Le pati! 8.3

Pin
Send
Share
Send

I le taimi lava na maeʻa ai le faʻatuina o le Initaneti, o imeli o le sili ona lauiloa auala o fesoʻotaʻiga. I le taimi nei, i totonu o tagata masani, o feau vave, pei o WhatsApp, e sili atu ona lauiloa. Ae e te le tusi atu i tagata faatau i ai i le avea ai ma sui o se faʻalapotopotoga tele? I le avea ai o se tulafono, e tutusa imeli e faʻaaogaina mo ia mafuaʻaga.

Ia, na matou mauaina le penefiti o le imeli. Ae aiseā e tuʻu ai seisi faʻaoga, pe a iai ni tulaga manaia i luga o le upega tafailagi mai kamupani taʻutaʻua, oe fesili? Ia, tatou taumafai e tali ma se aotelega puʻupuʻu o Le Bat!

Galulue ma tele pusa meli

A e manaʻo i ni polokalame faʻapitoa, e mautinoa lava e tatau ona e galue ma tele pusa meli i le taimi e tasi. O nei mea e mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, teuga o oe ma galuega. Pe naʻo tala mai le tele o tulaga. O se auala se tasi poʻo se isi, e mafai ona e faʻaopopoina i latou i le faʻatumuina i totonu na o 3 fanua ma faʻaalia le maliega faʻaaoga. Ou te fiafia o le meli uma na tosoina i totonu o le tusi talosaga e aunoa ma ni faʻafitauli, ae le gata i lea, i le teuina o faʻavasegaina faʻavasega.

Vaʻai imeli

O le vaʻavaʻaia o imeli e aunoa ma faʻafitauli e mafai ona amataina i le taimi lava e amata ai le polokalame ma ulufale i le meli. O loʻo iai lava ile lisi e mafai ona tatou vaʻai po o ai, poʻo ai, poʻo le ā le mataupu, ma poʻo afea e sau ai lena tusi. O faʻamatalaga auiliili o loʻo faʻaalia i le ulutala pe a tatala. E taua foi le maitauina i mataitusi laulau e i ai se koluma e faʻaalia ai le aofaʻi atoa. E le faʻapea o le a e fiafia i lea mea i lau ofisa masani pe a galue mai le le faatapulaaina Wi-Fi, ae i luga o se pisinisi pisinisi, ma le tumau ma tele taugata roaming, e manino lava aoga lenei.

A e tatalaina se tusi patino, e mafai ona e vaʻaia auiliili faʻamatalaga tuatusi o le tagata lafo ma le tagata e mauaina, faʻapea foi ma le autu o le feʻau. O le isi o le tusitusiga moni, i le tauagavale o se lisi o faʻapipiʻi. E le gata i lea, tusa lava pe leai ni faila faʻapipiʻi i le feau, o le a e vaʻaia lava le HTML faila iinei - o se kopi lea. E taua le maitauina e tele lava le matagofie o mamanu o nisi tusi e leai se faamoemoe e faʻaleagaina, lea e le mafai ona taua o le faitioga, e ui lava o lenei le le fiafia. E taua foi le maitauina le i ai o le vave tali faʻamalama i le pito i lalo.

Tusitusi tusi

O le ae o le a le gata faitau tusi, ae tusi foi, a ea? Ioe, i le Bat! O lenei faʻatinoga e maopoopo lelei, lelei lava. Muamua, kiliki i luga o laina "I" ma "Kopi" o le a tatalaina lau tusi tuatusi patino, lea, i se faʻaopopoga, o loo i ai se suʻesuʻega. Lenei e mafai ona e filifilia se tasi pe sili atu tagata e mauaina.

Le isi, e taua le matauina o le mafai ona faʻavasega tusitusiga. E mafai ona fesoʻotaʻi i se tasi o pito pe i le ogatotonu, faʻapitoa i se lanu faʻapitoa, ma faʻatulaga foʻesea. Faʻaogaina nei elemene o le a sili atu ona lelei lau tusi. E taua foi le maitauina o le agavaʻa e faʻaofi ai tusitusiga i se upusii. Tagata e masani ona faia eyepieces le mafai ona popole - o loʻo i ai foi se fausia-i sipela siaki.

I le mea mulimuli, e mafai ona e faʻatulagaina le tuai ona lafo. E mafai ona e setiina se taimi ma le aso patino, pe tuai le lafoina mo se numera o aso, itula ma minute. I le faʻaopopo atu i lenei mea, e te ono manaʻomia le "Faʻasalalauga Faʻamaonia" ma le "Faitau Faʻamaoniga" galuega.

Faʻavasega mata

E manino lava, tagata faʻaaogaina o polokalame e maua sili atu nai lo 10 tusi i le aso, o lea o le faʻavasegaina o latou vaega taua tele. Ma o le Bat! faatulagaina lelei. Muamua, o loʻo i ai ni faʻamatalaga tusitusi ma faʻailoga e faʻataga oe e maka ni feau taua. Lua, e mafai ona e fetuunai le faamuamua ole tusi: maualuga, masani pe maualalo. Lona tolu, o loʻo i ai lanu lanu. O le a latou fesoasoani, mo se faʻataʻitaʻiga, tusa lava pe a vave ona vaʻavaʻai i le lisi o tusi e suʻe ai le saʻo le tagata lafo, lea e matua faigofie. I le mea mulimuli, e aoga le matauina o avanoa e mafai ai ona faʻavasega tulafono. Faʻaaogaina latou, e mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, otometi lafoina uma mataʻitusi o loʻo iai le mataupu i se upu tuʻuina atu i se faila tuʻufaʻatasi ma tuʻu le lanu manaʻomia.

Lelei:

* Tele seti foliga
* Le i ai o le gagana Rusia
* Tumau

Le atoatoa

* O nisi taimi faʻataʻamilomilo mataitusi o le ulufale mai

Faaiuga

Ma le Bat! moni o se tasi o sili imeli apps. E tele ma manaia ma aoga ana mea, pe a fai o lea e masani ona e faʻaaogaina meli, e tatau ona e faʻalogo i ai.

Talia se faʻataʻitaʻiga o le The Bat!

Sii maia le faʻamatalaga fou mai le ofisa aloaia

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4 i fafo mai 5 (5 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Mozilla faititili Faʻafefea ona faaleleia se misi window.dll sese Microsoft Outlook Fofo: Faʻafesoʻotaʻi i iTunes e faʻaaoga faʻailo push

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Le pati! is a mamana ma talafeagai fetaui kalani mo galulue ma e-meli, lagolagoina le faatapulaaina numera o meli.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4 i fafo mai 5 (5 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Pepa Meli a tagata
Atiinae: Ritlabs
Tau: $ 14
Tele: 33 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 8.3

Pin
Send
Share
Send