Matou te faia suega i luga ole laiga

Pin
Send
Share
Send


O suʻega o le laupepa sili lea ona lauiloa mo le iloiloina o tagata ma tomai ma agavaʻa i nei ona po. O le faʻailoaina o tali saʻo i se fasi pepa o se sili sili lea e faʻataʻitaʻi ai se tamaititi aʻoga ma se faiaʻoga. Ae faʻafefea ona maua se avanoa e pasi ai le suʻega mamao? Faʻailoa o le a fesoasoani fesoasoani i luga ole laiga.

Fatu suega i luga ole laiga

E tele punaoa e faʻatagaina oe e faia ni faʻamaumauga i luga ole laiga e uiga lavelave. O auaunaga faʻapena e avanoa foi mo le suʻega o suega ma ituaiga uma o suʻega. O nisi e vave maua le faʻaiuga, o isi e naʻo le avatu o tali i le tusitala o le galuega. O i matou, i le, o le a tatou masani i punaoa ofoina uma.

Metotia 1: Google Pepa

O se mea faigaluega sili ona fetuʻutuʻunaʻi mo le faia o suʻesuʻega ma suʻega mai le Faalapotopotoga Lelei. O le auaunaga e mafai ai ona e mamanuina le tele-maualuga galuega o tuʻaiga eseese ma faʻaaogaina faʻasalalauga mea: ata ma ata mai YouTube. E mafai ona fai mea mo tali taʻitasi ma e otometi ona faʻaali mai togi mulimuli pe a maeʻa ona pasi le suʻega.

Auaunaga Google Forms Online

  1. Ina ia faʻaaoga le mea faigaluega, alu e alu i lau Google account pe a fai e te leʻi logoina.

    Ma, e fai se pepa fou i le Google Pepa itulau, kiliki i le faamau «+»o loʻo i le pito i lalo taumatau.
  2. Ina ia faʻaauau pea ona mamanuina se laupepa fou o se suʻega, muamua kiliki i le kia i le lisi pa i le pito i luga.
  3. I le tulaga faamalama e matala, alu i le lau "Tofotofoga" ma ola le filifiliga "Suega".

    Faamaoti o le manao tofotofoga tapulaa ma kiliki "Sefe".
  4. Ole taimi nei e mafai ona e fauina le suʻega o le saʻo tali mo fesili taʻitasi i le pepa.

    O se laina faʻapipiʻi o loʻo tuʻuina atu mo lenei.
  5. Seti le tali saʻo i le fesili ma fuafua le numera o mea ua maua mo le filifilia o le filifiliga saʻo.

    E mafai foi ona e faʻaopopo se faʻamatalaga ile mafuaʻaga na tatau ai ona filifili lenei tali, ae leʻo se isi. Ona fetaomi lea o le faʻamau “Suia le fesili”.
  6. I le maeʻa ai le fatuina o le suʻega, lafo i se isi tagata faaaoga fesoʻotaʻiga i le meli pe na ona faʻaaogaina le soʻotaga.

    E mafai ona faʻasoa atu le pepa faʻaoga i le faʻamau "Lafo".
  7. Suʻega tali mo tagata taʻitasi o le a avanoa ile laupepa "Tali" pepa oi ai nei.

I le taimi muamua, o lenei 'auʻaunaga mai Google e le mafai ona taʻua o se tagata suʻesuʻeina uma lava. Nai lo lena, o se faigofie fofo na faia lelei lana galuega. O lenei o se meafaigaluega mamana lava mo suʻega malamalama ma faʻatautaia uma ituaiga o iloiloga.

Metotia 2: Suega

O se tautua i luga ole laiga e faʻataua ile faia o toleniga vasega. O lenei punaoa o loʻo aofia ai le atoa seti o mea faigaluega ma galuega e tatau ai mo le mamao filifilia o soʻo se aʻoaʻoga. O se tasi itu e aofia ai suʻega.

Auaunaga Online Quizlet

  1. Ina ia amata galue ma le mea faigaluega, kiliki i le ki "Amata" i luga o le laupepa autu o le 'upega tafaʻilagi.
  2. Fausia se tala i le tautua faʻaaoga lau Google tala, Facebook poʻo lau tuatusi imeli.
  3. A uma ona lesitala, alu i le Quizlet home page. Ina ia e galue ma le suʻega suʻega, e muamua ona e manaʻomia le fauina o se toleniga faʻataʻitaʻiga, talu ai o le faʻatinoga o soʻo se galuega e naʻo le taimi e mafai ai.

    O lea filifili "Lau aoaoga toleniga" i le lisi pa i le itu tauagavale.
  4. Ona kiliki ai lea i le ki Fausia le Module.

    Lea e mafai ai ona faʻataʻitaʻi lau suʻega suega.
  5. I le itulau e matala, faamaʻoti mai le igoa o le module ma agai atu i le sauniuniga o galuega.

    Le faʻataʻitaʻiga faiga i lenei tautua e matua faigofie ma faigofie: na o le faia o kata ma aiaiga ma o latou faʻauiga. Ia, o le suʻega o se suʻega mo le iloa o faʻapitoa aiaiga ma o latou uiga - o se kata mo oe e manatua ai.
  6. E mafai ona alu i le suʻega faʻaiʻu mai le itulau o le module na e faia.

    E mafai ona e lafoina le galuega i se isi tagata faʻaoga na o le kopiina o le fesoʻotaʻiga i ai i le tuatusi pa o le browser.

E ui i le mea moni e le o faʻatagaina e Quizlet suʻega faigata tele-tulaga pe a o le tasi fesili e sau mai le isi, o le tautua e aoga pea e taʻuina i la tatou tusitusiga. Le punaoa ofoina faigofie faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e faʻataʻitaʻi tagata ese po o latou malamalamaaga o se faʻapitoa amio pulea i lou browser faamalama.

Metotia 3: Matua Suʻega

E pei o le tautua muamua, o le Master Test ua faʻaagaga e faʻaaoga lava i le vaega o aʻoga. Ae ui i lea, o le mea faigaluega avanoa mo tagata uma ma faʻataga oe e faia faʻataʻitaʻiga o eseese faigata. O le maeʻa galuega e mafai ona lafo atu i se isi tagata faʻaaoga, pe e mafai ona e faʻaofi i luga o lau 'upega tafaʻilagi.

Initaneti tautua Matai Tofotofoga

  1. E le mafai ona faʻaaogaina le punaoa e aunoa ma le resitaraina.

    Alu i le teugatupe fausia pepa i le kiliki i luga o le faamau "Faamauina" i luga o le laupepa autu o le tautua.
  2. A maeʻa le resitalaina, e mafai ona e vave alu i le sauniuniga o suʻega.

    Ina ia faia lea mea, kiliki "Fai se suʻega fou" i le vaega "Oʻu suʻega".
  3. Faia o fesili mo le suʻega, oe mafai faʻaaogaina ituaiga uma o faʻasalalauga mea i totonu: ata, leo faila ma vitio mai YouTube.

    Faʻapena foi, e tele faʻamatalaga tali o loʻo avanoa mo le filifilia, o loʻo i ai ma e i ai lava se faʻatusatusaga o faʻamatalaga i koluma. O fesili taʻitasi e mafai ona tuʻuina atu se "mamafa", e afaina ai le faʻaiʻuga mulimuli pe a pasi le suʻega.
  4. Ina ia maeʻa le galuega, kiliki i le ki "Sefe" i le pito i luga taumatau o le Master Test page.
  5. Ta i totonu le igoa o lau suʻega ma kiliki Ua lelei.
  6. E lafo le galuega i se isi tagata, toe foʻi i le service control panel ma kiliki ile laiga "Ia ola galue" faafeagai o lona igoa.
  7. O lea la, e mafai ona faʻasoa le suʻega i se tagata faʻapitoa, faʻapipiʻi i luga o se upega tafailagi, pe download i se komupiuta e alu i fafo atu.

O le tautua e leai se totogi ma faigofie ona faʻaaogaina. Talu ai o le punaoa faʻamoemoe i le vaega o aʻoga, e oʻo lava i se tamaititi aʻoga mafai ona faigofie ona faʻatinoina ma lona masini. O le fofo e fetaui lelei mo faiaʻoga ma a latou tamaiti aʻoga.

Vaʻai foi: Polokalama mo aʻoaʻoga Igilisi

I totonu o mea faigaluega faʻaogaina, o le sili ona lautele o, o le, se tautua mai Google. I totonu e mafai ona e fausiaina se faigofie suʻesuʻega ma se faʻataʻitaʻiga faigata i le fausaga. O isi e sili ona talafeagai mo suʻega o le poto i aʻoaʻoga faʻapitoa: humanities, faʻatekonolosi po o le natura saienisi.

Pin
Send
Share
Send