Faʻafefea ona faʻafou WhatsApp i luga o se Android poʻo le iPhone telefoni

Pin
Send
Share
Send

Polokalama faʻafouga o se taua taua o le faʻaaogaina o soʻo se masini i nei ona po. E tusa ai ma lauiloa lauiloa avefeau, faafouina le lomiga o le tagata talosaga talosaga e le gata o le mautinoa le mautu o lana galuega ma maua galuega fou, ae o loʻo aʻafia ai foʻi le tulaga o le saogalemu o le tagata e faʻaaogaina faʻamatalaga ala i auaunaga. Sei o tatou vaʻai i auala e maua ai le faʻaaliga fou o WhatsApp, o loʻo galue i totonu o le siosiomaga o le lua sili ona lauiloa feaveaʻi OS - Android ma iOS.

Faʻafefea ona faʻafou le Vatsap i le telefoni

O taualumaga, o se iʻuga la latou tusi talosaga, maua faʻafouga mo le WhatsApp avefeau, e fai sina eseʻese mo le Android smartphone ma le iPhone, ae i le aotelega e le o se galuega faigata ma e mafai ona faia i le tele o auala.

Android

E mafai ona faʻaogaina e le au WhatsApp mo Android se tasi o auala e lua mo le toe faʻaleleia o le messenger. O le filifiliga o se faʻatonuga faʻapitoa e faʻalagolago i le metotia o le faʻapipiʻiina le apalai na muamua faʻaaogaina.

Faitau foi: Faʻafefea ona faʻapipiʻi WhatsApp i luga o le Android telefoni

Metotia 1: Google Play Maketi

O le faigofie auala e faʻafou ai Vatsap i luga o se masini o loʻo tamoe Android o le faʻaaogaina o le Play Market, lea e fausia i totonu o soo se telefoni i le kamupani Google's faleoloa polokalama.

  1. Tatou faalauiloa le Play Maketi ma tatala le autu autu o le talosaga e ala i le paʻi atu i le faʻamau ma faʻamau e tolu i le pito i luga tauagavale o le mata.

  2. Tago i aitema "O aʻu talosaga ma taʻaloga" ma o lea tatou te oʻo i le tab "Faʻafouga". Tatou maua se avefeau "Whatsapp" i le lisi o mea faigaluega komepiuta lea e faʻamatuʻu fonotaga fou, popo i lona aikona.

  3. A uma ona iloiloina suiga fou i le lomiga ua fuafuaina mo le faʻapipiʻiina i luga o le itulau o mea mo fesoʻotaʻiga i totonu o le Faleoloa Faleoloa, kiliki "Faʻafou".

  4. E tumau pea e faʻatali seʻia maeʻa ona faʻafou mai vaega fou o le polokalama mai le tautua ma faʻapipiʻi.

  5. I le maeʻa o le faʻafouga, tatou maua le sili ona lata mai lomiga o VatsApp i le taimi o le taualumaga! E mafai ona amata le avefeau i le paʻi atu i le faamau "Tatala" i luga o le mea faigaluega itulau ile Google Play Maketi, pe faʻaaoga le aikona i le lisi o mea faʻapipiʻi ma faʻaauau le fesuiaʻi o faʻamatalaga e ala i le lauiloa tautua.

Faiga 2: Aloaʻia Upega Tafaʻilagi

Afai e le mafai ona e faʻaogaina le ofisa Google app faleoloa i luga o lau telefoni, e mafai ona e faʻaaogaina le faʻaaogaina aloaʻia na fautuaina e le avefeau faʻalauiloa e faʻafou le WhatsApp i Android. O le APK faila o le lata tagata talosaga talosaga i lalo o loʻo avanoa pea i luga o le 'upega tafaʻilagi upega tafaʻilagi ma e mafai ona laʻuina mai e soʻo se tagata faʻaaoga, e mautinoa ai le faigofie ma le saogalemu o taualumaga.

Vaʻai foi: Tatalaina APK faila i le Android

  1. Tatala le fesoʻotaʻiga nei i soʻo se polokalama telefoni.

    Sii maia le WhatsApp APK mo Android mai le upega tafaʻilagi aloaʻia

  2. Tulei "Sii mai nei" ma filifili le talosaga faʻapena ona laʻuina mai i lalo le faila (o le lisi o nei mea faigaluega e faʻamoemoeina i le telefonipoto faʻapitoa). Le isi, matou faʻamaonia le talosaga e uiga i le ono ono lamatia o liaʻeina o faila faila pe a aliali mai i luga o le lau.

  3. O loʻo matou faʻatali mo le maeʻa o le download pusa. Le isi, tatala "Sii Mai" pe alu i le ala faʻamatalaina mo le sefeina o le faʻapipiʻi i le laasaga muamua e faʻaaoga ai soʻo se faila faila mo Android.

  4. Paʻi i le faila foliga "WhatsApp.apk". Ona kiliki lea "Faapipiʻi" o le a taitai atu ai i le faalauiloa o le afifi installer fausia i Android.

    Tapa Faatuina ma faʻamoemoe le tuʻuina mai o le tagata fou faʻafouina fausia luga o le le mautonu.

  5. Ua sauni uma mea uma e faʻaogaina le lata mai o le avefeau, tatala i soo se auala talafeagai.

IOS

Tagata e ana smartphones a Apple e faʻaaogaina le WhatsApp mo iPhone e toe faʻafou ai le faʻamatalaga o le avefeau, i le tele lava o tulaga, e vaʻavaʻai atu i se tasi o le lua metotia fautuaina i lalo. O le muamua aʻoaʻoga e sili ona lelei ona o lona faigofie, ma le auala lona lua o le faʻafouga mafai ona faʻaaogaina i le tulaga o soʻo se mea sese poʻo ni faigata, faʻapea foi ma i latou e faʻaaogaina e manaʻo e faʻaaoga se PC e maua ai talosaga i luga o le iPhone.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻapipiʻi ni apalai i luga ole iPhone: faʻaaogaina iTunes ma le masini lava ia

Faiga 1: AppStore

Faleoloa Faleoloa App, na ofoina mai e Apple e na o le pau lea o meafaigaluega aloaʻia mo le mauaina o tusi talosaga i masini gaosi oloa, ua faʻaopoopoina e le gata i le faʻapipiʻi galuega, ae faapea foi ma auala mo le toe faafouina o polokalama uma. Faʻalelei le WattsApp e ala ile App Store e faigofie.

  1. Matou te tatalaina le Faleoloa App i le tago atu i le Faleoloa ki luga o le iPhone desktop. O le mea e sosoo ai tatou te tapuni le moli "Faʻafouga" i le pito i lalo o le lau. Ile lisi ole polokalame e mafai ona toe faʻaleleia ana lomiga, matou te mauaina "Whatsapp le avefeau" ma popo ile aikona.

  2. O le gaioiga i luga o le a tatala ai le avefeau itulau i le App Store. I luga o lenei mata, e mafai ona e masani ai i fou fou na faʻalauiloaina e le au atiaeina i le faʻapotopotoga fou o le Vatsap tagata faʻatau apalai mo iPhone.
  3. Ina ia amata le faʻagaioiga mo le downloadina ma faʻapipiʻi le lata mai faʻamatalaga o WhatsApp, e tatau ona e kiliki le faʻamau FUAFUAINA. Ona matou faʻatali lea seʻia mimilo vaega ma faʻapipiʻi otometi.
  4. Lenei faamaea le faafouga o le WhatsApp avefeau i totonu o le iOS siosiomaga. E mafai ona e tatalaina le talosaga ma faʻaaoga galuega masani, faʻapea foi suʻesuʻe avanoa fou.

Metotia 2: iTunes

O se auala e masani ai le tele o tagata faʻaaogaina oloa a Apple o le auala e fegalegaleai ai ma masini gaosi oloa e ala i le iTunes talosaga, e aofia ai le faʻafouga o talosaga faʻapipiʻi i luga o telefoni poto ma laupepa, e talafeagai i aso nei. Faʻalelei Watsapp le faʻaaogaina o se komepiuta ma iTunes o le vave.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻaaoga le iTunes

O galuega o le faapipiiina ma le faafouina polokalame i luga o le iPhone sa le aofia mai iTunes lomiga 12.7 ma luga. Ina ia mulimuli i faʻatonuga i lalo, e tatau ona faʻapipiʻi iTunes 12.6.3! E mafai ona e puʻeina le tufatufaina o lenei lomiga mai le fesoʻotaʻiga i lalo.

Sii mai iTunes 12.6.3 mo Windows ma avanoa ile AppStore

Faitau foi:
Faʻafefea ona aveese iTunes mai lau komepiuta atoa
Faʻafefea ona faʻapipiʻi iTunes i lau komepiuta

  1. Faaoso iTunes ma fesootai le masini i le komepiuta.

  2. Matou te tatalaina le vaega "Polokalame" ma laupepa Ala o faasalalauga faletusi tatou maua "O le a le App Avefeau" Faatasi ai ma muamua apalai talosaga. Afai e mafai ona faʻapipiʻi se lomiga fou, o le messenger icon o le a faʻaalia talafeagai.

  3. O matou taumatau kiliki i le Watsapp icon ma filifili le aitema i le pop-up konteks menu "Faʻafou polokalame".

  4. O loʻo matou faʻatali mo le downloadina o vaega taua mo le faʻafouga. O le alualu i luma pa mo lenei faiga ua "natia" i tua o le faʻailoga i le pito i luga o le iTunes faamalama i le itu taumatau.

  5. A o faʻailoga "Faʻafou" o le a mou atu mai le avefeau faailoga, kiliki i luga o le faamau ma le ata o le telefonipoto e alu i le masini pulea vaega.

  6. Matou te tatalaina le vaega "Polokalame" mai le lisi i le itu tauagavale ma matau le faʻamau "Faʻafou" sosoo ai ma le igoa o le sāvali i le lisi o talosaga. Kiliki i lenei ki.

  7. Ina ua uma ona mautinoa o le igoa o le faamau faamatalaina i le muamua laasaga ua suia i "O le a lata mai"kiliki Faia.

  8. O loʻo matou faʻatali mo le faʻamaeʻaina o le synchronization ma, e tusa ai, faʻapipiʻiina o le WhatsApp faʻafouina i le iPhone.

  9. Tatou motusia le telefoni mai le komepiuta - ua sauni mea uma e faʻaaoga le lata mai le apalai o le WhatsApp client i le iPhone!

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le faʻafouga faagasologa o le lauiloa WhatsApp avefeau e le tatau ona mafua ai ni faigata mo tagata faʻaaogaina Android telefoni ma iPhone. O le taualumaga e toetoe lava otometi ma atonu e le na o le pau lea o le auala mo taʻavale feaveaʻi taʻitasi.

Pin
Send
Share
Send