Faʻafefea ona siakiina iPhone e le IMEI

Pin
Send
Share
Send


Talu ai o le Apple iPhone o se tasi o le sili ona pepelo telefoni poto, e tatau ona e faʻaeteete faʻapitoa pe a e faʻatau atu, aemaise lava pe a fai e te fuafua e faʻatau le masini mai ou lima poʻo e ala i se faleoloa i luga ole laiga. A o le i faia se faʻatauga, ia mautinoa ia e faʻaavanoaina le taimi ma siaki le telefoni mo le moni, ae maise, talepeina e ala i le IMEI.

Siakiina o iPhone mo le IMEI Authenticity

IMEI o se tulaga ese 15-numera numera faʻanumeraina faʻamaumauga ua tuʻuina atu i se masini Apple (pei o soʻo se masini feaveaʻi) i le taimi o gaosiga. Lenei gadget code e tulaga ese mo taʻitasi gadget, ma e mafai ona e iloaina i auala eseese, na talanoaina muamua i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

Faitau atili: Auala e te iloaina ai IMEI iPhone

Faiga 1: IMEIpro.info

O le faamatalaga i luga ole laiga auaunaga IMEIpro.info o le a vave siaki le masini a IMAY.

Alu i le IMEIpro.info

  1. E faigofie tele mea uma: e te alu i le 'upega tafaʻilagi itulau tautua ma faʻaali i le koluma le tulaga ese o le numera o loʻo siakiina. Ina ia amata le siaki, e tatau ona e siaki le pusa "E leʻo aʻu o se robot"ma kiliki i luga o le aitema "Siaki".
  2. Le isi, se faʻamalama ma le faʻaiuga sailiga o le a faʻaalia i luga o le mata. Ona o lea, o le a outou iloa le faʻataʻitaʻiga tonu o le gadget, ma pe o loʻo faʻagaioia foʻi le telefoni sailiga galuega.

Metotia 2: iUnlocker.net

Ole isi tautua i luga ole laiga mo le maimoaina o faamatalaga ile IMEI.

Alu i le iUnlocker.net

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi itulau. Ulufale se numera 15 numera i totonu o le faamalama sao, siaki le pusa i autafa "E leʻo aʻu o se robot"ona kiliki ai lea ole ki "Siaki".
  2. Ile taimi lava e maeʻa ai, faʻamatalaga e uiga ile telefoni ole a faʻaalia luga o le mata. Siaki o faʻamaumauga i luga o le telefoni, lona lanu, manatua lelei e tutusa. Afai e fou le telefoni, ia mautinoa e leʻo faʻagaioiaina. A faʻatau sau masini faʻaaogaina, vaʻai ile aso e amata ai le faʻagaioiga (palakalafa Talosaga Amata Aso).

Metotia 3: IMEI24.com

Faʻaauau le auiliiliga o tautua i luga ole laiga mo le siakiina IMEI, e tatau ona e talanoa e uiga i IMEI24.com.

Alu i le IMEI24.com

  1. Alu i le itulau tautua i soʻo se browser, ulufale i le 15-numera numera i le koluma "IMEI numera"ona faagasolo ai lea ole suʻega ile kiliki i le ki "Siaki".
  2. I le isi taimi, o le ae vaʻai faʻamatalaga e uiga i le telefonipoto, lea e aofia ai le telefoni faʻataʻitaʻiga, lanu ma le manatuaina tele. Soʻo se faʻamatalaga le fetaui e tatau ona masalosalo.

Faiga 4: iPhoneIMEI.info

O le upega tafailagi mulimuli i lenei iloiloga, o loʻo maua ai faʻamatalaga e uiga i le telefoni e faʻavae i luga o le IMEY numera o loʻo faʻailoa.

Alu i le iPhoneIMEI.info

  1. Alu i le iPhoneIMEI.info itulau uepisaite itulau. I le faʻamalama e matala, i le koluma "Ulufale iPhone IMEI Numera" ulu atu i le 15-digit code. I le itu taumatau, kiliki i le aū.
  2. Faatali mo sina taimi, a maeʻa le faʻamatalaga i luga o le telefonipoto foliga mai i luga o le mata. O iinei e mafai ona vaʻaia ma faʻatusatusa le numera faʻasologa, numera o le telefoni, lona lanu, manatua tele, aso o le faʻagaioiga ma le faʻamutaina o le tuutuuga.

A fuafua e faʻatau se telefoni faʻaaogaina pe ala i se faleoloa i luga ole laiga, tusi ni isi o auaunaga i luga ole laiga e ofoina atu ile tusitusiga ina ia vave ona siakiina se ono faʻatau ae aua le faia se mea sese i le filifiliga.

Pin
Send
Share
Send