Taavale 13.82

Pin
Send
Share
Send

Soʻo se talosaga, tautua poʻo se galuega e tamoe i luga o se komipiuta a le tagata lava ia, e i ai lava le taimi amata. Uma galuega e amata otometi ma le faʻalauiloaina o le faʻagaioioiga faiga latou lava ulufale i le amataga. Soʻo se tagata e faʻaaogaina muamua iloa e faʻapea, a amata loa le polokalama, e amata ai ona faʻaaluina se vaega tele o le RAM ma utaina le faʻagasologa, lea e le maalofia taʻitaʻiina atu ai i se faʻalavelave i le amataga komepiuta. O le mea lea, o le pulea o faʻamatalaga i totonu o le amataga o se autu talafeagai tele, ae le o polokalama uma e mafai ona matua pulea uma utaina manatu.

Autoa - O le mea e tatau ona iai i le aʻupega a se tagata o loʻo iai se auala aoga e faʻatautaia ai lana komipiuta. Lenei oloa, pei ona latou fai mai, "vaʻai i le aʻa" o le faʻagaioioiga faiga - leai se talosaga, auaunaga poʻo le avetaʻavale mafai ona lalafi mai le pule aoao loloto autoruns. O lenei tusitusiga o le a faʻamatala auiliili ai foliga o lenei aoga.

Avanoa

- Faʻaalia se lisi atoa o polokalame amata, galuega, tautua ma avetaavale, apalai mea ma le aano lisi mea, faapea foi gadgets ma codecs.
- Faʻailoaina o le nofoaga tonu o le faʻalauiloa faila, faʻafefea ma i le faʻasologa latou te faʻalauiloa.
- Le sailia ma le faʻaalia o nofoaga lilo o loʻo natia.
- Faʻaleaogaina le amataga o soʻo se taumafaiga faʻamaumauga.
- E le manaʻomia faʻapipiʻi, o le faʻamaumauga o loʻo aofia ai ni faila se lua e mafai ona faʻaaogaina e faʻataʻitaʻi mo ia vaega e lua o le faʻagaioiga.
- Iloiloina o se isi OS faʻapipiʻi i luga o le komipiuta lava ia pe i luga o masini toso 'aufaʻatasi.

Mo le faʻatinoina lelei, e tatau ona faʻatautaia le polokalama e fai ma sui o le pule - ina ia o le a lava le faʻamanuiaga e faʻatautaia ai le tagata e faʻaaogaina ma faiga sisitema. E le gata i lea, o aia tatau e manaʻomia mo le auiliiliga i le mataupu o amataga o isi OS.

Lisi lautele o faamaumauga na maua

Ole tulaga masani ole faʻamalama lea e faʻaavanoaina vave ile amataga. O le a faʻaali manino uma faʻamaumauga na maua. O le lisi e matua maoaʻe; mo lona faʻatulagaina, polokalama i le tatalaina o loʻo manatu i ai mo se minute po o le lua, faʻaeteete tilotilo i le faiga.

Peitaʻi, o lenei faʻamalama e sili atu ona talafeagai mo i latou e iloa tonu le mea o latou sailia. I totonu o se tele, e matua faigata lava e filifilia se faamaumauga patino, o lea na faia e le au atiae tufatufaina uma faʻamaumauga i laupepa eseese, o le faʻamatalaga o le a e vaʻai i lalo:

- Ogalaau - le polokalama na latou tagata faʻaopoopoina faʻaopopo i le amataga i le faʻapipiʻi o le a faʻaalia iinei. I le unchecking, e mafai ona faatelevaveina le download taimi i le le aofia ai o polokalama e le manaʻomia le tagata faʻaaoga i le taimi lava e amata ai.

- Tagata suʻesuʻe - e mafai ona vaʻai poʻo a mea i le anotusi lisi o loʻo faʻaalia pe a e kiliki i se faila poʻo se faila ma se taumatau isumu isumu. A faʻapipiʻi se numera tele o tusi talosaga, o le anotusi menu ua ova le mamafa, lea e faigata ai ona maua le manaʻomia mea. Faatasi ai ma Autoruns, e mafai ona faigofie ona fufulu le taumatau kiliki menu.

- Initaneti suʻesuʻe o loʻo tauave mai faʻamatalaga e uiga i faʻapipiʻiina ma faʻalauiloa modules i totonu o le initaneti Initaneti. O se taulaʻi pea o polokalame leaga e taumafai e ulufale ai i totonu ia faiga. E mafai ona e siakiina ni mea leaga i autorun e ala i se tagata le iloa le faʻamatalaina, faʻamuta pe tape atoa.

- Auaunaga - Vaʻai ma faʻatautaia otometi download 'auʻaunaga na faia e le OS poʻo isi vaega polokalama.

- Avetaavale - faʻataʻitaʻiga ma le vaega lona tolu o avetaʻavale, o se mea e sili ona fiafia iai mo tagata siama ma rootkits. Aua neʻi e avatua se avanoa se tasi - na ona latou tapeina ma tape.

- Galuega Fuafuaina - iinei e mafai ona maua se lisi o le faʻatulagaina galuega. Tele polokalame tuʻuina latou lava i le autostart i lenei auala, e ala i se faʻatulagaina gaioiga.

- Vaʻaiga ata - faamatalaga e uiga i faʻatusa debuggers o gaioiga faʻatasi. Le tele o taimi iina e mafai ona maua faʻamaumauga e uiga i le faʻalauiloaina o faila ma le .exe faʻaopoopoga.

- Faaopoopoina DLL - autorun faamauina dll-faila, tele lava o faiga.

- Iloa dll - iinei e mafai ona mauaina dll faila faʻasino i le faʻapipiʻi polokalame.

- Boot see oti - talosaga o le a faʻalauiloa i le amataga le laʻuina o le OS. E masani lava, e aofia ai le faʻatulagaina defragmentation o faila faila i luma o le Windows seevae.

- Winlogon faasilasilaga o se lisi o dll e faʻamalosia e pei o mea na tutupu pe a toe komipiuta le komipiuta, tapunia i lalo, ma faʻamau foʻi fafo pe ulufale i totonu.

- Winsock tautua - Fegalegaleaiga o le OS ma fesoʻotaʻiga 'auʻaunaga. O nisi taimi e maua ai faletusi o le brandmauer poʻo le antivirus.

- Tautai LSA - faʻamaoniga o tagata faʻapitoa aia tatau ma faʻatautaia o latou tulaga malupuipuia.

- Lolomiina siaki - mea lolomi o loʻo i ai i totonu o le polokalame.

- Sidebar gadgets - Se lisi o mea faigaluega sapalaiina e le polokalama poʻo le tagata faʻaaoga.

- Tofi - faʻaopopoina modules ma plug-in mo ofisa polokalame.

Faʻatasi nei faʻamaumauga maua Autoruns mafai ona faia mea nei:
- Faʻamaonia o le tagata faʻasalalau, le avanoa ma le moni o le numera faʻailoga.
- Faalua-kiliki e siaki le faʻavae otometi i le lesitala poʻo faila faila.
- Siaki le faila mo Virustotal ma faigofie ona iloa pe ose mea leaga.

O le taimi nei o Autoruns o se tasi o le sili ona alualu i luma le faʻatonutonuina meafaigaluega. Faʻalauiloa i lalo o le pule faʻatonutonu, e mafai e lenei polokalame ona mataituina ma faʻaleaogaina soʻo se faʻamaumauga, faʻavavevaveina le faiga boot taimi, aveese le avega i le taimi nei galuega ma puipuia le tagata faʻaaoga mai le aofia ai o malware ma avetaavale.

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faatulagaina: 3.62 mai 5 (13 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Matou te faʻatautaia le otometi ona utaina ma Autoruns Komepiuta accelerator WinSetupFromUSB MaumeaVkontakte

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O le AutoRuns o se polokalame fua mo le puleaina o le autorun ina ia faʻaitiitia ai le amataga avega i luga o le PC ma faʻavave ona faʻalauiloa.
★ ★ ★ ★ ★
Faatulagaina: 3.62 mai 5 (13 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, 2000, 2003, 2008, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Tagata atiaʻe: Mark Russinovich
Tau: leai se totogi
Tele: 1 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 13.82

Pin
Send
Share
Send