Sii maia ata VKontakte

Pin
Send
Share
Send

O nisi taimi, e tusa lava poʻo le a le mafuaʻaga taua, e manaʻomia e tagata o le VKontakte faʻasalalauga fesoʻotaʻiga e teu se ata poʻo se ata i la latou komepiuta. E faigofie ona fai lenei mea, ae le o tagata uma e ona itulau a le tagata lava ia VK.com iloa faʻafefea ona fai ina ia i le taimi mulimuli o le manaʻomia ata ua sii mai i le lelei lelei ma i se faʻafanua sologa lelei lagolagoina e le tele masini.

Sii maia le ata i komepiuta

I le tulaga o le faʻasaoina o ata eseese mai agafesootai VKontakte, o mea e tutusa lelei ma soʻo se ata faʻapitoa talimalo. O le mea lea, tagata taʻitoʻatasi e mafai ona faigofie ona faʻaulu maia se ata ia te ia lava, faʻaaogaina le galuega autu a soʻo se Initaneti.

Talu ai nei suiga i le VK Ofisa ua faia ni suiga, lea, aemaise lava, e faʻatatau i le faʻasaina o le mafai ona sefe mai ata mai le aofaʻiga faʻalauiloa poʻo pou.

E taua foi le mafaufau i lena mea i luga o le tulaga o lenei agafesootai. O fesoʻotaʻiga vaʻaiga ata e ese mai i luga o 'upega tafaʻilagi ma ata, o lona uiga, pe a e kiliki i luga o se ata i se vaʻaiga lautele, naʻo le laʻititi faʻaititia kopi i le sili atu le avanoa matala, faʻalagolago i luga o le filifiliga o lau Initaneti browser faamalama. E mafua ona o lenei vaega e taua tele le faitau i faʻatonuga mo le saʻo le sefe o faʻatusa faila mai VKontakte i se komepiuta.

Vaʻai foʻi e: Faʻafefea ona faʻaopopo, nana ma soloʻesea ata VK

  1. Suʻe le uepesite a le VKontakte ma alu i le itulau o loʻo iai le download ata.
  2. O le eseese o le ata e le afaina, o lona uiga, e mafai ona avea ma se lapoʻa lapoʻa pepa puipui pe o se faʻaiuga maualalo demotivator.

  3. Tatala le ata filifilia i le tepa-vaʻaiga faʻapitoa i le kiliki i luga.
  4. Ulu i luga aitema "Tele"o loʻo tu i lalo o le ata.
  5. Mai le lisi o galuega faʻaalia, filifili "Tatala amataga"..
  6. I luga o le laupepa fou ua matala, o le ata muamua o le a faʻaalia ai, o loʻo iai le muamua lapoʻa ma e le aofia ai soʻo se aafiaga o le faʻamalosi faiga o lenei fesoʻotaʻiga lautele.

E aoga foi faʻaopopo i mea uma na taʻua e tele taimi i vaega o loʻo taulaʻi i le faʻasalalauga o ni tulaga tetele lava, maualuga-lelei ata, o le ata muamua e mafai ona maua i tala i luga o le puʻeina. Lenei ua mafua mai i le mea moni o i faʻasalalauga faʻapitoa, e masani lava, lua faʻaaliga o le ata ua laʻuina i luga - se lapoʻa ma toʻatele tasi. I se faʻaopopoga, o le mafai foʻi ona maitauina pe a faʻatulaga faila i le png format, e le lagolagoina i lenei fesoʻotaʻiga lautele. fesootaiga.

  1. Tatala le ata i le atoa-screen matamata auala, gauai atu i le itu taumatau o le faamalama ma, aemaise lava, le manatu muamua.
  2. O lenei mea e tupu e le gata i vaega faʻapitoa, ae o le tele foʻi i isi nofoaga. O lea, ua fautuaina e suesue auiliili ia faʻamatalaga i luga o le ata pe a fai e te fiafia tele i le ata.

  3. Kiliki i se pepa faʻapitoa na tuʻuina i lenei auala e tatala ai le uluaʻi ata.

O isi gaioiga uma e fesoʻotaʻi ma le tuʻu saʻo i lalo o le ata e tutusa mo tulaga uma e faʻamatalaina o le tatalaina o le ata i le moni tele.

  1. Taumatau-kiliki i totonu o le ata i luga o se laupepa fou ma filifili "Faʻasao ata pei o ...".
  2. Le igoa o le manaʻomia mea e ono eseese e faʻatatau i le Initaneti suʻesuʻega faʻaaogaina. I se tulaga lautele, o le faiga e masani ona tutusa lelei.

  3. E ala i le explorer menu e tatalaina, filifili le faila i le mea e teuina lenei ata.
  4. Tusi soo se igoa talafeagai mo oe i le laina "Igoa o le faila".
  5. Ua fautuaina e suʻe o loʻo i ai i le faila se tasi o pito sili ona manaia - JPG poʻo PNG, fuafua i le ituaiga ata. A i ai seisi faʻaopopoina e faʻapitoa mai, sui le laina Ituaiga faila le tulaga faʻapitoa o le faʻatusa faʻapitoa i luga "Faila uma".
  6. A maeʻa, faʻaopopo i le pito o le ata foliga i le laina "Igoa o le faila" manao ituaiga.
  7. Fetaomi faamau Sefee download lau ata e sili ona e fiafia iai i lau komipiuta.

Lenei faʻatonuga ile faʻagaioiga o le puʻeina o ata mai VKontakte faʻaiʻu. E le tatau ona i ai ni faʻafitauli i le faiga o le faʻataunuʻuina o mea manaʻomia uma, ae tusa lava pe e te mafaia lava siakiina lua au lava gaioiga, faʻasaʻoina le toʻilalo download i le manuia. Matou te moomoo ia te oe mea sili!

Pin
Send
Share
Send