PdfFactory Pro 6.25

Pin
Send
Share
Send

Ole auala ole lolomiina o pepa ile mea e lolomi ai le ata, i le taimi muamua na tilotilo ai, ose gaioiga faigofie e le manaʻomia ai seisi polokalama. Peitaʻi, e i ai le tele o polokalama e mafai ai ona lolomiina sili atu le talafeagai ma i le taimi lava e tasi faʻaopopoina foliga. Tasi o nei mea o le pdfFactory Pro, lea o le a talanoaina i lenei tusitusiga.

Liliu i le PDF

Ole galuega autu ole pdfFactory Pro ole liliuina lea o ni tusitusiga ile PDF. I ai, e mafai ona faʻaliliuina faila na fausia i Word, Excel ma isi faatonu o loʻo i ai se galuega lolomi. O le mea moni o le pdffactory Pro o loʻo faʻapipiʻiina i lalo o le auala o se masini avetaʻavale ma e vave tuʻufaʻatasia i ni polokalama talafeagai i le vaega "Faʻailoga".

Faʻatonutonu foliga

pdfFactory Pro faʻatagaina oe e faʻatonutonu se liua faila faila e ala i le faʻaopopoina o vai eseese, faʻaaliga, faʻailoga, fomu, ma fesoʻotaʻiga i ai. Lenei o le a fesoasoani e maua le manaʻomia foliga o le pepa, lea o le a mulimuli ane lolomiina.

Pepa Puipuiga

Afai e filifili le tagata e puipuia ana tusitusiga, ona faʻaaogaina lea o le pdffactory Pro o le a mafai ona ia setiina se upu faataga i luga, faʻapea foi ma le faʻasa i soʻo se taumafaiga e kopi, suia ma lolomi le anotusi. Faʻafetai i lea mea, ua mafai vave ona tuʻuʻesea le ono mafai ona maimoaina ma teuteu le faila na faia e fafo.

Lolomi o se pepa

Ina ua maeʻa ona faʻatonutonuina le faila i le pdffactory Pro, e mafai e le tagata faʻaaoga ona lolomiina i le auala masani e ala i le filifilia o le mea e manaʻomia ma faʻatulaga tulaga manaʻomia.

Lelei

  • Ofisa gagana Rusia;
  • Faigofie o faaaoga;
  • E le manaʻomia se masini e lolomi;
  • Mafai ona tele-tulaga puipuiga.

Le atoatoa

  • Totogi tufatufaina e le tagata atiae.

pdfFactory Pro o se sili lelei polokalama e maua ai e le tagata faʻaoga isi filifiliga mo le lolomiina o pepa i luga o se masini lolomi. I se faʻaopopoga, o loʻo i ai le tele o galuega aoga, e aofia ai le faʻaliliuina o se faila i le PDF ma faʻapipiʻi isi tulaga puipuia.

Talia se faʻataʻitaʻiga o le pdfFactory Pro

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Ua maeʻa le PDF CutePDF Tusitala Winjjview Maua

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
pdfFactory Pro maua ai e le tagata faʻaoga isi filifiliga mo le lolomiina o pepa, aʻo puipuia o ia mai le faʻalavelave i fafo. Faataga foi oe e liliu faila i le PDF format.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: FinePrint Polokalama
Tau: $ 100
Tele: 11 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 6.25

Pin
Send
Share
Send