FaʻaleleiDisk 14.0.892

Pin
Send
Share
Send

PerfectDisk o se polokalame mo defragmenting le faila faila o se malosi disk. O loʻo iai galuega faʻatonutonu faʻaopoopo ma le lagolago “SAUA R.T.”puipuia faila fragmentation ma sili atu. Afai e te manaʻomia se polokalame e mafai ona faʻavavevaveina le teuina masini, ona e mautinoa ai o le a faia uo ma PerfectDisk.

O se tasi lea o polokalame sili ona lelei mo le faʻaleleiaina o faila i lau masini. PerfectDisk ei ai le tele o foliga vaʻaia e mafai ona galulue ma lau komipiuta hard drive le mafanafana mafai. Mo se faʻataʻitaʻiga, e iai le alualu i luma faʻasologa e mafai ai ona e faʻatulaga se defragmentation taimi. I se faʻaopopoga, pei o le laititi o numera o taʻutaʻua defragmenters, PerfectDisk mafai ona taofia se vaega le faagasologa o le fragmentation o faila.

Muamua iloiloga o le tisiki faiga

A e muamua amataina PerfectDisk otometi amata le auiliiliga o le tulaga o loʻo i ai nei o le malosi taʻavale o le komepiuta poʻo le komepiuta feaveaʻi. Faʻavae, le galuega o lenei auiliiliga o le mauaina o faʻamatalaga i le tulaga lautele o le faila faiga ma le manaʻoga mo defragmentation e le polokalama.

Taavale mana ese

O le polokalama e aofia ai aoga aoga lea e mafai ai ona e otometi tapē le komepiuta i le taimi lava pe a maeʻa le defragmentation faagasologa. Faʻafetai i lenei mea Atoatoa Faʻavae foliga, e mafai e le tagata faʻaaoga na ona tuua le komepiuta i le po, e aunoa ma le tatau ona faʻaaluina itula faigaluega ile faʻaleleia o faila.

Polokalame Talafaasolopito

E pei foi o le tele o polokalame defragmentation, PerfectDisk ei ai le fausia-i log faʻasaoina galuega. E mafai ona faʻavasega i aso. O nei faʻamatalaga e tatau ona faʻaleleia faʻamatalaga.

O le mea taua, e mafai ona faʻasaoina ogalaau ma lolomiina tuusaʻo mai le polokalame faʻamalama i luga o se masini lolomi.

Taavale Faʻavalevale

O se tasi o vaega taua o le “Toe Tatala Defrag”. E mafai ona faʻatagaina mo soʻo se vasega talafeagai o lau mea teu teu masini. E faʻatagaina le polokalame ile defragment i le taimi lava e amata ai lau PC.

Afai e te manaʻo i le Faʻakolekasi Tisua e toe defragment vaega uma i lau masini malosi, ei ai "Fetufaʻiga Taimi Degfrag" lautele mo le masini atoa.

Puipui Fragment

O se tasi o tulaga maoaʻe o le polokalame o le faʻatinoga OptiWrite. O le fesoasoani lea e puipuia ai le faʻamaapeina o le faila faila mo lona lelei tele i le lumanaʻi. Faaitiitia le avanoa o fragmentation PerfectDisk sefe le taimi ma punaoa aua defragmenting faila o le a sili tele masani.

Tapē le defragmentation mo polokalame

E mafai ona e faʻaopopo soʻo se polokalame i le otometi optimization koluma, ma pe a filifilia le polokalama filifilia i luga o le komepiuta, defragmentation o le a le faʻatoagaina.

Polokalama kalena

Lenei e mafai ona sili atu lautele fetuutuunai le galuega o Perfect Disk e ala i le setiina o ona aso faigaluega. O le faʻamalama o loʻo i ai uma kalena na faia muamua ma le kalena lava ia, e faʻaalia i luga o le aso se vaega faʻapitoa o tulaga o le a galue ai.

O le kalena e faʻatulagaina e le tagata faʻaaoga pe a fausia. Mo tulaga, pei o 5 vaega o loʻo faʻaalia mo le filifilia o tagata taʻitoʻatasi, talafeagai tapulaʻa mo galuega.

Nofoaga puleaina

O lenei faʻamalama e maua ai avanoa i mea faigaluega mo le faʻaleleia atili o le avanoa disk o se komepiuta. O se tasi mea faigaluega e "Faamamaina", lea e faʻaumatia uma faiga le aoga faila na faʻaputuputu i luga o komepiuta.

PerfectDisk e mafai ona vaʻavaʻai solo faʻatulagaina faila e aveina nisi avanoa i lau komepiuta, ma feagai ai ma le atoatoa.

You can get auiliiliga lipoti i luga o le nofoia ma le avanoa avanoa i luga o le taʻavale i se tasi o nofoaga nofoaga mea faigaluega.

Faamatalaga mai le S.M.A.R.T.

Faamalama ma galuega “SAUA R.T.” logoina le tagata faʻaaoga e uiga i le faʻavae faʻavae static ma malosi o le taimi nei hard drive. Afai e te maua se tele o latou, ona o le a faʻamatalaga o le a okaina faʻasologa e uiga i masini taʻitasi. Ole mea moni, e tatau ona e faʻalogo ile soalaupulega e lua - vevela male hard drive soifua maloloina

Auiliiliga

O lenei faʻamalama e aofia ai faʻatasia faʻamatalaga o le polokalama. Lenei oe mafai ona maua le saʻo faʻamatalaga muamua e uiga i se tu masani kalena, nei galuega “SAUA R.T.” e uiga i le tulaga o mea malo.

Mafai foi ona e faʻalogo i le kaunter i le pito i luga o le faʻamalama o loʻo faʻaalia ai defragmentation faʻamatalaga.

Lelei

  • E maua e tagata faaaoga le avanoa fua o le polokalame e le lava le gafatia;
  • Galuega e taofia ai le vaevaeina o faila i luga o le malo drive o le komepiuta poʻo le komepiuta feaveaʻi;
  • O se muamua ma le faigofie faiga mo le fuafuaina o gaioiga polokalame.

Le atoatoa

  • E leai se faʻamatalaga faʻaalia Rusia-gagana;
  • E totogi le polokalama. E le faʻatapulaʻa galuega faʻatino a le lomiga saoloto.

O le polokalame faʻamalieina atoatoa le manaʻo o tagata e faʻavavevave le komipiuta e ala i le faʻaleleia atili o le faila faila. E manaia tele le galulue ma le PerfectDisk faʻafetai i le taʻutaʻua ma le atamamai faʻavasega ata. E mafai ona e fuafuaina gaioiga a le polokalame defragmenter mo se taimi umi i luma ma galo e uiga i lana asiasiga, a o sefe le taimi. Ae a, PerfectDisk o se sili ona lelei meafaigaluega mo defragmenting le faiga ma mataituina o le tulaga o lau komepiuta o taavale faigata atoa.

Sii mai faʻataʻitaʻiga lomiga o le PerfectDisk

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Puran puipui Defraggler Ultradefefrag Vopt

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
PerfectDisk e mafai defragment lau faila faiga ma taofia fragmentation o faila e faigofie ai mo oe ma lau komepiuta.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Raxco Polokalama
Tau: $ 30
Tele: 40 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 14.0.892

Pin
Send
Share
Send