Telefoni 1.2.17

Pin
Send
Share
Send


I totonu o le tele o loʻo iai feau mai fafo Telegram tu mataina ona o le tele o lelei ma foliga fou o isi lauiloa meafaigaluega mo vave faʻamatalaga faʻaliliu e ala i le Initaneti e le mafai ona mitamita. Mafaufau Telegram Desktop, o se tautua tagata e faaaogāina auaunaga e maua ai avanoa i galuega uma o le tino pe a faʻaaogaina Windows o se polokalama faakomepiuta.

Tele ona faʻaaoga e sili atu Telegrams faʻaaoga le Android poʻo iOS faʻamatalaga o le avefeau mo fesoʻotaʻiga ma isi faʻamoemoe, e matua talafeagai lelei. Ae, mo se faʻataʻitaʻiga, i le pisinisi pisinisi, pe a i ai se manaʻoga e faʻaliliuina atu le tele o faʻamatalaga, tele faila ma le faʻagaioia le faʻaaogaina o le IP-telephony, o se telefoni poʻo le tablet e fai ma mea faigaluega e le o se filifiliga sili lea ona o tulaga o le mea taua. O le mafuaʻaga lena na le faʻatepa ai e le au atiaʻina le faʻaaogaina o le Telegram version mo le komepiuta nai lo filifiliga mo le mobile OS.

Vala

O se tasi o aoga tele o Telegram Desktop i le faʻatusatusaina ma isi lauiloa satauro-tulaga ave feʻau o le atoatoa tutoʻatasi o le tagata talosaga talosaga mo Windows. O lona uiga, e tusa lava pe o le tagata na faʻaaogaina le avefeau i luga o le Android poʻo le iOS, o loʻo ia te ia le agavaʻa e faʻaaoga uma ai galuega e tuʻuina atu e le faiga, e naʻo le komepiuta / komepiuta ma Windows ma le numera telefoni mo le mauaina o SMS ma se numera numera.


Mo se faʻataʻitaʻiga, o le lauiloa WhatsApp ma Viber i faʻamatalaga komepiuta e le galue e pei o lea, ae naʻo ni faʻaopoopoga i tagata faatau mo le Mobile OS, e sili atu le le talafeagai i nisi tulaga. I se faʻaopopoga, e le o tagata uma e i ai le mea e fai ai le Android poʻo le iOS, ma i le taimi lava e tasi, toetoe lava o tagata uma o le Lalolagi Network e tatau ona i ai se faigofie ma le faʻatuatuaina auala o fesoʻotaʻiga ma faʻamatalaga feʻaveaʻi i luga o lima.

Faamatalaga e faafesootaʻi ai

A o le i faagasolo le fesuiaiga o faamatalaga e ala ile avefeau, e tatau ona e maua le tuatusi. I Telegram Desktop avanoa i le lisi o fesoʻotaʻiga e faia e ala i se vaega faʻapitoa i le lisi autu.

O le faigofie auala e faʻaopopo ai se isi Telegram tagata faʻaaoga i lau oe lava lisi o fesoʻotaʻiga o le ulufale lea i lana numera telefoni, atoa ai ma le igoa o le a faʻasaoina ai le tagata e tautala i le avefeau.

E lagolagoina le suʻeina ma faʻaopopo fesoʻotaʻiga e le Telegram username faʻamaonia mulimuli i lau oe lava talaaga.

Fetuʻu

O i latou e faʻaaogaina ua uma ona faʻaaogaina Telegram i luga o se masini feaveaʻi o le a talisapaia le toeitiiti lava tuʻufaʻatasia o faʻamaumauga uma (fesoʻotaʻiga, talaʻaga faʻasolopito, ma isi mea) e tupu otometi lava pe a maeʻa se faʻaogaina o se oi ai nei tagata auai tagata faʻailoa iloa i se Windows talosaga.

I le lumanaʻi, o faʻamatalaga uma mai fafo / ulufafo mai le faʻataʻitaʻiga o loʻo toe faʻaluaina i filifiliga uma Telegram, ma e tupu lenei mea i le taimi lava lena ma atoa, lea e faʻatagaina oe e galo ai le faʻapipiʻi i le galuega ma aua le popole i le tuai ona talia o feʻau taua poʻo ni telefoni.

Talanoaga

Feʻau i le va o tagata auai tautua o le autu galuega a soʻo se avefeau ma le au atiaʻe Telegram Desktop taumafai e faʻafaigofie nei gaioiga mo tagata e tele.

O le talatalanoaga faamalama o loʻo naʻo le sili ona manaʻomia. O le mea autu o se lisi o faʻaauau talanoaga ma lua itu, o le tasi o loʻo faʻaalia ai le talaʻaga o fetusiaiga, ma le lua tautua e ulufale ai i se savali fou. I se tulaga lautele, o le tulaga masani faʻatulagaina mo soʻo se avefeau i le faʻatulagaina o talanoaga o loʻo faʻaogaina, ae o loʻo leai se le aoga.

Ataata, mea faʻapipiʻi, gifs

Ina ia mafai ona fesuisuiai le tusitusiga ma tuu atu i le feau se lanu lanu, o le faigofie auala e faʻaaoga ai emoticons ma mea faʻapipiʻi. I Telegrams mo Windows, o se vaega atoa e tuʻuina atu i mini-ata, ma o latou eseesega e mafai ai ona faʻailoa atu lou lagona i le isi tagata i le toetoe lava o soʻo se tulaga.

Faʻateleina a oe lava faʻapipiʻi o faʻapipiʻi e mafai e ala i le faʻaopopoina o ato o ata mai se lautele faletusi i le avefeau.

Tuʻueseese, e tatau ona maitauina le tele o filifiliga gif-ata o loʻo avanoa mo le lafoina i seisi tagata auai ile auaunaga. Ae e iai sina faʻaletonu: e te saili ai mo le faʻalauteleina o le gifs, e tatau ona e tusia se faʻapitoa i le Igilisi.

Faila faila

I le faaopoopo atu i feau tusitusia, e mafai ona e siiina faila i le Telegram Desktop. Ole vaega autu ole nei faiga ole leai ole faʻatapulaʻaina ole ituaiga o faʻamatalaga. E mautinoa lava faila uma o loʻo teuina i totonu o le PC hard drive e mafai ona auina atu i se isi tagata auai i le tautua, oe na o le manaʻomia e faʻapipiʻi i latou i le feau faʻaaogaina se faʻamau faʻapipiʻi pe faʻaopopo latou i le na o le tosoina ma faapaʻu i totonu i le avefeau faamalama mai Explorer.

Ae le i lafoina se faila, o se lisi o filifiliga e toetoe lava tatalaina, e ala i le filifilia o se tasi o oe mafai ona iloa tonu i le ituaiga foliga e mafai ai e le soʻotaga tagata ulufale atu i le faʻasalalauga faʻamatalaga. Uiga e ono eseese lava faʻamaumauga ituaiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se ata e mafai ona lafoina o se faila poʻo se ata. Le filifiliga muamua faʻatagaina oe e faʻatumauina le tulaga lelei muamua.

Maitau o le mataupu o faila fetufaaiga e ala Telegram ua uma ona faia e le au faia o le faiga ma le faaeteete, toetoe lava nuances uma e ono tulaʻi mai i lenei faiga ua amanaia.

Valaauga

O le faia o leo telefoni i luga ole Initaneti o se sili lauiloa Tele Tele polokalame ma o le aoga vaega o le avefeau mo le komepiuta faʻatagaina oe e faia se isi valaʻauga i soʻo se taimi faʻaaogaina le tautua, ma faʻasao ai i luga o le tau o se tagata faʻaola feaveaʻi.

O luga-faʻamatalaina synchronization galuega faʻatagaina oe e tali se valaʻau e faʻaaogaina lau telefoni feaveaʻi ma aua le faʻalavelave i le faiga o talatalanoaga pe mauaina faʻamatalaga i le Telegram Desktop faamalama i lau lau komepiuta.

Saili

Ole isi aoga aoga ile Telegram Desktop ose vave saili mo fesoʻotaʻiga, vaega, komipiuta ma faʻamatalaga i le tala faʻasolopito. Ole faʻatinoina ole gaioiga e faʻatino lelei e le au atiaʻe. Toeitiiti faʻatopetope pe a uma ona ulufale le tagata i muamua mataitusi o le suʻega fesili i se fanua faʻapitoa, o le faʻaaliga faʻaalia iʻuga, vaevaeina i vaega.

Le tele o taimi, tagata e i ai le manaʻoga e saili faʻagaloina faʻamatalaga auina atu pe mauaina e ala i le avefeau, ae i totonu o se tele o faʻamatalaga o faʻasalalauga / mauaina e ala i le avefeau, e mafai ona faigata ona faʻasolosolo. I lenei tulaga, o le sailiga galuega i le talaʻaga o se talanoaga faapitoa o le a fesoasoani, avanoa i lea e faia e ala i le kiliki i luga o se faʻamau faʻapitoa.

Thematic auala

Talu ai nei, faʻalauiloa auala faʻalauiloaina o se vaega o le auaunaga ua mauaina le lauiloa tele i Telegram tagata faʻaaogaina. Tele tagata mafaufau e sili atu ona faigofie le mauaina o mea tufatufa atu e ala i faʻamatalaga faʻapipiʻi mea e aofia ai i le tele ituaiga vaega mai le mataitu PC poʻo le komepiuta faʻaali nai lo le faʻailoga o se masini feaveaʻi.

E tatau ona maitauina na faia e le au faia Telegram mo Windows faia le faiga o le mauaina o faʻamatalaga faʻasoaina e ala i auala talafeagai e mafai mo tagata o lesitala. O le mea moni, e leai ni mea faʻalavelave i le fatuina o lau oe auala - o lenei mea e avanoa mo tagata uma e vaʻaia i le avefeau.

Nuu

Telegram group chats e sili ona fetaui lelei mo le vave fesuiaʻiina o faamatalaga i le va o le tutusa-mafaufau tagata o le au, mauaina o fesoʻotaʻiga aoga, mauaina o fautuaga i le tele o mataupu, faigofie fesootaiga ma uo ma sili atu.

Ole maualuga ole aofaʻi o tagata ole vaega o talanoaga i Telegram e 100 afe (!) Tagata. Le avanoa o se faʻailoga faʻapitoa e mafai ai e le gata e fetaui lelei i le va o se laʻititi numera o tagata auai (sili atu ona tele e oʻo atu i le 200) ala mai i le ave feau, fausiaina masani vaega, ae faapea foi ona faʻatulagaina nuu tetele o fiafia ma le pulega ma le faʻafoeina - supergroups.

Bots

O le isi vaega o Telegram e faʻaosofia ai le faʻaopoopoina o le faʻaaogaina o tagata ile bots. Ole mea faigaluega lea e faʻatagaina le faʻaaogaina o le avefeau e fai ai ni gaioiga otometi pe tusa ai foi ma se taimi ua tuʻuina atu. O Telegram lea na faataatiaina le faavae mo le tele o tufatufaina o bots i feau vave ma i aso nei, o le tautua na o se tele tele o aoga ma e le o ni polokalama faakomepiuta e mafai ona tali atu i nisi talosaga ma faia gaioiga eseese na saunia e lona na faia.

Uma Telegram tagata faʻaaogaina mo Windows mafai ona faia se bot, o le ae manaʻomia ni nai polokalame polokalame ma le faʻaaogaina lava.

Saogalemu

O le mataupu o le saogalemu o le le faalauaiteleina faamatalaga auina atu e Telegram Desktop, popolega toetoe o tagata uma o le talosaga. E pei ona e iloa, o le faʻaaogaina o le MTProto protocol, na faia faʻapitoa mo le tautua o loʻo fesiligia, ma o loʻo iai ma lana fesoasoani le faʻapea o faʻamaumauga uma. E oʻo mai i le taimi nei, ua iloa e Telegram o se faiga sili ona puipuia - talu mai le faʻalauiloaina o le sāvali e leai ni faʻamanuiaga.

I le faaopoopo atu i le faʻailogaina uma o faʻamatalaga, o loʻo avanoa filifiliga i Telegram, o le faʻaaogaina o ia faʻateleina ai le maualuga o le tulaga saogalemu faamatalaga. O loo fai ma sui o le pule e lua-tulaga, o le mafai ona faamaapeina se teuga tupe, faʻapea foi ma le faataumaoiina o feʻau ma talanoaga faalilolilo. E tatau ona maitauina i le desktop version o Telegram o filifiliga mulimuli e lua e le avanoa.

Ofisa o Faʻamatalaga

O foliga o le Telegram interface mo Windows e mafai ona faʻatulagaina e tusa ma le faitalia poʻo le lagona a le tagata faʻaaoga. E mafai, mo se faʻataʻitaʻiga:

  • Faatasi ai ma le tasi kiliki faʻaaoga se pogisa autu;

  • Suia le talaaga o talanoaga e ala i le filifilia o se ata mai le avefeau faletusi poʻo le faʻaaogaina o se ata faʻasaoina i luga o se komipiuta PC;

  • Fala le faʻamatalaga pe a fai o ona elemene foliga mai e laʻititi.

Faaopoopo vala

Ole aoga aoga ole Telegram Desktop e faia ai se lisi tele. Le iai ma le faʻatinoina ole laupepa autu e faʻamatalaina ile Windows, ua faʻailoa mai i luga, ua mafai ai ona faʻamaonia o le talosaga e pei ona mafaufau lelei i le tele o taimi e mafai ai ma e faʻatinoina toetoe o manaoga uma e aliae mo tagata auai o na auaunaga.

E tatau ona matauina e toetoe o vaega uma ma galuega tauave i totonu o le avefeau faʻaavanoaina le mafai ona suia se numera o tapulaa ina ia mafai e le tagata faʻaaoga mafai ona faʻavasegaina uma modules e tusa ai ma o latou manaoga ma manaʻoga.

Lomiga feaveaʻi

O le au atiaʻeina o le Telegram client application mo le computer na tausia uma vaega o tagata gafatia ma oi ai nei tagata o latou fofo ma o lo o latou toe tatalaina le laupepa aloaia o le meafaigaluega. Mo tagata e faʻaogaina eseese komipiuta e ulufale ai i le avefeau ma masani ona suia a latou fale faigaluega, o le agavaʻa e ave Telegram ma latou i luga o le USB flash drive e matua manaia.

Faatasi ai ma isi mea, o le telefoni feaveaʻi o Telegram Desktop e mafai ona faia se galuega sili ona lelei mo i latou e manaʻomia le tamoʻe sili atu ma le tasi faʻataʻitaʻiga o le talosaga e faʻaaoga le tele o teugatupe i le tasi PC. E le ese le faʻagaioiga o le telefoni feaveaʻi ma le atoaga o le desktop client.

Lelei

  • Le taimi nei, manino ma customizable Ofisa ma lagolago mo le gagana Rusia;
  • Tutoatasi o le tagata maʻi talosaga;
  • O le saoasaoa o synchronization ma Telegram feaveaʻi tagata faʻatau ma le galuega a le avefeau lautele;
  • Le maualuga maualuga o le puipuiga tagata e faasaga i le mauaina o faamatalaga na lafoina e ala i le auaunaga;
  • Le numera maualuga o i latou na auai i talanoaga a le au faʻatasi i isi feʻau vave;
  • Leai se faʻatapulaʻaina o le ituaiga o faʻaliliuina faila;
  • Avanoa i le tulaga mo le fausiaina Telegram Bot API bots;
  • Customizability o galuega ma Ofisa e tusa ai ma ou lava manaoga;
  • Le lava faʻasalalauga ma spam;
  • Le iai o le aloaia lomiga feaveaʻi lomiga.

Le atoatoa

  • I le lomiga Windows e leai se auala e faia ai faalilolilo talatalanoaga;

Telegram Desktop ua i ai se lelei atiaʻe faʻatinoga o galuega ma fou foliga ua leva ona masani ai i latou uma e faʻaaogaina le Initaneti feau, faʻatinoina faʻapitoa i le manatu le tautua ma le mafai ona faʻaaogaina e tagata auai o isi faʻamatalaga fesuiaiga polokalama. Faʻafetai i lenei, e tatau ona mafaufauina o se tasi o sili sili fofo i aso nei pe a e manaʻomia e vave faʻaliliu / maua faʻamatalaga e ala i le Initaneti.

Sii maia Telegram mo Windows mo le leai

Sii maia le lomiga lata mai o le talosaga mai le ofisa aloaia

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Telegram lata mai i le lata mai lomiga Faʻafefea ona faʻamatalaina le Telegram i le iPhone? Telefoni mo Android Faatuina Telegram i le Android ma iOS masini

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Telegram Desktop o se tagata faʻatau apalai mo Pupuni o se tasi o le sili ona aoga feau ma faila fefaʻasoaaʻiga auaunaga i totonu o le lalolagi fesoʻotaʻiga. Ona o foliga fou, o le faiga ua uma ona avea o se tasi o sili ona lauiloa ma faʻatuatuaina i aso nei.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Avefeau mo Windows
Atinae: Telegram LLC
Tau: leai se totogi
Tele: 22 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 1.2.17

Pin
Send
Share
Send