Faʻamuta le faʻailoaina o loʻo vaʻai i le Windows 8

Pin
Send
Share
Send

I le lalolagi i nei ona po, soo se tagata lava e iai se aia tatau i avanoa tau avanoa. E tofu i tatou ma faʻamatalaga i luga o le komupiuta e le o fuafua e faʻataua ia mata. Le faʻalilolilo faafitauli e matua ogaoga pe afai o isi tagata maua le avanoa i le PC e ese mai ia te oe.

I totonu o Windows, faila o ituaiga eseese e le o fuafua e faʻasoa e mafai ona natia, o lona uiga, o le a le faʻaalia i le taimi o vaʻaiga masani i le Explorer.

Nana mea lilo i Pupuni 8

E pei o faʻaaliga muamua, i le Windows 8, o le faʻaalia o elemene natia ua le atoatoa. Ae afai, mo se faʻataʻitaʻiga, na faia e se tasi suiga i le tulaga o le faʻagaioioiga faiga, ona nana o laupepa o le a vaaia i Explorer o mea pupuni. Faʻafefea ona aveese i latou mai le pupula? E leai se mea faigofie.

I le ala, e mafai ona e nana soʻo se faila i lau komepiuta e ala i le faʻapipiʻiina vaega lona tolu polokalama faʻapitoa mai tagata eseese polokalama atiaʻe. Ile faʻaaogaina o fesoʻotaʻiga i lalo, e mafai ona e masani oe i le lisi o na polokalame ma faitau auiliili faʻatonuga mo le nana o faʻatonuga tuʻufaʻatasi i Windows.

Nisi faʻamatalaga:
Polokalama mo le nanaina o mapu
Faʻafefea ona nana se faila i luga o le komepiuta

Metotia 1: System Faʻatulagaina

I totonu o le Windows 8 o loʻo i ai se faʻapitoa i totonu o le amio e mafai ai e faʻatonutonu ai le vaʻaia o mea lilo o faʻasino. O le vaʻaiga mafai ona suia uma mo folder ma le tulaga o natia lilo faʻatagaina e le tagata faʻaaoga, ma mo le faʻamau faila faila.
Ma o le mea moni, soʻo se tuutuuga e mafai ona le faia ma suia.

  1. I le pito i lalo tauagavale o le laupepa, fetaomi le faʻamau auaunaga "Amata", i le lisi matou te mauaina ai le ki aau "Komepiuta tulaga".
  2. Itulau Faatulagaina PC filifili "Pulea vaega". Ua matou ulufale i le Windows nofoaga.
  3. I le faʻamalama e matala, matou te manaʻomia se vaega "Fuafuaga ma faʻapitoa".
  4. I le isi lisi, tauagavale-kiliki i luga o le poloka "Filifiliga Filifiliga". Ole mea lenei matou te manaʻomia.
  5. I le faʻamalama "Filifiliga Filifiliga" filifili le tab "Vaʻai". Na matou tuʻuina faʻailoga i laufanua faʻafeagai o laina "Aua neʻi faʻailoaina ni mea lilo, faila ma faʻafoeina puʻe" ma le “Faʻalilolilo faila faila puipuia”. Faamautu suiga i le faamau "Talosaga".
  6. Faia! O laupepa natia na le mafai ona vaaia. A manaʻomia, e mafai ona e toe faʻaleleia a latou vaʻai i soʻo se taimi i le le filifilia o pusa i luga o le fanua.

Metotia 2: Polokalama Laina

Le faʻaaogaina o le laina faʻatonu, e mafai ona suia le faʻaali o se tasi faila filifilia filifilia. O lenei metotia e sili atu le manaia nai lo le muamua. I le faʻaaogaina o faʻapitoa, matou te suia le uiga o le faila i le nanaina ma le faʻatulagaina o polokalame. Ui i lea, o le tele o tagata faʻaaogaina mo nisi mafuaaga e le amanaiaina le le amanaʻia tele o avanoa o le Windows faʻatonu laina.

  1. Filifili le faila e te manaʻo e nana. Taumatau-kiliki i le anotusi menu ma ulufale Meatotino.
  2. I le isi faamalama i luga o le laupepa "Lautele" mai le laina "Nofoaga" kopi le ala i le filifilia faila i le laupapa laupapa. Ina ia faia lea mea, LMB filifili le laina ma le tuatusi, kiliki i luga ma le RMB ma kiliki "Kopi".
  3. Ma faʻaola laʻia le laina faʻatonu i luga o le keyboard "Manumalo" ma le "R". I le faʻamalama "Tamoe" faʻafaigaluegaina o 'au "Tautua". Tulei "Ulufale".
  4. I le command prompt, ulufaleattrib + h + s, faʻaofi le ala i le faila, faʻaopopo lona igoa, filifili le tuatusi ma faʻailoga faʻailoga. Faamautu le sui uiga "Ulufale".
  5. Afai e te manaʻo e toe vaʻaia faʻasino, faʻaaoga le faʻatonugafaʻatatau-h-s, ona o le ala lea i le faila i le faʻailoga.

I le faaiuga, ou te manao e toe manatua se mea moni faigofie. Tuʻuina atu se faʻailoaina tulaga lilo ma suia le faiga o lona faʻaali i totonu o le faiga e le faʻatuatuaina puipuia au mea lilo mai i fetusi a se tagata poto masani. Ina ia matua puipuia ma faʻaeteete faʻamatalaga faʻaaoga, faʻaaoga faʻamau tusitusia.

Vaʻai foi: Fausia se le vaaia vaʻaia i luga o le komupiuta

Pin
Send
Share
Send