Comodo Dragon 63.0.3239.108

Pin
Send
Share
Send

Talu ai nei, o tekonolosi e faʻamautuina le saogalemu ma faʻalilolilo o faimalaga i luga o le initaneti ua avea ma faʻateleina lauiloa i tagata faʻaaoga. Afai muamua mataupu o mataupu ia e lona lua lona aoga, nei mo le tele o tagata latou o mai i le malamalama pe a filifilia se browser. E fetaui le taumafai o le au atiaʻe e amanaia le fiafia ma faanaunauga o tagata faaaoga. I le taimi nei, o se tasi o sefe e sili ona saogalemu mataʻutia e mafai ona, faʻaopopoga, tuʻuina atu le maualuga maualuga o le igoa faʻalilolilo i luga o fesoʻotaʻiga, o Komodo Dragon.

O le polokalama fua a le Comodo Dragon mai le kamupani Amerika Comodo Group, o loʻo faʻatupuina foʻi se polokalama e taua tele i siama, e faʻavae i luga o le Chromium browser, o loʻo faʻaaoga ai le afi afi Blink. O 'upega tafaʻilagi taʻutaʻua lauiloa e pei o le Google Chrome, Yandex Browser ma le tele o isi o loʻo faʻamatalaina i luga o le Chromium. O le Chromium browser o loʻo tulaga ia o se polokalame e mautinoa ai le le faalauaiteleina, ma e le lafoina faʻamatalaga e uiga i le tagata faʻaaoga, pei ona ia faia, mo se faʻataʻitaʻiga, Google Chrome. Ae, i le Comodo Dragon browser, saogalemu ma le le faailoaina tekinolosi ua sili atu lona maualuga.

Faimalaga i luga ole initaneti

O tafaoga i luga o upega tafailagi o le galuega autu a Komodo Dragon, e ui i lea, pei o isi polokalame. I le taimi lava e tasi, o lenei polokalame e lagolagoina toetoe o tutusa lava 'upega tafaʻilagi tekonolosi e faʻavae i lona tulaga muamua - Chromium. E aofia ai Ajax tekonolosi, XHTML, JavaScript, HTML 5, CSS2. E galue foi le polokalame faʻavaʻa. Ae, e le lagolagoina le Comodo Dragon e galue ai ma le flash, talu ai e le mafai ona faʻapipiʻi le Adobe Flash Player i totonu o le polokalama e pei lava o se plug-in. Masalo o le mea lea e taulaʻi i ai faiga faʻavae a tagata atiaʻe, talu ai o le Flash Player o loʻo faʻailoaina e tele vaivaiga o loʻo mafai ona ulufale iai le au osofaʻiga, ma Komodo Dragon o loʻo tulaga o se sefe e sili ona saogalemu. O le mea lea, na filifili le au atiaʻe e faʻataulagaina nisi gaioiga mo le lelei o le saogalemu.

Comodo Dragon lagolagoina http, https, ftp ma SSL. I le taimi lava lea e tasi, o lenei browser o loʻo i ai le agavaʻa e faʻailoaina tusi pasi SSL e faʻaaogaina ai tekinolosi faʻafaigofie, ona o Komodo o loʻo ia tuʻuina atu nei tusi pasi.

O le browser e tele lava le saoasaoa o le faʻagaioiga o itulau i le upega tafailagi, ma o se tasi o saosaoa.

Pei o faʻamalama uma o onapo nei, e maua ai e le Comodo Dragon le tomai e faʻaogaina ai ni laupepa matala peʻa faimalaga i le Initaneti. I le taimi lava e tasi, pei ona iai isi polokalame ile Blink engine, e tuʻuina atu foʻi se isi laupepa mo vaega tatala uma. Lenei aloese mai le faʻaseʻe o le polokalama atoa pe afai o se tasi o laupepa malulu, ae, i le taimi lava lea e tasi, mafua ai se tele avega i luga o le polokalama.

Upega tafaoga

O le Comodo Dragon browser o loʻo i ai se mea faʻapitoa - Web Inspector. Faatasi ai ma, e mafai ona e siaki faʻapitoa nofoaga mo le saogalemu. E ala i le masani, o lenei mea lafoaia, ma o lona aikona o lo o tu i luga ole browser meafaigaluega. O le kiliki i luga o lenei aikona faʻatagaina oe e te alu i le Web Inspector punaoa, lea e aofia ai faʻamatalaga auiliili e uiga i le itulau itulau i le mea na sau ai le tagata faʻaaoga. O loʻo tuʻuina mai ai faʻamatalaga e uiga i le i ai o ni mea leaga i luga o le 'upega tafaʻilagi faʻamatalaina, tulaga o IP, atunuʻu o le lesitala o le igoa igoa, faʻamaonia o le i ai o se tusi faʻamaonia SSL, ma isi.

Faʻamasinoga foliga

I le Comodo Dragon browser, e mafai ona e faʻaogaina Incognito Mode 'upega tafaʻilagi suʻesuʻeina. A faʻaaoga la, e le faʻasaoina le talaʻaga o itulau asiasi poʻo le talaʻaga o sailiga. O kuki e le teuina foi, e le faʻatagaina ai i latou o loʻo i totonu o upega tafaʻilagi sa asiasi muamua le tagata e mataituina a latou gaioiga. O le mea lea, o gaioiga a le tagata e alu i luga ole faʻaogaina i se auala e le o iloa ai, e toetoe lava a le mafai ona e siaki mai le asiasiga punaoa, pe o le vaʻai foi i le talaʻaga.

Auaunaga Itulau a Comodo

I le faʻaaogaina o le meafaigaluega faapitoa a Comodo Share Page Service, o loʻo i ai o se faʻamau i luga o le Comodo Dragon toolbar, e mafai e le tagata faʻaaoga ona makaina le itulau uepisaite o soʻo se tulaga i luga o fesoʻotaʻiga lautele pei ona latou mananaʻo ai. I le tulaga masani, o auaunaga nei e lagolagoina: Facebook, LinkedIn, Twitter.

Faʻailoga tusi

Pei foi i seisi browser, i Komodo Dragon sootaga i aoga aoga itulau e mafai ona teuina i faʻailoga. E mafai ona faʻatonutonuina e ala i le Bookmark Manager. E mafai foi ona faʻaulufale mai tusi ma nisi faʻasologa mai isi sailiga.

Faasaoina itulau uepisaite

I se faʻaopopoga, o le upega tafaʻilagi e mafai ona sefe mai i lau komepiuta e faʻaaogaina ai le Comodo Dragon. E lua filifiliga mo le sefeina: naʻo le html faila, ma se html faila ma ata. I le lomiga mulimuli, o ata ua sefe i totonu o le isi tuatusi.

Lolomi

Soʻo se itulau itulau e mafai ona lolomiina i luga Mo nei mafuaʻaga, o le browser ei ai se mea faigaluega faʻapitoa e mafai ona e faʻatuina le lolomiga faʻamatalaga auiliili: numera o kopi, itulau faʻatulagaina, lanu, mafai lomia lua itu lolomi, ma isi. Ma le isi, afai e tele masini lolomi e fesoʻotaʻi i le komepiuta, e mafai ona e filifilia lau mea e sili ona e manaʻomia.

Download pulega

O se pule aoga download e fausia i totonu o le masini suʻesuʻe. I ai, e mafai ona e laʻuina mai i lalo faila o ituaiga eseese, ae o le mafai ona pulea le download download lava ia e laititi.

E le gata i lea, o le Comodo Media Grabber vaega o loʻo fausia i totonu o le polokalama. I ai, pe a e folau i itulau o loʻo iai le tafe o ata poʻo leo, e mafai ona puʻeina le aufaasālalau anotusi ma download i se komepiuta.

Taiaga

I le taua tele le faʻalauteleina o le galuega a le Comodo Dragon mafai faʻapipiʻi faʻapipiʻi, taua faʻaopoopoga. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona suia lau IP, faʻaliliu upu mai i gagana eseese, tuʻufaʻatasia le tele o polokalame i lau browser, ma faia le tele o isi mea.

O Google Chrome extensions e fetaui lelei ma le Comodo Dragon browser. O lea la, e mafai ona laʻuina i lalo i le Google faleoloa aloaia, ma faʻapipiʻi i totonu o le polokalama.

Faamanuiaga o le Comodo Dragon

  1. Maualuga maualuga;
  2. Faalauaiteleina
  3. Maualuga maualuga o puipuiga mai le leaga o tulafono;
  4. Multilingual interface, e aofia ai Rusia;
  5. Lagolago mo le galue ma faʻaopoopoga.

Leaga ole Comodo Dragon

  1. Polokalama faʻamalolosi i luga o komepiuta vaivai ma le tele o avanoa matala;
  2. Leai le amataga o mea i le fesoʻotaiga (e foliga foliga tutusa le browser ma tele isi polokalama faʻavae i luga o Chromium);
  3. E le lagolagoina le galue ma le Adobe Flash Player plugin.

O le Comodo Dragon browser, e ui lava i nisi o faʻaletonu, e masani lava o se filifiliga sili ona lelei mo le faimalaga i le Initaneti. O i latou e faʻatauaina le saogalemu ma le le faalauaiteleina o le a fiafia iai.

Sii mai Komodo Dragon polokalama mo le leai

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.75 mai 5 (4 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Ua maua le Comodo antivirus Analogs Tor Suʻe Comodo Initaneti Puipuiga Faia le faʻafitauli o le tamoe Dragon Nest i luga ole Windows 10

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Comodo Dragon o se saosaoa ma faigofie faigofie e faʻavae i luga o le Chromium tekonolosi, ma o loʻo iai le tele o isi mea faigaluega e mautinoa ai le saogalemu ma le le faalauaiteleina.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.75 mai 5 (4 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: faʻamalama Windows
Atinaʻe: Comodo Group
Tau: leai se totogi
Tele: 54 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 63.0.3239.108

Pin
Send
Share
Send