Aveesea le hiberfil.sys faila ile Windows 7

Pin
Send
Share
Send

Tele tagata faʻaaogaina matauina o se vaega taua o le komepiuta avanoa avanoa o lo o nofoia e le hiberfil.sys faila. O lenei telē mafai ona tele gigabytes pe sili atu. I lenei itu, fesili e tulaʻi mai: e mafai e tape lenei faila e faʻasaʻolotoina avanoa i luga o le HDD ma pe faʻafefea ona fai? O le a matou taumafai e tali atu ia i latou e faʻatatau i komepiuta o loʻo tamoʻe i le faʻagaioiga o le Windows 7.

Metotia e aveese hiberfil.sys

O le hiberfil.sys faila o loʻo tu i totonu o le root direktori o le drive C ma e nafa ma le komepiuta le mafai ona ulufale i le hibernation mode. I lea tulaga, a uma ona tape le PC ma toe faʻatulaga ia lava, e tutusa lava polokalame o le a faalauiloa ma i le tulaga lava lea e tasi na latou tape. Lenei ua ausia naʻo le hiberfil.sys, lea e teu ai se tele atoatoa "snapshot" o faʻagasologa uma utaina i RAM. O lenei e faʻamatalaina le tele tele o lenei mea, o le mea moni e tutusa ma le tele o le RAM. O le mea lea, afai e te manaʻomia le tomai e ulufale i le setete patino, ona e le mafai lea ona tape lenei faila i so o se tulaga. Afai e te le manaʻomia, ona mafai lea ona e aveeseina, ona faʻasaʻolotoina lea avanoa avanoa.

O le faʻafitauli o le mea afai e te manaʻo e aveese le hiberfil.sys i le tulaga masani e ala i le faila pule, ona leai se mea e maua mai ai. A e taumafai e faʻataunuʻuina lenei faiga, o le a matala se faʻamalama lea o le a lipotia mai ai o le faʻagaioiga e le mafai ona maeʻa. Sei o tatou vaʻai poʻo a ni metotia galue o loʻo i ai mo le tapeina o se faila faila.

Metotia 1: Ulufale le faʻatonuga i le Run window

Le auala masani e aveese hiberfil.sys, lea e faʻaaogaina e le tele o tagata faʻaaogaina, o le faʻaogaina faʻaletonu i le mana faʻatulagaina ma ulufale atu ai i se faʻapitoa poloaiga i le faamalama Tamoe.

  1. Kiliki Amata. Susu mai i totonu "Pulea vaega".
  2. Alu i le vaega "System ma le Puipuiga".
  3. I le faamalama e matala i le poloka "Malosiaga" kiliki le igoa "Faatulagaina o hibernation".
  4. O le faʻamalama mo le suia o le mana fuafuaga seti o le a tatalaina. Kiliki i luga le tusifaitau. "Suia tulaga faʻapitoa".
  5. Ua matala matala "Malosiaga". Kiliki i luga o le igoa igoa "Miti".
  6. Ina ua mavae lena, kiliki i luga o le aitema "Faasausili pe a uma".
  7. A iai ni isi tau nai lo Leai lavaona kiliki ai lea.
  8. I le fanua "Tulaga (minu.)" tuu le taua "0". Ona fetaomi lea Apalai ma le "Ua lelei".
  9. Tatou faʻaletonu hibernation luga o le komepiuta ma o lenei ua mafai ona tatou tape le hiberfil.sys faila. Vili Manumalo + rona tatalaina lea o le meafaigaluega Tamoei le itu, e alagatatau ai ona avetaavale:

    powercfg -h ese

    A maeʻa le faʻailoaina o faʻatinoga, lolomi "Ua lelei".

  10. O lenei e tumau pea e toe amataina le PC ma o le hiberfil.sys faila o le a le toe avea se avanoa i luga o le komepiuta avanoa disk.

Metotia 2: Command Prompt

Le faʻafitauli o loʻo tatou suʻesuʻeina e mafai foʻi ona fofo i le ulufale i le faatonuga i totonu Poloaiga laina. Muamua, pei ona faʻaaogaina le metotia muamua, e tatau ona e tape le faʻalavelave e ala i le paoa tulaga. O isi gaioiga o loʻo faamatalaina i lalo.

  1. Kiliki Amata ma alu i le "Polokalama uma".
  2. Alu i le lisi "Tulaga".
  3. I totonu o elemene ua tuu i ai, ia mautinoa ia maua le mea Poloaiga laina. A uma ona taumatau-kiliki i luga o le, i le talaaga menu e aliali mai, filifili se amataga auala ma faʻamau avanoa.
  4. O le a amata Poloaiga laina, i totonu o le atigi na e te manaʻomia ai se faʻatonuga, muamua ulufale i totonu o le faʻamalama Tamoe:

    powercfg -h ese

    Ina ua ulufale ulufale apalai Ulufale.

  5. Ina ia maeʻa le faila toese, pei ona i ai muamua, e manaʻomia le toe amataina o le PC.

Lesona: Faatoagaina mai le Command Line

Metotia 3: "Registry Editor"

Pau le laiga o loʻo i ai nei hiberfil.sys e le manaʻomia faʻalavelave e faʻaleaogaina muamua o le teuteuina o le lesitala. Ae o lenei filifiliga o le sili lamatiaga o mea uma o loʻo i luga, ma o lea, a o le i faʻatinoina, ia mautinoa e te popole i le fausiaina o se mea toe faʻaleleia poʻo se faʻavae o le faiga.

  1. Toe pupuni le faamalama Tamoe i le apalai Manumalo + r. O le taimi lenei oe manaʻomia e ulufale ai i ai:

    faʻamaoni

    Ma, pei ona i ai muamua faʻamatala tulaga, e tatau ona e kiliki "Ua lelei".

  2. O le a amata Tusi Resitalai le itu tauagavale lea kiliki i le vaega igoa "HKEY_LOCAL_MACHINE".
  3. Alu loa lea ile faila "Faiga".
  4. Le isi, alu i le faʻasino i lalo o le igoa "FaʻaaligaControlSet".
  5. O iinei e tatau ona maua le faila "Puleaina" ma ulu atu i ai.
  6. Mulimuli ane, asiasi le faʻasino "Malosiaga". Nei alu i le itu taumatau o le faamalama Ofisa. Kiliki i le DWORD faʻailoga valaʻau "Hibernate Faʻafouina".
  7. O le a suia kilokalama parameter o, lea nai lo le tau "1" o oe e tatau ona tuʻuina "0" ma kiliki "Ua lelei".
  8. Toe foʻi i le faʻamalama autu Tusi Resitalakiliki i le igoa igoa "HiberFileSizePercent".
  9. Suia le taua o iai nei ile "0" ma kiliki "Ua lelei". O le mea lea, na matou faia le hiberfil.sys faila tele 0% o le tele o RAM, o lona uiga, na matua faatamaia.
  10. Ina ia mafai ona faʻataunuʻuina suiga suia, pei ona i ai muamua, na o le toe amataina le PC. A maeʻa ona e toe faʻatino le hiberfil.sys faila i lau hard drive, e te le toe mauaina.

A o e vaʻai i ai, e tolu auala e tape ai le hiberfil.sys faila. Lua oi latou manaʻomia muamua tapunia i le faʻafefe. O nei filifiliga o loʻo faʻatinoina e le ulufale i le faʻatonuga i le faʻamalama. Tamoe pe Poloaiga laina. Le auala mulimuli, lea e aofia ai le faʻatonutonuina o le lesitala, mafai ona faʻatinoina e aunoa ma le matauina o tuʻutuʻuga mo le muamua tapunia le le mautonu. Ae o lona faʻaaogaina e fesoʻotaʻi ma le tele o lamatiaga, pei o isi lava galuega i totonu Tusi Resitala, ma o lea matou te fautuaina e faʻaaogaina pe a fai o isi auala e lua mo nisi mafuaaga na le aumaia ai le iʻuga fuafuaina.

Pin
Send
Share
Send