Faaopopo Tuusaunoaga ile Avast Free Antivirus

Pin
Send
Share
Send

Sese faʻatosinaga poʻo le polokaina o manaʻomia polokalama ma itulau itulau o le itulau o se faʻafitauli o le toetoe lava antivirus uma. Ae o le mea e lelei ai, faʻafetai i le galuega o le faʻaopopo o tuusaunoaga, o lenei faʻalavelave e mafai ona puipuia. Polokalama ma tuatusi tuatusi o loʻo lisiina i se isi lisi o le a le polokaina e antivirus polokalama. Sei o tatou iloaina faʻafefea ona faʻaopopo le faila ma le tuatusi 'upega tafaʻilagi i Avast antivirus tuusaunoaga.

Sii mai Avast Maua Antivirus

Faʻaopopo i polokalama tuusaunoaga

Muamua lava, oleʻa tatou vaʻai faʻapefea ona faʻaopopo le polokalame ile tuusaunoaga ile Avast.

Tatala le faʻaoga sui o le Avast antivirus, ma o atu i ona tulaga.

I le "Lautele" tulaga vaega o loʻo tatala, tusi le mea o le faʻamalama ma le uili i le pito i lalo ma tatala le "Tuusaunoaga" aitema.

Ina ia faʻaopopoina se polokalama i tuusaunoaga, i le muamua tab "File Path" e tatau ona tatou faʻataʻitaʻia polokalame faʻatonu matou te mananao e le aofia mai le suʻesuʻeina e antivirus. Ina ia faia lea mea, kiliki i le "Browse" button.

Ae tatou te leʻi tatalaina le faʻatonuga laʻau. Siaki ese le faila poʻo folau e tatou te manaʻo e faʻaopopo i mea e aofia ai, ma kiliki i le "OK" faʻamau.

Afai tatou te mananaʻo e faʻaopopo se isi tusi faʻatusa i tuʻusaunoaga, ona kiliki ai lea i le "Add" button ma toe fai le faʻasologa e faʻamatala mai luga.

Ina ua maeʻa ona faʻaopopo le faila, aʻo le i tuʻua le vaega o le antivirus, aua nei galo e sefe le suiga i le kiliki o le "OK" faʻamau.

Faʻaopoopoina Nofoaga Faʻapitoa

Ina ia faʻaopopo se tuusaunoaga i se 'upega tafaʻilagi, itulau web, poʻo se tuatusi i se faila o loʻo i luga o le Initaneti, alu i le isi laupepa "URL". Matou te lesitala pe faʻapipiʻi le tuʻuina muamua i le laina tatala.

O le mea lea, matou te faʻaopoopoina se 'upega tafaʻilagi i tuusaunoaga. E mafai foi ona faʻaopopo itulau taʻitoʻatasi itulau.

Tatou te sefe e pei o le tulaga o le faʻaopopo o faʻatonuga i tuʻusaunoaga, o lona uiga, o le kiliki i luga o le "OK" faʻamau.

Advanced tulaga

O faʻamatalaga i luga o mea uma e tatau ona iloa e se tagata masani e faʻaopopo faila ma tuatusi i luga ole laiga i le lisi faʻapitoa. Ae mo tagata sili atu lugia tagata faʻaaogaina, e mafai ona faʻaopopo tuusaunoaga ile laupepa CyberCapture ma Enhanced Mode.

O le CyberCapture mea faigaluega malamalama lelei i siama, ma tuu masalosalo i totonu o le pusa oneone. E fetaui lava i nisi o taimi e iai faʻailoga lelei. Polokalama galue i Visual Studio e afaina tele i lenei.

Faʻaopopo le faila i le CyberCapture tuusaunoaga.

I le faʻamalama e matala, filifili le faila matou te manaʻomia.

Aua neʻi galo e sefe mai faʻaiuga o suiga.

O le aofia faʻaleleia auala e aofia ai le polokaina soʻo se gaioiga i sina masalosalo o siama. Ina ia puipuia se faila patino mai le lokaina, e mafai ona faʻaopopo i tuusaunoaga i le auala tutusa e pei ona i ai mo CyberCapture mode.

E taua le malamalama o faila ua faʻaopopoina i le CyberCapture mode ma faʻaleleia tulaga tuusaunoaga o le a le tilotiloina e le antivirus na o le taimi pe a faʻaaoga nei suʻesuʻe metotia. Afai e te manaʻo e puipuia le faila mai soʻo se ituaiga lava e siʻitia mai ai, e tatau ona e ulufale i le faʻatonu o lona tulaga i le laupepa "File paths".

E pei ona e vaʻaia, o le faiga mo le faʻaopopoina o faila ma tuatusi web i tuusaunoaga i le Avast antivirus e faigofie tele, ae e tatau ona e faʻalatalata i ai ma le tiutetauave uma, ona o se elemene sese faʻaopoopo i le lisi o tuusaunoaga e mafai ona avea ma mafuaʻaga o se siama.

Pin
Send
Share
Send