Avanoa Tisiketi

Pin
Send
Share
Send

Oe mafai ona galue faʻatasi ma le tisiki talafeagai ma faʻafomaʻi o le komupiuta ma faʻaaogaina ni laupepa masani o loʻo faʻaaoga, ae ui i lea, e le o taimi uma e faigofie ai, ma e le o iai foi ni Windows i ni galuega taua. O le mea lea, o le sili filifiliga o le faʻaaoga lea o polokalama faʻapitoa. Ua matou filifilia ni sui o nei ituaiga polokalama ma o le a matou iloiloina taʻitasi ma auiliiliga i lenei tusitusiga.

Toaga e vaʻaia Pule

O le muamua i luga o le lisi o le maua fua Active Partition Pule polokalama, o loʻo tuʻuina atu i tagata faʻaaogaina ma se faʻavae o le seti o galuega faʻatonutonu galuega. I ai, e mafai ona faʻatulagaina, faʻatele pe faʻaititia le tele, teuteu vaega ma suia tisiki uiga. O gaioiga uma e faia i le na o ni nai kiliki, e oʻo lava i se tagata e le masani ai le tagata faʻafaigofie e mafai ona pulea lenei polokalama.

E le gata i lea, o le Partition Manager o loʻo fausia i totonu fesoasoani ma taulaitu mo le fatuina o ni vasega talafeagai mo le tisiki faigata ma lona ata. E naʻo oe e filifili le talafeagai tapulaʻa ma mulimuli i faʻatonuga faigofie. Ae peitai, o le le lava o le gagana Lusia o le a avea ai le faiga teisi sili atu faigata mo nisi tagata faʻaaogaina.

Talia le Active Partition Manager

O le AOMEI Partition Assistant

O le AOMEI Partition Assistant e fai sina laʻasaga eseese pe a e faʻatusatusaina lenei polokalame ma le sui muamua. I le Partition Assistant o le a e mauaina ni meafaigaluega e mafai ai ona e faʻaliliu le faila o le faila, faʻaliliu le OS i se isi tisiketi faʻafuasei, toe faʻaleleia ni faʻamatalaga, pe faia se bootable USB flash drive.

E aoga le matauina o foliga masani. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lenei polokalame e mafai ona faʻatulagaina lelei ma tisiki faʻateʻa, faʻaopopo pe faʻaititia le tele o vasega, tuʻufaʻatasia ma tufatufaina avanoa avanoa i le va o vasega uma. Faʻasalalau e le AOMEI Partition Assistant mo le leai se totogi ma avanoa mo le download i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le tagata atiaʻe.

Sii mai le AOMEI Partition Assistant

MiniTool Vaega o Taula

Sosoo ai i la matou lisi o le a avea ma MiniTool Partition Wizard. E aofia uma ai meafaigaluega autu mo le galulue ma tisiketi, so o se tagata e mafai ona: faʻavasega vasega, faʻalautele pe tuʻufaʻatasia, kopi ma gaoioi, faʻataʻitaʻi le laualuga o se tino tisiki ma toe faʻaleleia nisi o faʻamatalaga.

Ole taimi nei foliga ole a lava mo le tele o tagata e faʻaaogaina galuega. E le gata i lea, o le MiniTool Partition Wizard e ofoina atu le faʻaaogaina o le tele o taulaitu eseese. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, o loʻo i ai se kopiina o sipika, vasega, faʻagaioi le faiga o galuega, toe faʻaleleia o faʻamaumauga.

Sii maia le MiniTool Partition Wizard

Ole Polokalama Matua EaseUS

Easeus vaega vasega Master e i ai o se seti seti o mea faigaluega ma galuega ma faʻatagaina oe e faʻatino galuega faʻavae ma logical ma tisiki tino. E faʻataʻitaʻia e leai se eseʻese mai sui muamua, ae e taua le matauina o le ono lafi o le vaeluaina ma le faia o se bootable drive.

O le toe vaega o le EaseUS Partition Master e le tu i fafo i le tele o polokalame tutusa. O lenei polokalama e tufatufa atu e aunoa ma se totogi ma e avanoa mo le download i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le tagata atiaʻe.

Sii maia ole EaseUS Partition Master

Paragon Puleaina Vaega

O le Paragon Partition Manager e manatu o se tasi o sili sili fofo peʻafai e manaʻomia le faʻaleleia atili o le faila faila o le taʻavale. O lenei polokalame e mafai ai ona e faʻaliliuina HFS + i le NTFS, ma e naʻo lenei pe a fai o le polokalama na faʻatuina i le muamua sitaili. O le faagasologa atoa e faʻaaogaina le faʻaaogaina o le wizard ma e le manaʻomia ni tomai faʻapitoa poʻo se malamalama mai tagata faʻaaoga.

E le gata i lea, o le Paragon Partition Manager o loʻo i ai mea faigaluega mo le fausiaina o se HDD, boot disk, suia o vavaega voluma, faʻatonutonu vaega, le toe fuataina ma le teuina o vaega poʻo tisiki faaletino.

Talia le Paragon Partition Manager

Acronis tisiki faatonu

O le mea mulimuli i la matou lisi o le Acronis Disk Director. O lenei polokalama e ese mai uma muamua i se faagaeetia seti meafaigaluega ma galuega tauave. I le faʻaopopoga o avanoa masani o loʻo maua i sui filifilia uma, o le faiga mo le faia o ni voluma e faʻaaogaina uiga ese iinei. Na faia e tusa ai ma tele ituaiga eseese, o latou taʻitasi e ese i nisi o meatotino.

O se isi aoga e matauina o le mafai lea e toe sui le vaega, faaopoopo faʻata, defragment partitions, ma siaki mo mea sese. Acronis Disk Director ua tufatufaina atu mo se pili, ae o loʻo iai le faʻatapulaʻaina o faʻataʻitaʻiga, matou te fautuaina oe e faʻamasani i ai aʻo leʻi faatauina.

Sii mai le Acronis Disk Faatonu

I lenei mataupu, tatou iloiloina le tele o polokalame e galulue ma le talafeagai ma faaletino laʻititi o se komepiuta. E tofu i latou ma e le gata i se seti seti o mea e manaʻomia ma mea faigaluega, ae e maua ai foʻi avanoa faʻapitoa i tagata e faʻaoga ai le tagata, e avea ai sui taʻitasi faʻapitoa ma aoga mo se vaega vaega o tagata faʻaaoga.

Vaʻai foi: Polokalama mo le faigaluega ma le tisiki vaega

Pin
Send
Share
Send