E leai se totogi FreeCAD 0.17.13488

Pin
Send
Share
Send

O se mea faigata le mafaufau i galuega a se inisinia poʻo se tusiata e aunoa ma le faʻaaogaina o se polokalama faʻapitoa e tusia ai le komipiuta. E faʻapena foʻi faʻaaogaina e faʻaaoga e tamaiti aʻoga o le Faculty of Architecture. O le faʻataunuʻuina o le tusia o loʻo i totonu o faʻataʻitaʻiga e mafai ai ona e faʻavaveina lona fausiaina, atoa foʻi ma le vave faʻasaʻo ni mea sese.

Freecade o se tasi o le tusi ata polokalama. E faʻaavanoaina ai ona e faigofie ona fai ni ata faigata. I se faʻaopopoga, e aofia ai le avanoa o le 3D faʻataʻitaʻiga o mea.

I se tulaga lautele, FreeCAD e tutusa lona aoga i isi lauiloa ata pei o AutoCAD ma KOMPAS-3D, ae e matua leai fua. O le isi itu, o le talosaga e iai le tele o mea le atoatoa e le maua i fofo totogi.

Matou te fautuaina oe e vaʻai: O isi polokalame mo le tusia i luga o se komepiuta

Taupulepulega

FreeCAD faʻatagaina oe e fai se ata o soʻo se vaega, fausaga poʻo seisi mea. I le taimi lava e tasi, o loʻo iai le avanoa e faʻatino ai le ata ile tusi.

O le polokalama maualalo ifo i le KOMPAS-3D talosaga i le numera o ata tusi o avanoa. E le gata i lea, o nei mea faigaluega e le faigofie ona faʻaaogaina pei ole KOMPAS-3D. Ae o lea, e mafai e lenei oloa feagai lelei ma lana galuega, ma faʻatagaina oe e faia ni lavelave faigata.

Faʻaogaina makro

Ina ia aua le toe faia mea lava e tasi i taimi uma, e mafai ona e tusia se mea umi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e tusia se makro e otometi ona fausiaina se faʻamatalaga mo se ata.

Tuufaatasi ma isi polokalame tusi ata

Freecade faʻatagaina oe e sefe le ata atoa poʻo se tagata e tasi i se faʻatulagaina o loʻo lagolagoina e le tele o ata tusi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e sefe se ata i le DXF format, ona tatala ai lea ile AutoCAD.

Lelei:

1. Tufa fua e leai se totogi;
2. E i ai le tele o isi faʻaaliga.

Le atoatoa

1. O le talosaga e faʻatauvaʻa i le faʻaaogaina i ana faʻatusatusaga;
2. O faʻamatalaga e le o faʻaliliuina ile Lusia.

FreeCAD e talafeagai e pei o se mea fofo fua i AutoCAD ma KOMPAS-3D. A e le fuafua e fausia ni mea faigata ma se faʻailoga o faʻailoga, ona e faʻaaogaina lea o le FreeCAD. A le o lena, e sili atu le liliu o lou mafaufau i sili ogaoga fofo i le vaega o tusiata.

Sii mai fua le FreeCAD

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.60 i fafo mai 5 (5 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

QCAD KOMPAS-3D A9CAD Tagata matamata

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
FreeCAD o se polokalame alualu i luma mo parametric tolu-dimensional faataitaiga, e mafai ona faʻaogaina e faʻatino ai galuega inisinia ma faia ni faʻataʻitaʻiga 3D.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.60 i fafo mai 5 (5 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiinae: Juergen Riegel
Tau: leai se totogi
Tele: 206 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 0.17.13488

Pin
Send
Share
Send