Fausia se le vaaia faila i luga o le komepiuta

Pin
Send
Share
Send


O se mea e taupulepulega faʻapea e nofo ai i tagata taʻitasi o le PC, e faʻamalosia latou e nana a latou "mea lilo" mai isi tagata. E i ai tulaga pe a na o le tatau ai ona nana ni faʻamatalaga mai le prying mata. O lenei tusitusiga o le a tuuto atu i le faʻafefea ona fausia se faila i luga o le laupepa, o le i ai o oe e te iloa na o.

Laupepa e le o vaaia

E mafai ona e fauina se faila i ni auala se tele, o faiga ma polokalama. Matua tautala, i Windows e leai se faʻapitoa meafaigaluega mo nei faʻamoemoe, ma e mafai lava ona maua folau faʻaaoga le masani Explorer poʻo le suia tulaga. Polokalama faʻapitoa faʻatagaina oe e nana atoa le faʻatonuga filifilia.

Faiga 1: Polokalama

O loo i ai le tele o polokalame fuafuaina e nana faila ma faila. Latou eseese mai le tasi i le isi na o se seti o isi faʻapitoa galuega. Mo se faʻataʻitaʻiga, i Wise Folder Hider, ua lava lea e toso mai ai se tusitusiga poʻo ni faʻasinomaga i totonu o le faʻamalama faigaluega, ma o le avanoa i ai e naʻo le mafai ona faia mai le polokalame polokalama.

Vaʻai foi: Polokalama mo le lalafi o faʻavaʻa

E i ai leisi vaega o polokalame faʻamoemoe e faʻamau ai faʻamaumauga. Ua iloa foi e nisi o latou e faʻapitoa ona nana afifi e ala i le tuʻu i totonu o se atigipusa faʻapitoa. O se tasi o sui o ia ituaiga polokalama o le Folder Lock. O le polokalama e faigofie ona faʻaaoga ma matua aoga. O le galuega tatou te manaʻomia e tutusa lelei le mea muamua.

Vaʻai foi: Polokalama mo faʻailogaina faila ma laupepa

Uma polokalama faʻataga oe e nana le faila o le saogalemu e mafai mai isi tagata. Faatasi ai ma isi mea, e amata le polokalama lava ia, o le a manaʻomia oe e ulufale i se matai ki, a aunoa ma lea o le a le mafai ona vaʻai i mea i totonu.

Faiga 2: System Tools

Ua uma na matou fai mai sina taimi muamua o le faiga o lona uiga e mafai ona e nana le faila na o mea e vaʻaia, ae afai e te le manaʻo e download ma faʻapipiʻi isi polokalama, o lenei metotia e fetaui lelei. Peitaʻi, e i ai foi le isi filifiliga manaia, ae o se mea e uiga i ai mulimuli ane.

Filifiliga 1: Faatulagaina le uiga

Faiga faʻatulagaina avanoa e mafai ai ona suia uiga ma faila aikona. A e tuʻu se faʻamatalaina i faʻasino Natia ma fai ni faʻatonuga, ona mafai lea ona e mauaina se taunuʻuga atoatoa taliaina tali. O le tulaga le manuia o le mafai ona e ulufale i se faila na o le mafai ona faʻaali atu o natia faʻamaumauga.

Filifiliga 2: Faʻailoga le vaaia

O le faʻatulagaga seti o Windows faʻailoga o loʻo i ai elemene e leai ni faʻailoga vaaia. Lenei e mafai ona faʻaoga e nana ai le faila i soʻo se mea i luga o le disk.

  1. Taumatau kiliki i le faila ma alu i le Meatotino.

  2. Itulau "Faatulagaina" oomi le ki e sui ai le aikona.

  3. I le faamalama e matala, filifili le avanoa avanoa ma kiliki OK.

  4. I le meatotino faamalama, kiliki "Talosaga".

  5. Ua alu le faila, o lea ua e manaʻomia e aveese lona igoa. Ina ia faia lenei mea, taumatau kiliki i le faatonu ma filifili Faʻaigoa.

  6. Aveese le igoa tuai, taofi FAAFETAI ma, i luga o le numera numera i le itu taumatau (e taua lenei) matou te tusia 255. O lenei gaioiga o le a faʻaofi ai se avanoa faʻapitoa i le igoa ma Windows e le maua ai se mea sese.

  7. Ua uma, tatou maua se punaoa le vaaia.

Filifiliga 3: Line ole faʻatonuga

E i ai le isi filifiliga - faʻaaoga Poloaiga laina, faʻatasi ai ma le fesoasoani a le ua ma se faʻamaumauga ua uma ona setiina uiga Natia.

Sili atu: Nana faila ma faila i le Windows 7, Windows 10

Faiga 3: Faʻaalu

O le uiga ese o lenei metotia o le a tatou le nana le faila, ae ufiufi i lalo o le ata. Faʻamolemole silafia o lenei mea e mafai peʻa fai o lau disk e galue ma le NTFS file system. E mafai faʻaoga isi faʻamatalaga lalagaina na mafai ai ona e tusia natia faʻamatalaga i faila, mo se faʻataʻitaʻiga, saini faʻailo.

  1. Muamua lava, matou tuʻu le matou faila ma le ata i le tusi e tasi, e faʻapitoa ona fausia mo lea.

  2. O lenei e tatau ona e faia se tasi atoa faila mai le faila - le faila. Kiliki i luga ile RMB ma filifili Auina atu - Failaʻau ZIP Faila.

  3. Tatou faalauiloa Poloaiga laina (Manumalo + R - cmd).

  4. Alu i le faigaluega faigaluega na faia mo le faʻataʻitaʻiga. I la tatou mataupu, o le ala i ai e i ai le pepa faʻatusa lea:

    cd C: Tagata faaaoga Buddha Desktop Lumpics

    O le ala e mafai ona kopi mai le tuatusi pa.

  5. Le isi, faatino le faatonuga lenei:

    kopi / b Lumpics.png + Test.zip Lumpics-test.png

    le mea Lumpia.png - le uluai ata, Test.zip - teuina ma se faila, Lumpia-tofotofoga.png - o se faʻamaeʻaina faila ma faʻamatalaga natia.

  6. Ua uma, ua nana le faila. Ina ia tatalaina, e tatau ona sui le faʻaopoopoina i RAR.

    Faalua kiliki o le a faʻaalia mai ia i matou le tumu fale faʻatonu ma faila.

  7. Ioe, ni ituaiga o archiver e tatau ona faʻapipiʻi i lau komepiuta, mo se faʻataʻitaʻiga, 7-Zip poʻo WinRAR.

    Sii maia le 7-Zip mo le leai

    Sii mai le WinRar

    Vaʻai foi: maua fua WinRAR faʻatusa

Faaiuga

O le aso na e aʻoaʻoina ai ni auala se tele e fai ai ni lilo e le o vaaia i Windows. E lelei uma latou i a latou lava auala, ae le o ni mea sese. Afai e manaʻomia tele le faʻatuatuaina, o lona uiga la e sili le faʻaaogaina o se polokalama faʻapitoa. I le tulaga lava lea e tasi, afai e te manaʻomia e vave aveese le faila, e mafai ona e faʻaaogaina ni mea faigaluega sisitema.

Pin
Send
Share
Send