Faʻafefea ona fai se sese numera 400 i luga o le YouTube

Pin
Send
Share
Send

O nisi taimi e faʻaogaina e le au faʻaoga o le itulau atoa ma le YouTube o se mea sese i le numera 400. Atonu e tele ni mafuaʻaga na ala ai ona tupu, ae o le tele o taimi o lenei faʻafitauli e leai se mea matuia ma mafai ona fofoina i le naʻo nai kiliki. Sei o tatou feagai ma lenei i sili auiliiliga.

Na matou faaleleia le mea sese i le numera 400 i le YouTube i le komepiuta

Browser i luga o se komepiuta e le masani ona galue lelei, eseese faʻafitauli e mafua mai ona o se feteʻenaʻiga ma faʻapipiʻi extensions, tele cache poʻo kuki. Afai e te feagai ma se mea sese i le code 400 pe a taumafai e matamata se vitio i luga o le YouTube, matou fautua atu e te faʻaaoga nei metotia e foia ai.

Metotia 1: Faʻamama le itulau suʻesuʻega cache

O le browser e teu nisi faamatalaga mai le Initaneti i luga o le hard drive ina ia aua le utaina tutusa faʻamatalaga i nisi taimi. O lenei faʻapitoa fesoasoani ia te oe e galue vave i se 'upega tafaʻilagi browser. Ae o le tele o faʻaputuga o nei lava faila e iʻu lava taimi e tau atu ai i ni mea le lelei poʻo le lemu o faʻataʻitaʻiga faatinoga. O le mea sese i le code 400 i luga o le YouTube e mafai ona mafua mai i le tele o cache faila, o lea la, muamua, matou fautua ia e fufulu i latou i lau browser. Faitau atili e uiga i lenei mea i le tatou tusiga.

Faitau atili: Faʻamamaina o cache browser

Metotia 2: Faʻamama kuki

Kuki fesoasoani i le 'upega tafaʻilagi ia manatua nisi o faʻamatalaga e uiga ia te oe, pei o lau gagana e te manaʻo iai. E le taumate, e matua faʻafaigofie tele le galuega lea i luga o le Initaneti, ae, o ia ituaiga o faʻamatalaga e i ai taimi e mafua ai faʻafitauli eseese, e aofia ai mea sese ma le faʻailoga 400 pe a taumafai e matamata i vitio i luga o YouTube. Alu i lau polokalame suʻesuʻe pe faʻaaoga le isi polokalama e faʻamamaina kuki.

Faitau atili: Faʻafefea ona kilia kuki i le Google Chrome, Opera, Mozilla Firefox, Yandex.Browser

Faiga 3: Faʻamutaʻu Extensions

O nisi plugin faʻapipiʻi i totonu o le browser feteʻenaʻi ma nofoaga eseese ma e tau atu i mea sese. Afai o le lua metotia muamua sa le fesoasoani ia te oe, ona matou fautua lea e te mafaufau lelei i le aofia faʻaopoopoga. Latou te le manaʻomia le tape, naʻo le tape mo sina taimi ae siaki pe na mou le sese ile YouTube. Sei o tatou vaʻai i le faʻavae o le faʻaleaogaina faʻateleina i luga o le faʻataʻitaʻiga a le Google Chrome browser:

  1. Faaoso lou browser ma kiliki i luga o le aikona i le tulaga o le tolu tūlau togitogi i le taumatau o le tuatusi pa. Faʻaalu isumu Meafaigaluega Faaopoopo.
  2. I le pop-up menu, saili "Tufaaga" ma alu i le lisi mo le puleaina o latou.
  3. O le ae vaʻai i se lisi o aofia faʻapipiʻi. Matou te fautua ia le toe faʻamaʻaʻaina uma mea ma siaki ia vaʻai pe na teʻa le mea sese. Ona e mafai ona faʻaliliu mea uma i le isi seia faʻaalia se feteenaiga plugin.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona aveese faʻaopoopoga i Opera, Yandex.Browser, Google Chrome, Mozilla Firefox

Metotia 4: Faʻamuta le Safe Mode

O le saogalemu auala i YouTube faʻatagaina oe e faʻatapulaʻaina avanoa i fesili fesiligia ma vitio o loʻo i ai se 18+ tapulaʻa. Afai o le mea sese ma le numera 400 faʻaalia na o le taumafai e matamata se vitio faapitoa, ona ono tupu ai lea o le faʻafitauli o loʻo taoto i le aofia saogalemu suʻesuʻe. Taumafai e faʻaumatia ma mulimuli mai le sootaga i le vitio toe.

Faitau atili: Faʻamuta le sefe saogalemu ile YouTube

Na matou faaleleia le mea sese i le numera 400 i le YouTube mobile application

O le mea sese i le code 400 i le YouTube mobile application na tupu ona o faʻafitauli o fesoʻotaʻiga, ae e le o le mea lea. O le talosaga i nisi taimi e le sao le galuega, o le mafuaʻaga lea e tutupu ai ituaiga eseese o faʻaletonu. Ina ia foia le faʻafitauli, afai e lelei mea uma i le fesoʻotaʻiga, tolu faigofie metotia o le a fesoasoani. Sei o tatou feagai ma i latou i sili auiliiliga.

Metotia 1: Faʻamama le apalai cache

O le faʻateteleina o se pa o le YouTube mobile faʻapitoa e mafai ona mafua ai ni ituaiga o faʻafitauli, e aofia ai ma le mea sese numera 400. O le tagata e tatau ona faʻamamaina nei faila e foia ai le faʻafitauli. E faia lenei mea i le faʻaaogaina o mea faigaluega o le faʻagaoioiga faiga i ni nai faigofie sitepu:

  1. Tatala "Tulaga" ma alu i le "Talosaga".
  2. I le laupepa "Faapipiiina" alu i lalo le lisi ma saili YouTube.
  3. Maua i luga e alu ai i le menu "E uiga i le tusi talosaga". Lenei i le vaega Cache fetaomi le faamau Tapē le Cache.

O lenei ua tatau ona e faia o le toe amataina le talosaga ma siaki pe o le mea sese ua mou atu. Afai o loʻo iai pea, matou fautuaina le faʻaaogaina o le faiga lea.

Vaʻai foi: Faʻamama le cache i le Android

Metotia 2: Faʻafou le YouTube App

Masalo o se faʻafitauli ua tupu naʻo lau laupepa o le talosaga, o lona uiga la, matou fautua atu ia faʻafou i se taimi lata mai e o ese mai ai. Ina ia faia lea, o le ae manaʻomia:

  1. Faʻalauiloa le Google Play Maketi.
  2. Tatala le lisi ma alu i le "O aʻu apps ma taaloga ".
  3. Kiliki ii "Faʻafou" Mea uma e amata faʻapipiʻi ai le lata mai lomiga o talosaga uma, pe suʻe le lisi YouTube ma faʻafou.

Metotia 3: toe lalau le talosaga

I le tulaga pe a e iai le lata mai faʻamatalaga faʻatulagaina i luga o lau masini, o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga i le maualuga-tele Initaneti ma o le talosaga cache ua kilia, ae o le mea sese, o loʻo tupu pea, na o le tumau na ona toe tuʻu. O nisi taimi o faʻafitauli e matua foia i lenei auala, ae e mafua mai i le toe setiina uma tapulaʻa ma le tapeina o faila i le toe faʻatuina. Sei o tatou vaʻai totoʻa i lenei faiga:

  1. Tatala "Tulaga" ma e alu i le vaega "Talosaga".
  2. Saili YouTube i luga o le lisi ma popo luga.
  3. I le pito i luga o le ae vaʻai ai se faʻamau Tapē. Kiliki i luga ma faʻamaonia au gaioiga.
  4. Ia faʻalauiloa loa le Google Play Maketi, i le search enter YouTube ma faʻapipiʻi le talosaga.

O le aso sa matou iloiloina auiliili ni auala e foia ai le mea sese 400 i le atoa faʻamatalaga o le 'upega tafaʻilagi ma le YouTube mobile application. Matou te fautua atu ia aua le taofi pe a uma ona faia se tasi auala peʻa le aumaia ni faʻaiuga, ae taumafai le toega, ona o mafuaʻaga o le faʻafitauli atonu e ese.

Pin
Send
Share
Send