina lesitala i luga o le iPhone. I lenei tusitusiga, tatou vaʻavaʻai i le auala e mafai ai lenei mea.

E tele taimi, e faʻaalia ai e le au faʻaaogaina iPhone, o le aofaʻi e tasi o le tupe e faʻaalu ai le aitalafu mai le faletupe i masina uma. Ma, i le avea ai o se tulafono, ua aliali mai faapea ua uma ona lesitala le talosaga. O se faʻataʻitaʻiga faigofie: o le tusi talosaga e taumafai e faʻataʻitaʻi atoa le faʻaaliga ma tulaga maualuga mo le masina e leai se totogi, ma ua faʻatagaina i ai e le tagata. O le iʻuga, ua tuʻu mai le lesitala i luga o le masini, e i ai se taimi e faʻafaigaluegaina faʻaalu ai. A maeʻa le taimi atofaina, pe a fai e te le tapeina i le taimi i le faʻatulagaina, ole saofaga totogifuapauina o le a otometi lava faʻaeeina otometi.

Siakiina mo iPhone lesitala

E mafai ona e sailia poʻo a mea saofaga na tuʻuina atu, ma faʻapea, pe a tatau ai, faalēaogāina, e le gata i lau telefoni ma e ala ile iTunes. I le amataga o le tatou 'upega tafaʻilagi, o le fesili pe faʻafefea ona faia lenei mea i luga o se komupiuta e faʻaaogaina ai le lauiloa meafaigaluega e faʻatautaia ai masini Apple sa talanoaina auiliili.

Faʻafefea ona lolo mai mai iTunes

Faiga 1: Faleoloa Faleoloa

  1. Tatala le Faleoloa Faleoloa. A manaʻomia, alu i le laupepa tele "I le aso". I le pito i luga taumatau, filifili lau talaaga otooto.
  2. I le isi faamalama, kiliki i le igoa o lau Apple ID account. Ma le isi, e te manaʻomia le ulufale i totonu e faʻaaoga ai lau teugatupe upu tusi, tamatamaʻilima mata pe faʻailoa galuega mata.
  3. I le faʻamaeaina manuia, o le a tatalaina se faʻamalama fou. "Teugatupe". I totonu o le a e maua se vaega Totogi.
  4. I le isi faamalama o le ae vaai lua poloka: "Galue" ma le Le gaoia. O le mea muamua e faʻaalia talosaga lea e iai saofaga malosi. O lona lua, faʻaali, o loʻo faʻaalia ai polokalama ma tautua na mafua ai ona faʻaleaogaina le totogiina o le pili o le pili.
  5. Toactact de subscription for a service, filifili ai. I le isi faamalama, filifili le faamau Tuʻu.

Metotia 2: iPhone tulaga

  1. Tatala tulaga ile lau telefoni. Filifili se vaega "iTunes Faleoloa ma App Faleoloa".
  2. I le pito i luga o le isi faamalama, filifili lau igoa igoa. I le lisi e aliali mai, faʻamau le ki "Matamata Apple ID". Tusi i totonu
  3. Ona aliali mai lea o le faʻamalama i luga o le mata. "Teugatupe"i le mea o i le poloka Totogi Oe mafai foi ona e vaʻai i le lisi o tusi talosaga lea e faʻatagaina le totogi masina.

Soo se metotia o loʻo faʻamatalaina i totonu o le tusitusiga o le a taʻu atu ai ia te oe poʻo a saofaga na tuʻuina atu mo le Apple ID e fesoʻotaʻi i le iPhone.

Pin
Send
Share
Send