Taiala Faʻapipiʻiina Polokalama

Pin
Send
Share
Send

A faagaoioia faiga o se siosiomaga faʻaaoga e galulue ma fegalegaleai ma polokalama. Ae e te leʻi faʻaaogaina ituaiga talosaga uma, e tatau ona tuʻu. Mo le tele o tagata e faʻaaogaina, o le a le faigata lea, ae mo i latou e leʻi leva ona amata ona masani ma le komepiuta, o lenei faiga e mafua ai faʻafitauli. O le tala o le a tuʻuina maia i lea sitepu-laʻasaga taiala i luga o faʻapipiʻi polokalame i luga o se komipiuta; fofo o le a ofoina atu foi mo le otometi tuʻuina atu o talosaga ma avetaavale.

Faapipiʻi talosaga i luga ole komepiuta

Faʻapipiʻi se polokalame poʻo se mea taʻalo, faʻaaoga le installer poʻo le mea e faʻaigoaina o le mea e faʻapipiʻi ai. E mafai ona maua i luga o le faapipiiina disk, pe e te mafai ona e siiina mai le Initaneti. O le polokalame faapipiiina mafai ona vaevaeina i ni vaega, lea o le a faia i totonu o lenei tusitusiga. Ae paga lea, faʻalagolago i le tagata aʻoga, o nei laʻasaga e ono eseese, ma nisi e ono le atoa. O le mea lea, afai, mulimuli i faʻatonuga, ua e maitauina e leai sau faʻamalama, naʻo le.

E taua foi le taʻu mai o le foliga o le tagata e mafai ona eseese foliga, ae o le a faʻaaogaina tutusa faatonuga mo tagata uma.

Laasaga 1: Tatala le le seti

Soʻo se faʻapipiʻi e amata i le faʻalauiloaina o le faila faʻapipiʻi faila. E pei ona uma ona taʻua, e mafai ona e download mai le Initaneti poʻo ua mafai foʻi ona i luga o le disk (local or opt). I le tulaga muamua, o mea uma e faigofie - oe manaʻomia le tatalaina o le faila i totonu "Suʻesuʻe"le mea na e siʻitia ai, ma toe kiliki lua i le faila.

Manatua: i nisi tulaga, o le faʻapipiʻi faila e tatau ona tatalaina e avea ma pule, mo lenei, taumatau kiliki i luga (RMB) ma filifili le aitema o le igoa e tasi.

Afai o le faʻatulagaina o le a faia mai se disk, muamua faaofi i totonu o le drive, ona mulimuli lea i laʻasaga nei.

  1. Tamoe Tagata suʻesuʻei le kiliki i luga o lona ata i le taskbar.
  2. I le autafa, kiliki "O lenei komepiuta".
  3. I le vaega "Masini ma aveina" kiliki taumatau i luga o le drive icon ma filifili "Tatala".
  4. I le faila o loʻo matala, faʻalua-kiliki i luga o le faila "Faʻatulaga" - O le mea lea e faʻapipiʻi ai le talosaga.

E i ai foʻi tulaga e te maua mai le Initaneti e le o se faʻapipiʻi faila, ae o le ISO ata, i le tulaga e tatau ona e faʻapipiʻi i luga. E faia lenei mea i le faʻaaogaina o polokalame faʻapitoa e pei ole DAEMON Tools Lite poʻo le Alofa 120%. O le a matou tuuina atu nei faatonuga mo le faʻapipiʻiina o le ata i le DAEMON Tools Lite:

  1. Tamoe le polokalame.
  2. Kiliki i le aikona "Vave mauga"lea o loʻo tu i lalo.
  3. I le faʻamalama e aliali mai "Suʻesuʻe" alu i le faila o loʻo tu ai le ISO-ata o le talosaga, filifili ma kiliki "Tatala".
  4. Agavale-kiliki tasi i luga o le faʻapipiʻi ata e faʻasaga i le tagata faʻapipiʻi.

Nisi faʻamatalaga:
Faʻafefea ona fai se ata i DAEMON Tools Lite
Faʻafefea ona fai se ata i luga o le 'ava malosi 120%

Ina ua mavae lena, o le a aliali mai se faʻamalama i luga o le lau. Tagata e faaaogāina Teugatupe Pulealea o le a tatau ai ona e kiliki Ioe, pe afai e te mautinoa o le polokalama e le tauaveina uiga leaga.

Laasaga 2: filifili gagana

I nisi o tulaga, o lenei sitepu e mafai ona le pasi, e faʻamoemoe uma i le tagata tuʻufau. O le ae vaʻaia se faʻamalama ma se lisi paʻu i lalo lea e te manaʻomia ai e filifili le gagana faʻapipiʻi. I nisi tulaga, o le lisi atonu e le foliga mai Lusia, ona filifili Igilisi ma fetaomi Ua lelei. E le gata i le tusitusiga, o faʻataʻitaʻiga o nofoaga e lua o tagata faʻapipiʻiina o le a tuʻuina atu.

Laasaga 3: iloa le polokalama

A uma ona e filifilia le gagana, o le faʻamalama muamua o le tagata faʻapipiʻi lava le a aliali mai i le mata. E faʻamatala le oloa o le a tuʻuina i luga o le komupiuta, o le a tuʻuina atu fautuaga faʻapipiʻi ma fautuaina nisi gaioiga. Mai filifiliga e na o le lua ki, e tatau ona e kiliki "Le isi"/"Le isi".

Laasaga 4: Filifili Faʻapipiʻi Ituaiga

Ole tulaga lea e leʻo iai i tagata faʻapipiʻi uma. A o le i amataina saʻo i le faapipiiina o le talosaga, e tatau ona e filifilia lona ituaiga. E masani i lenei mea, o le tagata faʻapipiʻi e lua ki Faʻavasega/"Faʻalelei" ma le Faatuina/"Faapipiʻi". Ina ua uma ona filifilia o le faʻamau mo faʻapipiʻi, uma laʻasaga mulimuli ane o le a togia, seʻia oʻo i le lona sefululua. Ae ina ua uma ona filifilia le tuʻufuga seti o le tagata faʻapipiʻi, o le a tuʻuina atu oe i le avanoa e tuʻufaʻatasia tutoatasi tele tapulaʻa, amata mai le filifiliga o le faila i totonu o le faila faila o le a kopiina, ma faaiu i le filifilia o isi polokalama.

Laasaga 5: Talia le laisene Maliega

Ae e te leʻi faia i le seti, e tatau ona e talia le laisene maliega, ua e masani ai. A leai, e le mafai ona faʻaauau le faʻapipiʻi o le talosaga. I eseese installers, o lenei gaioiga e faia i auala eseese. I nisi, na o le kiliki "Le isi"/"Le isi", ma isi, ae e te leʻi moomia ona tuʻu le ki i le tulaga "Ou te talia tuutuuga o le maliega"/"Ou te talia tuutuuga i Laisene Maliega" po o se mea faapena i mea.

Laasaga 6: Filifili se faila mo faapipiiina

O lenei sitepu o se mea tatau i tagata faʻapipiʻi uma. E te manaʻomia ona taʻu le auala i le faila o le a faʻapipiʻi ai le talosaga i le avanoa talafeagai. Ma e mafai ona e faia lenei i le lua auala eseese. Muamua o le ulufale i le auala i le lima, o le lona lua o le oomiina le ki "Vaʻaiga lautele"/"Matamata" ma taoto i totonu "Suʻesuʻe". E mafai foi ona e tuua le leaga o le tuʻufuga faila, i le tulaga o le talosaga o le a maua i luga o le disk "C" i pusa "Polokalama Polokalama". Lenei ua maeʻa uma gaioiga, oe tatau ona fetaomi le faamau "Le isi"/"Le isi".

Manatua: mo nisi talosaga e galulue saʻo, e manaʻomia le leai o ni tusi Rusia i luga o le ala i le faʻaiuga mulimuli, o lona uiga, o faila uma e tatau ona i ai se igoa tusia i le Igilisi.

Laasaga 7: Filifiliina o le Amata Menu Folder

E taua le taʻu saʻo lava o lenei tulaga o nisi taimi e tuʻufaʻatasia ma le isi muamua.

E latou te l ¯ e eseese i latou. E tatau ona e faamaʻoti mai le igoa o le faila o le a maua i le lisi Amatamai i le mea e mafai ona e amata ai le tusi talosaga. I le taimi mulimuli, e mafai ona e ulufale i le igoa oe i le suia o le igoa i le koluma tutusa, pe kiliki "Vaʻaiga lautele"/"Matamata" ma faasino i ai Tagata suʻesuʻe. Ina ua uma ona ulufale i le igoa, oomi le ki "Le isi"/"Le isi".

E mafai foi ona e mumusu e fatuina le folder lea i le siakiina o le pusa i autafa o le mea talafeagai.

Laʻasaga 8: Vaega Filifiliga

A faʻapipiʻi polokalame e aofia ai le tele o vaega, o le a fesiligia oe e filifili latou. I lenei taimi, o le ae vaʻai i se lisi. O le kiliki i le igoa o se tasi o elemene, e mafai ona vaʻaia lona faʻamatalaga e iloa ai le mea e gafa ai. Pau lau mea e fai o le siakiina pusa i autafa o vaega e te manaʻo e faʻapipiʻiina. A le mafai ona e malamalama atoatoa poʻo le a tonu le mea lea poʻo lena mea i le mea e nafa, ona tuu lea o mea uma o iai ma kiliki "Le isi"/"Le isi", i tulaga masani, o le sili ona lelei filifilia ua uma ona filifilia.

Laasaga 9: Filifiliina Faila Asosi

Afai o le polokalame o loʻo e faʻapipiʻiina fegalegaleai ma faila o faʻatelega eseese, ona fesiligia lea o oe e filifili le faila faila o le a faʻalauiloa i le faʻapipiʻi polokalame e ala i le lua-kiliki LMB. E pei o le laasaga muamua, e tatau ona e tuʻuina se faʻailoga i autafa o aitema i le lisi ma kiliki "Le isi"/"Le isi".

Laasaga 10: Fausia auala 'alo

I lenei laʻasaga, e mafai ona e suʻea le faʻaoga 'auala puʻupuʻu e manaʻomia e faʻalauiloa ai. E masani a maua "Desktop" ma i le lisi Amata. Uma e tatau ona e faia o le siaki lea o mea e tutusa ma kiliki "Le isi"/"Le isi".

Laasaga 11: faʻapipiʻi nisi polokalama

E aoga le fai atu vave lava o lenei sitepu e mafai ona tuai ma tuai. I totonu, o le a uunaia oe e faʻapipiʻi nisi polokalama. Le tele o taimi e tupu lenei mea i leai se laisene talosaga. I soo se tulaga, e fautuaina e teena le avanoa fuafuaina, aua e na o latou e leai se aoga ma na o le faʻamau e pupuni le komepiuta, ma i nisi tulaga e pipisi siama i lenei auala. Ina ia faia lea mea, e tatau ona e siaki uma aitema ma kiliki "Le isi"/"Le isi".

Laasaga 12: iloilo le lipoti

Faatulagaina le tagata faʻapipiʻi. Ole a e vaʻai ile lipoti e uiga i gaioiga uma sa e faia muamua. I lenei laʻasaga e te manaʻomia le toe siaki-faʻaalia le faʻailoaina o faʻamatalaga ma i le tulaga o le le-tausisia kiliki "Toe foi"/"Toe foi"e sui tulaga. Afai e tutusa lelei mea uma na e faʻaalia, ona kiliki lea Faatuina/"Faapipiʻi".

Laasaga 13: Talosaga Faʻapipiʻi Taualumaga

O lea ua i ou luma se faʻaaliga o loʻo faʻaali mai ai le alualu i luma o le faʻapipiʻiina o le apalai i le muamua faila. Pau lau mea e fai o le faʻatali seʻia uma ona faʻatumu i le lanumeamata. I le ala, i le tulaga lenei e mafai ona fetaomi le faamau Soloia/"Faaleaoga"a e suia lou mafaufau ile faʻatuina ole polokalame.

Laasaga 14: Faauma Faʻapipiʻiina

Ole a e vaʻai i se faʻamalama e te iloa ai e faʻatatau i le pasia o le talosaga. I le avea ai o se tulafono, e naʻo le tasi le ki e malosi ai - Faauma/"Faauma", pe a uma ona kiliki i le mea e faʻapipiʻi ai le faʻamalama matala ma e mafai ona e amata faʻaaogaina le lata mai polokalama. Ae i nisi tulaga e iai le itu "Tamoe nei le polokalame"./"Polokalame nei le polokalame". Afai o le faʻailoga ua i ona tafatafa, ona maeʻa loa lea o le pipiʻi atu i le faʻamatalaina muamua le ki, o le a amata loa le talosaga.

E i ai foi i nisi taimi se faʻamau Toe fai nei. E tupu lenei mea peʻa mo le saʻo o le faʻapipiʻiina o loʻo manaʻomia le manaʻomia e toe ki le komipiuta. E fautuaina le faʻatinoina, ae e mafai ona e faia i se isi taimi i le kilikiina o le ki talafeagai.

A maeʻa uma laasaga i luga, o le polokalama filifilia o le a faapipiiina i luga o lau komepiuta ma e mafai ona e vave amata faʻaaoga saʻo. Fuafua i gaioiga na faia muamua, o le polokalame auala 'alo o le a maua i luga "Desktop" pe i le lisi Amata. Afai na e musu e fatuina, ona e manaʻomia amata e amata tuusao mai le faʻasino na e filifilia e faʻapipiʻi le talosaga.

Polokalama Faʻapipiʻi Polokalama

I le faʻaopopo atu i le pito i luga o auala o le faapipiiina o polokalame, e i ai le isi o loʻo aʻafia ai le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa. Pau lau mea e fai o le faʻapipiʻiina o lenei polokalama ma faʻapipiʻi isi talosaga faʻaaoga. E tele naua polokalame, ma e taʻitasi o le mea e lelei i lona lava auala. E i ai la matou tala faʻapitoa i luga o la matou 'upega tafaʻilagi e lisiina ai ma tuʻuina atu se faʻamatalaga puʻupuʻu.

Faitau atili: Polokalama mo le faapipiiina o polokalame ile komepiuta

O le a tatou mafaufau i le faʻaaogaina o ia polokalama i luga o le faʻataʻitaʻiga a Npackd. Ui i lea, e mafai ona e faʻapipiʻiina ai le faʻaogaina i le faʻatonuga ua taua i luga. Faʻapipiʻi le polokalame, pe a uma ona amata le apalai e tatau ona e faia mea nei:

  1. Alu ile laupepa "Afifi".
  2. I le fanua "Tulaga" ki le ki "Mea uma".
  3. Mai le lisi ifo o le lisi Vaega Filifili le faʻasologa o polokalama e te sailia. Afai e te manaʻo ai, e mafai foi ona faʻamanino se subkategory e ala i le filifilia mai le lisi o le igoa e tasi.
  4. I le lisi o mea uma maua polokalame, tauagavale-kiliki i luga o le manaʻo.

    Manatua: afai e te iloa le igoa tonu o le polokalame, e mafai ona faʻamili uma laasaga i luga atu e ala i lou ulufale i le fanua "Saili" ma kiliki Ulufale.

  5. Fetaomi faamau Faatuinao loʻo tu i le pito i luga. E mafai ona e faʻatinoina lea lava gaioiga i totonu o le anotusi menu poʻo le faʻaogaina o ki vevela Ctrl + ou.
  6. Faatali mo le download ma le faʻapipiʻi o le polokalama filifilia e maeʻa. I le auala, lenei faagasologa atoa mafai ona siakiina i luga o le laupepa "Galuega".

A uma lena mea, o le polokalama na e filifilia o le a faʻapipiʻiina luga o le PC. E pei ona e vaʻai, o le autu aoga o le faʻaaogaina o se polokalama o le leai o le manaʻoga e alu i uma laasaga o loʻo i ai i le masani faʻapipiʻiina. E naʻo oe e filifili le talosaga mo le faʻapipiʻiina ma kiliki Faatuina, a uma lena, o mea uma o le a tupu otometi. O faʻaletonu e mafai ona faʻailoa mai naʻo le mea moni e ono foliga mai ni talosaga i le lisi, ae o lenei mea ua faʻafetauiina i le ono mafai o latou tutoʻatasi faʻaopoopo.

Polokalama mo le faʻatuina o avetaavale

I le faʻaopopoga i polokalame mo le faʻapipiʻiina o isi polokalama, o loʻo i ai polokalama o fofo mo le otometi tuʻuina o avetaʻavale. Latou te lelei ona e mafai ona latou tutoʻatasi faʻamasino poʻo fea avetaʻavale e leiloa pe ua leiloa, ma faʻapipiʻiina. O se lisi o le sili ona lauiloa sui o lenei vaega:

  • DriverPack Fofo;
  • Avetaavale Siaki;
  • 'Aveʻesea avetaavale
  • Snappy avetaavale Installer;
  • Avetaavale Avanoa Faʻalelei;
  • Avetaavale Booster;
  • AvetaavaleScanner
  • Auslogics Avetaavale Faʻafouina;
  • Avetaavale Max;
  • Fomai Fomai.

Faʻaogaina uma o polokalame o loʻo i luga e faigofie tele, oe manaʻomia le amataina o se system scan, ona kiliki lea Faatuina pe "Faʻafou". E i ai la matou taʻiala i le faʻaaogaina o ia polokalama ile matou nofoaga.

Nisi faʻamatalaga:
Faafouina avetaʻavale faʻaaoga DriverPack Solution
Faafouina avetaʻavale faaaoga DriverMax

Faaiuga

I le faaiuga, tatou mafai ona faapea o le faapipiiina o le polokalama i luga o le komepiuta o se faigofie faigofie. O le mea taua o le faitau ma le faaeteete faʻamatalaga i vaega taʻitasi ma filifili le sao mea. A e le manaʻo e feagai ma lenei mea i taimi uma, polokalame mo le faʻapipiʻiina o isi polokalama fesoasoani. Aua neʻi galo e uiga i avetaavale, aua mo le tele o tagata e faʻaaogaina e le masani ai a latou faʻapipiʻi, ma faatasi ai ma le fesoasoani a polokalama faʻapitoa o le atoa faʻapipiʻi gaioiga ua faʻaitiitia i ni nai kiliki kiliki.

Pin
Send
Share
Send