ICQ 10.0.12331

Pin
Send
Share
Send


I nei aso, tagata fou o aso nei faʻaaoga e le itiiti ifo ma le tasi avefeau, o lona uiga, o se polokalame ua fuafuaina e fesuiaʻi ai feau tusitusia ma faia ai telefoni vitio. O le SMS masani o loʻo avea ma toega o taimi ua tuanaʻi. O le aoga sili o vave feʻau o loʻo latou saʻoloto. E i ai nisi tautua e tatau ona e totogia, ae e masani ona maua fua le lafoina o feʻau ma telefoni. Tasi o le centenarians i totonu o avefeau o ICQ, na tatalaina i le 1996!

ICQ pe naʻo ICQ o se tasi o le muamua avefeʻau i le tala faʻasolopito. I Lusia ma faʻalauteleina o le USSR muamua, na avea le polokalama lenei ma lauiloa pe tusa o le sefulu tausaga talu ai. O lenei ICQ e maualalo ifo i le tauvaga o le tutusa Skype ma isi feau vave. Ae o lenei mea e le taofia ai tagata atiaʻe mai le faʻaleleia atili pea le latou fausiaina, faʻaopopo fou foliga ma gaioiga fou. I aso nei, ICQ e mafai ona faʻaigoaina o se tulaga masani avefeau, e ono mafai ona tauva ma sili atu lauiloa polokalama tutusa.

Faʻasalalauga masani

O le galuega autu a soʻo se avefeau o le saʻo fesuiaiga o tusitusiga feʻau o ituaiga eseese. I le ICQ, o lenei vaega e faʻatinoina lelei lava. I le faʻatalanoaga pusa o loʻo i ai se laufanua mo le ulufale atu i tusitusiga. I le taimi lava e tasi, le tele o emoticons ma mea faʻapipiʻi e avanoa i ICQ, o nei mea uma e leai se totogi. E le gata i lea, i le aso o le ICQ o le avefeau o loʻo iai le tele aofaʻi o emoticons. I le Skype lava ia, e i ai foʻi faʻapena muamua ataata, ae e le tele naua.

Faila faila

I le faaopoopo atu i feau tusitusia, ICQ faʻatagaina oe e lafoina faila. Mo le faia o lea, naʻo le kiliki i luga o le faʻamau i le faʻasologa o se kilipa pepa i le faʻamalama faʻamatalaga. E le gata i lea, e le pei o Skype, o tagata na faia le ICQ na filifili e aua le vaevaeina faila fesiʻii ata, ata, pepa ma fesoʻotaʻiga. Lenei e mafai ona e faʻaauau mai se mea e te manaʻo ai.

Fetufaʻaiga i Kulupu

I le ICQ e i ai talanoaga masani i le va o tagata auai e toʻalua, e mafai lava ona faia se fonotaga, ae e iai foʻi vaega o talanoaga. O potu talatalanoa e agavaa i se tasi autu. Soo se tasi e fiafia iai e mafai ona ulufale i ai. Soʻo se talatalanoaga ei ai se seti o tulafono ma faʻatapulaʻaina, e faʻailoa e lona tagata foafoa. E mafai e tagata taʻitasi ona faigofie ona vaʻai i le lisi o avanoa talanoaga (latou te taʻua o talatalanoaga ola iinei) i le kilikiina i luga o le ki talafeagai. Ma ia avea oe ma sui o se talanoaga, oe manaʻomia le kiliki i luga o le talatalanoaga filifilia, ina ua maeʻa lea faʻamatalaga ma le "Join" faʻamau o le a aliali mai i le itu taumatau. Ma oe manaʻomia kiliki i luga.

Tagata auai uma i le faʻatalanoaga i vaega e mafai ona faʻavasega pe a ia manatu e talafeagai ai. O le kiliki i luga o le tulaga ki, e mafai ona ia tape notifikasi, suia le talanoaga talaaga, faaopoopo le talatalanoaga i fiafia, ia e vaʻaia i taimi uma i le pito i luga o le lisi, kilia le talaʻaga, le amanaia feʻau pe alu i fafo. A tatala loa, o le tala atoa o le a otometi ona tape. Ma, pe a e kiliki i luga o le tulaga faʻamau, oe mafai ona vaʻaia se lisi o uma talanoaga tagata auai.

E mafai foi ona e valaʻauina se tagata i se talatalanoaga ola. E faia lea i le faʻamau o le "Add to chat". A uma ona kiliki i luga, e faʻaali se faamalama saili, i le mea e tatau ona e ulufale ai se igoa poʻo le UIN ma fetaomi le Ulufale ki i le keyboard.

Faaopopo le fesoʻotaʻiga

O le tagata e te manaʻo e talanoa iai e mafai ona mauaina i lana imeli, numera telefoni poʻo se mea tulaga ese i le ICQ. I le taimi muamua, o nei mea uma na o le faʻaaogaina o le UIN, ma afai e galo se tasi, e matua le mafai ona maua se fesoʻotaʻiga. Ina ia faʻaopopo se tagata i lau lisi fesoʻotaʻiga, na o le kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga faʻamau, ona "Faʻafesoʻotaʻi". I le pusa saili, oe manaʻomia le ulufale i se imeli meli, numera telefoni poʻo le UIN ma kiliki "Saili". Ona e tatau ona kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga manaʻomia, ina ua uma ona faʻaali le "Add" faʻamau.

Faʻailoaina Vitio Valaauga ma Feʻau

Ia Mati 2016, ina ua tatalaina le laiga fou o le ICQ, talanoa tele le au atiaʻe e uiga i le mea moni na latou faʻalauiloaina le tele o faʻatuatuaina tekinolosi mo le faʻailoaina o telefoni feʻau ma feʻau. Ina ia faia se leo poʻo le viliina telefoni i ICQ, e tatau ona e kiliki i le fesoʻotaʻiga talafeagai i lau lisi, ona filifili lea o se tasi o le faʻamau i le pito i luga taumatau o le talatalanoaga. Muamua e nafa ma le leo valaau, o le lona lua mo le video chat.

Ina ia faʻapipiʻiina feau tusitusia, faʻaaoga e tagata atiaʻe le lauiloa lauiloa Diffie-Hellman. I le taimi lava lea e tasi, o le faʻagasologa o le faʻailogaina ma faʻamalamalamaga o loʻo tupu lea i le iʻuga faʻamaumauga o faʻalavelave, ae le o le taimi o le fesiitaiga, o lona uiga, e leʻo i le faʻasologa. Faʻapea foʻi, o faʻamatalaga uma e ave saʻo mai i le amataga i le iʻuga, e aunoa ma ni faufautua. O lona uiga e leai ni auala feololo iinei i lalo uma lava ma e toeititi lava a mafai ona faalavelaveina le feʻau. O lenei faʻaigoaina ua faaiʻuina i le iʻuga i nisi vaega. E faʻaaogaina mo fesoʻotaʻiga leo ma ata vitio.

Skype faʻaaogaina le TLS faʻataʻitaʻiga ma le AES algorithm, lea ua leva ona taʻe i le tele o tagata e tagata na mananaʻo. I se faʻaopopoga, a maeʻa ona faʻalogo le tagata faʻaaogaina lenei sāvali i feau leo, o loʻo lafoina atu i le server i se faiga e leʻi faʻailogaina. O lona uiga, ile Skype, e sili atu le leaga o le faʻailogaina nai lo le ICQ ma e sili atu ona faigofie le puʻeina o lau feau iina.

E taua foi e mafai ona e ulufale i le lata mai faʻamatalaga o le ICQ na o le faʻaaogaina o lau telefoni feʻaveaʻi. I le muamua faʻatagaina, o se faʻapitoa faʻapitoa o le a sau i ai. O lenei auala faʻaavanoa tele le galuega mo i latou o latou filifili e hack se tasi teugatupe.

Fetuʻu

Afai e te faʻapipiʻi ICQ i luga o se komupiuta, luga o se telefoni ma se laupepa ma soʻo se mea e te alu i ai i totonu o le tuatusi o le tuatusi imeli, numera o le telefoni poʻo se faʻailoga tulaga ese, o le talaʻaga ma talaʻaga o le a tutusa i soo se mea.

Filifiliga filifiliga

I le tulaga faʻamalama, e mafai e le tagata faʻaaoga ona suia le mamanu o ana talatalanoaga uma, ia mautinoa o faʻaaliga e uiga i le ulufafo ma savali o loʻo faʻaalia o loʻo faʻaalia pe natia. E mafai foʻi ona ia faʻaaoga pe faʻaleaogaina isi leo i le ICQ. Lisi faʻamatalaga e maua foi iinei - avatar, igoa tauvalaau, tulaga ma isi faʻamatalaga. I le tulaga faamalama, e mafai e le tagata faʻaaoga ona suʻesuʻe pe vaʻai ile lisi o mea e le amanaʻia fesoʻotaʻiga, faʻapea foi ma le fesoʻotaʻiga o loʻo i ai ma se teugatupe o iai i le sa faia muamua. Lenei, soʻo se tagata faʻaaogaina e mafai ona tusi se tusi i tagata atiaʻe ma a latou tala poʻo fautuaga.

Lelei:

  1. Le i ai o le gagana Rusia.
  2. Faʻatuatuaina faʻamatalaga faʻailogaina tekonolosi.
  3. Le auai o ola.
  4. Le iai o le tele o taugofie emoticons ma mea faʻapipiʻi.
  5. Uma galuega galue tufatufaina leai se totogi.

Le atoatoa

  1. E i ai taimi e iai faʻafitauli ma le saʻo le faʻagasologa o le polokalame e vaivai le fesoʻotaʻiga.
  2. Laititi numera o gagana lagolagoina.

I soo se tulaga, o le lata mai lomiga o ICQ mafai ona tauva ma Skype ma isi bison i le lalolagi o avefeau vave. Ile aso, ole ICQ ua le o toe faʻatapulaʻaina ma mativa le aoga polokalame lea sa iai ile tausaga talu ai. Faʻafetai i tekinolosi faʻamaufaʻailogaina lelei, lelei vitio ma leo valaʻau, ma le aofaʻi tele o emoticons saoloto, ICQ ua lata le taimi e mafai ona toe maua lona mamalu muamua. Ma o le fou i foliga o fefaʻasoaaʻi o le a mautinoa faʻatagaina ICQ ia avea ma lauiloa i latou e leʻi maua se taimi e taumafai ai lenei avefeau ona o latou talavou.

Sii mai ICQ mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.80 mai 5 (5 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Skype Faʻafefea ona faaleleia se misi window.dll sese Fofo: Faʻafesoʻotaʻi i iTunes e faʻaaoga faʻailo push Faʻamuta le mea pueata i Skype

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
ICQ o se lauiloa fesoʻotaʻiga tagata faʻatau e le manaʻomia se folasaga. Tuʻuina atu le tomai e fesuiaʻi ai feau tusitusia ma faila, faʻatagaina oe e faʻatulaga ni talatalanoaga ola.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.80 mai 5 (5 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Avefeau mo Windows
Atinaʻe: ICQ Ltd.
Tau: leai se totogi
Tele: 13 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 10.0.12331

Pin
Send
Share
Send