Faaaʻoaʻo auro i le Photoshop

Pin
Send
Share
Send


Faaaʻoaʻo auro o se tasi o galuega sili ona faigata pe a galue i Photoshop. E tatau ona e faʻaogaina le tele o faʻamama ma sitaili, tusi le susulu ma ata.

Ua i ai se tusitusiga i luga o la matou 'upega tafaʻilagi i luga o le auala e fausia ai se auro tusitusiga, ae o metotia faʻamatalaina o loʻo le talafeagai mo tulaga uma.

Lesona: Tusi auro i le Photoshop

Lanu auro i totonu o Photoshop

O le aso o le a tatou aʻoaʻo ai pe faapefea ona avatua le lanu auro i mea faitino e le o auro. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lenei le siliva siliva:

Ina ia amata fausia se faʻataʻitaʻiga o auro, e tatau ona e vavaeeseina le mea mai le pito i tua. E mafai ona e faia lea i soʻo se auala faigofie.

Lesona: Faʻafefea ona tipiina se mea i le Photoshop

Lalo i lalo.

  1. Fausia se fou fetuunaiga vaega taua Curves.

  2. I le otometi tatala seti pa, alu i le mumu auala (drop-down lisi i le pito i luga o le faamalama).

  3. Matou te tuʻuina se manatu i luga o le vavao, ma toso i le itu tauagavale ma i luga seʻia oʻo atu le faʻailoga, pei ona i ai i le ata. I le ina Curves apalai na i le vaega i le sipuni, faatoa fai le ki faamau.

  4. Ma le isi, i le lisi e tasi lava i lalo lisi, filifili le lanumeamata lanumeamata ma toe fai le gaioiga. O le faʻatulagaina faʻasologa e faʻalagolago i le muamua hue ma le faʻafeagai o le mataupu. Taumafai e 'ausia le lanu e tasi e pei ona iai i le ata i lalo.

  5. Ona matou o atu lea i totonu o le lanumoana auala, ma toso le laʻau i le itu taumatau ma lalo, ma faʻaitiitia ai le tele o le lanumoana i le ata. E taua le mauaina o le toetoe lava a "faʻamutaina" o le lanu piniki.

O lo matou poto alimia sa faʻataunuʻuina o le manuia, seʻi o tatou tuʻuina atu le sipuni i luga o se eseesega faʻatulaga e talafeagai mo auro ma vaʻavaʻai i le iʻuga.

E pei ona e iloaina, o le sipuni ua avea le lanu auro. O lenei metotia faʻaaogaina i mea uma ua i ai uamea luga. Tofotofo ma laʻasaga tulaga e ausia ai lou manaʻomia iuga. E i ai le mea faigaluega, o le mea o loʻo totoe ia oe.

Pin
Send
Share
Send