Lafoaia o faʻamaumauga mai polokalame 1C i le Excel workbook

Pin
Send
Share
Send

E le o se mea faʻalilolilo i totonu o tagata faigaluega o ofisa, aemaise i latou o loʻo faʻafaigaluegaina i le va nonofo ai ma vaega tau tupe, Excel ma 1C e sili ona lauiloa. O le mea lea, i le tele o taimi e tatau ai e fesuiaʻi faʻamaumauga i le va o nei talosaga. Ae o le mea e leaga ai, e le o tagata uma e faʻaaogaina iloa ona fai nei vave. Seʻi tatou iloaina le auala e faʻapipiʻi ai faʻamatalaga mai le 1C i le Excel pepa.

Tuʻufaʻatasiga o faʻamatalaga mai le 1C i le Excel

Afai o le lalagaina o faʻamaumauga mai Excel i le 1C o se faiga e faigata tele, lea e mafai ona otometi naʻo le fesoasoani a isi vaega e fofo, o lona uiga o le faʻafoi, o le lalagaina mai le 1C i Excel, o se mea faigofie tele o gaioiga. E mafai ona faʻafaigofie ona faʻaaoga le faʻaaogaina o mea faigaluega i luga o le polokalama o loʻo i luga, ma e mafai ona faia lea i le tele o auala, e fuafua lava i le mea e manaʻomia e le tagata e faʻaliliu i ai. Sei o tatou vaʻai pe faʻapefea ona faia lea tulaga ma faʻataʻitaʻiga faapitoa i le 1C lomiga 8.3.

Metotia 1: kopi kopi mea lolomi

E tasi le vaega o faʻamatalaga o loʻo i totonu o le sela 1C. E mafai ona fesiitai atu i Excel le faʻaaogaina o le masani kopi metotia.

  1. Filifili le sela i le 1C, mea o loʻo i totonu e te manaʻo e kopi. Ole a matou kiliki i le ki ole ki taumatau. I le anotusi menu, filifili Kopi. E mafai foi ona e faʻaaogaina le auala lautele o loʻo galue i le tele o polokalame o loʻo tamoe i luga o le Windows: naʻo le filifili i mea o loʻo i totonu o le sela ma faʻaigoaina le ki a le ki i luga o le keyboard Ctrl + C.
  2. Tatala se avanoa Excel poʻo le pepa o loʻo e manaʻo ai e faʻapipiʻi mea. Tatou taumatau-kiliki ma i le anotusi menu e aliali mai, i le faʻaofi filifiliga, filifili "Lavea naʻo tusitusiga", o lo o faʻaalia i le ata o se faʻatusa ata i le faʻavae o se mataʻitusi lapopoa "Le".

    Ae, e mafai ona e filifilia se sela pe a uma ona filifilia i le tab "Fale"kiliki i le aikona Faapipiitu i luga o le mea faapipii i le poloka Laupapa.

    Oe mafai foi faʻaaoga le auala lautele ma le ituaiga o se poloka auala 'alo i luga o le keyboard Ctrl + V pe a uma ona filifilia le sela.

O mea i totonu o le sela 1C o le a faʻaofi i totonu o Excel.

Metotia 2: faʻaofi se lisi i se oi ai nei Excel workbook

Ae o le auala pito i luga e fetaui lelei pe a fai e te manaʻomia e faʻaliliu faʻamatalaga mai le tasi sela. A e manaʻomia le fesiitaiina o se lisi atoa, e tatau ona e faʻaogaina se isi auala, aua o le kopiina i luga o le aitema e tasi e tele taimi.

  1. Matou te tatalaina soʻo se lisi, mekasini poʻo faʻatonu i totonu 1C. Kiliki le ki "O gaioiga uma", lea e tatau ona tu i le pito i luga o faʻagaioiga tuatusi faʻatulagaina. O le lisi ua amatalia. Filifili aitema o i ai "Lisi".
  2. Ua tatalaina se tamai lisi lisi. Lenei e mafai ona e faia ni tulaga.

    O le fanua "Galuega Faʻatino i" e lua uiga:

    • Faasalalauga pepa;
    • Tusitusiga pepa.

    Muamua filifiliga e seti i le faʻaletonu. E naʻo le lelei mo le fesuiaiga o faʻamatalaga i Excel, o lea la matou te le o suia se mea.

    I le poloka Faaali Ata E mafai ona e faʻamatalaina poʻo a ni koluma mai le lisi e te manaʻo e liliu ai i Excel. Afai o le a oe faʻaliliu uma faʻamatalaga, ona matou te le paʻi atu foi i lenei tulaga. Afai e te manaʻo e faʻaliliu e aunoa ma ni koluma poʻo ni koluma, ona uncheck le faʻapipiʻi o mea.

    A maeʻa ona faʻatulaga, kiliki i le ki "Ua lelei".

  3. Ona faʻaalia lea o le lisi i se lisi foliga. Afai e te manaʻo e faʻaseʻe atu i se faila faila Excel, naʻo mea uma o loʻo i ai ma le faʻataʻitaʻi aʻo uuina le ki o le itu tauagavale, ona kiliki lea i luga o le filifiliga ma le taumatau isumu ma filifili le aitema i le lisi e matala Kopi. E mafai ona e faʻaaogaina le fesoʻotaʻiga vevela i le auala tutusa e pei ona faʻaaogaina le metotia muamua Ctrl + C.
  4. Tatala le Microsoft Excel pepa ma filifili le pito i luga agavale o le laina i totonu o le mea o le a faʻaofi ai le faʻamatalaga. Ona kiliki ai lea i le ki Faapipii luga o le lipine i le tab "Fale" pe faʻaigoa se 'auala' alo Ctrl + V.

O le lisi ua faʻaofi i totonu o le pepa.

Metotia 3: faia se fou Excel tusi aoga ma se lisi

Faʻapea foi le lisi mai le polokalama 1C mafai ona faʻaalia vave i se fou faila Excel.

  1. Na matou faia uma sitepu na faʻaalia i le metotia muamua aʻo leʻi faia le lisi i le 1C i le laupepa faʻaopoopo aofia ai. Ina ua mavae lena mea, kiliki i luga o le lisi '' menu, o lo o tu i le pito i luga o le faamalama i foliga o se tafatolu ua tusia i se moli lanu. I le lisi e matala, alu i totonu aitema Faila ma le "Vagana E Pei ...".

    E sili atu ona faigofie le faia o le suiga ile kiliki i luga o le ki Sefe, o loʻo i ai le foliga o se tisiketi ma e tu i le pusa meafaigaluega 1C i le pito i luga o le faʻamalama. Peitaʻi o lea avanoa e naʻo i tagata e faʻaaogaina le polokalama 8.3. I lomiga na muamua, naʻo le lomiga muamua na mafai ona faʻaaogaina.

    Faʻapea foi i soʻo se lomiga o le polokalame, e mafai ona e oomi le ki taua e tatalaina ai le sefe faʻamalama Ctrl + S.

  2. Ua amata le faʻamalama faila faila. Matou te o atu i le faʻasino sa matou fuafuaina e sefe le tusi pe a fai o le nofoaga saʻo e le talafeagai. I le fanua Ituaiga faila faaletonu aoga "Ata pepa (* .mxl)". E le talafeagai lea mea ma i matou, mai le lisi tuʻu i lalo, filifili le aitema "O le pepa galuega Excel (* .xls)" pe "Ole pepa galuega Excel 2007 - ... (* .xlsx)". Faʻapena foi, afai e te manaʻo ai, e mafai ona e filifilia matua tuai ituaiga - Excel 95 Pepa pe "Excel 97 pepa". A maeʻa ona faʻasaoina tulaga, kiliki i le ki Sefe.

O le lisi atoa o le a teuina e avea ma isi tusi.

Metotia 4: kopi se laina mai le lisi 1C i Excel

E i ai taimi e manaʻomia ai le liliuina mai le lisi atoa, ae naʻo laina taʻitoʻatasi poʻo le tele o faʻamaumauga. O lenei filifiliga e mafai foi ona fetaui lelei ma le fesoasoani o mea-fausia mea faigaluega.

  1. Filifili laina poo le tele o faʻamatalaga i totonu o le lisi. Ina ia faia lea mea, taofi la le ki Sifi ma tauagavale-kiliki i luga o laina e te manaʻo e faʻaliliuina. Kiliki le ki "O gaioiga uma". I le lisi e aliali mai, filifili "Lisi ...".
  2. Lisi lisi matala amata. Faʻatulagaina i ai ua faia i le auala tutusa e pei o muamua lua metotia. Pau lava le faʻaaliga o oe e manaʻomia le siakiina le pusa i autafa o le faʻataʻitaʻiga Filifili Naʻo. Ina ua mavae lena, kiliki i le faamau "Ua lelei".
  3. A oe vaʻai, o loʻo faʻaalia se lisi faʻapitoa o laina filifilia. Le isi, tatou te manaʻomia e faʻataʻitaʻi tutusa gaioiga pei ona i ai Faiga 2 pe i totonu Faiga 3, faalagolago i luga pe o tatou o le a faʻaopoopo se lisi i se oi ai nei Excel workbook pe fatuina se pepa fou.

Metotia 5: Sefe faʻamaumauga i Excel format

I Excel, o nisi taimi e manaʻomia ona sefe e le gata o lisi, ae faʻapea foi pepa tusia i le 1C (teuga, pili, faʻatonuga totogi, ma isi). Lenei ua mafua ona o le mea moni mo le tele o tagata faʻapaleni teuteuga o se pepa e sili atu faigofie i Excel. I se faʻaopopoga, i Excel, e mafai ona e tapeina faʻamaumauga maeʻa ma, a uma ona lolomi le pepa, faʻaaoga pe a manaʻomia e avea ma fomu mo faʻatumu tusi lesona.

  1. I le 1C, ile tulaga e fatuina ai soo se tusitusiga, e iai le lolomi faʻamau. O loʻo i ai le ata i le faʻatusa o se ata lolomi i luga o le ata. A uma ona faʻaogaina faʻamatalaga taua i totonu o le pepa ma ua sefe, kiliki i lenei aikona.
  2. Ua tatala le pepa mo le lolomiga. Ae matou, e pei ona matou manatua, e le manaʻomia le lolomiina o le pepa, ae liliu ile Excel. Faigofie i le lomiga 1C 8.3 faia lea i le kiliki i luga o le ki Sefe i le ituaiga o diskette.

    Mo muamua lomiga matou te faʻaaogaina se pipi faʻatasi Ctrl + S pe o le kiliki i luga o le lisi '' menu i le foliga o se tafatolu le pito i luga o le faʻamalama, tatou te o atu i aitema Faila ma le Sefe.

  3. E matala le faʻasao pepa faʻatu. E pei o metotia muamua, e tatau ona e faamaoti mai le nofoaga o le teuina faila i totonu. I le fanua Ituaiga faila Oe tatau ona faʻamaoti mai se tasi o Excel. Aua neʻi galo e taʻu le pepa i le fanua "Igoa o le faila". Ina ua maeʻa uma tulaga, kiliki i le ki Sefe.

O le pepa o le a sefe i le Excel format. O lenei faila e mafai ona tatalaina nei i le polokalame, ma faʻatino ana faʻasolosolo gaosi ua uma ona i ai i totonu.

E pei ona e vaʻaia, o le faʻapipiʻi o faʻamatalaga mai le 1C i le Excel format e le faigata. E naʻo oe e iloa le faʻasologa o gaioiga, aua, paga lea, e le mo tagata uma e faʻatauvaʻa. Le faʻaaogaina o mea fausia 1-in ma Excel, e mafai ona e kopiina mea o i totonu o sela, lisi ma laina mai le muamua tusi talosaga i le lona lua, faʻapea foi ma sefe lisi ma faʻamaumauga i tusi eseese. E tele filifiliga mo faʻasaoina, ma ina ia mafai e le tagata faʻaaogaina ona maua le saʻo mo lona tulaga, e leai se mea e manaʻomia ai le faʻaoga i le faʻaaogaina o le isi vaega polokalama poʻo le faʻaogaina o tuʻufaʻatasiga o gaioiga o gaioiga.

Pin
Send
Share
Send