Faʻafefea ona e mauaina pe i luga ole Instagram se tagata

Pin
Send
Share
Send


Instagram o se lauiloa agafesootai auaunaga o ona gafatia faʻalauteleina vave faʻatasi ma faʻafouga taʻitasi. Aemaise lava, talu ai nei, na faʻaaogaina e le au atiaʻe le agavaʻa e saili ai pe o se tagata faʻaoga i luga ole laiga.

Saili pe o se Instagram tagata faʻaaoga i luga ole laiga

E taua le maitauina o mea uma iinei e le faigofie pei, pei, fai mai i luga o agafesootai Facebook poʻo VKontakte, talu ai e mafai ona e mauaina faʻamatalaga o mea e fiafia iai naʻo le vaega tuusaʻo.

  1. Tatala le faʻaputuga autu o loʻo faʻaalia ai lau tala fafaga. I le pito i luga taumatau, tatala le vaega "Faʻatonu".
  2. O le faʻaaliga o le a faʻaalia ai tagata faaaoga ma oe e iai a oe talanoaga. Latalata i le login e mafai ona vaʻaia pe o le tagata o loʻo fiafia i luga o le fesoʻotaʻiga. A leai, o le a e vaʻai i le taimi o le mulimuli asiasiga i le auaunaga.
  3. Ae paga lea, e le mafai ona sailia le tulaga o le tagata faʻaaoga i se isi auala. O le mea lea, afai e te manaʻo e vaʻai poʻo afea e sau ai lea tagata poʻo lena tagata i lau talaaga o agavaʻa, e lava ma totoe ona lafo ia te ia se feʻau i tuʻusaʻo.

Faitau atili: Faʻapipiʻi se avetaavale mo le masini lolomi

Ma talu ai o le upega tafailagi o le Instagram e le o iai le malosi e galulue ai ma feau tumaoti, e mafai ona e vaʻaia le faʻamatalaga o mea e fiafia iai naʻo ala ile tusi talosaga. A iai ni au fesili e uiga i le autu, tuu ia i latou i tala.

Pin
Send
Share
Send