Faʻafefea ona e mauaina le iPhone numera numera

Pin
Send
Share
Send


A faʻatau se telefoni i ou lima poʻo ni faleoloa e le masani ai, e tatau ona e faʻaeteete ma le faʻaeteete ia aua le iʻu i se puaa i le pu. O se tasi auala e faʻamaonia ai le muamua o le masini o le siaki lea e le faʻasologa numera, e mafai ona maua i auala eseese.

Saili le numera faʻasologa

Sini numera - se faʻailoga faʻapitoa 22-numera e aofia ai mataʻitusi Latina ma numera. O lenei tuʻufaʻatasia e tuʻuina atu i le masini i le taimi e gaosia ai ma e manaʻomia muamua mo le siakiina o le masini mo le moni.

Ae le i faʻatau, e tatau ona e mautinoa o metotia uma o loʻo faamatalaina mai i lalo, o le faʻasologa numera e fetaui ma e mafai ona taʻu atu ia te oe o loʻo i ai sau masini e tatau ona faʻaeteeteina.

Metotia 1: iPhone tulaga

  1. Tatala tulaga ile lau telefoni ona e alu lea ile vaega "Faavae".
  2. I le faamalama fou, filifili "E uiga i lenei masini". O le faʻamalama ma faʻamaumauga o le a aliali mai i luga o le lau, i totonu o oe e mafai ona maua se koluma Numera Tele, i nofoaga o loʻo manaʻomia ai o le a tusia.

Faiga 2: Pusa

I le faʻatauina o se iPhone ma se pusa (aemaise mo faleʻoloa i luga ole laiga), e aoga le faʻatusatusa o le numera faʻasologa lolomiina i luga o le pusa o le masini.

Ina ia faia lenei mea, vaʻai totoʻa i le pito i lalo o le pusa o lau iOS masini: o se pepa faʻapipiʻi ma faʻamatalaga auiliili e uiga i le masini mea o le a tuʻuina i luga, i totonu o oe e mafai ona maua le numera faʻasologa (Serial No).

Metotia 3: iTunes

Ma, o le mea moni, synchronizing iPhone ma se komepiuta, o faʻamatalaga e uiga i le masini mea e fiafia iai tatou e mafai ona vaʻaia i Aityuns.

  1. Fesootai lau gadget i lau komepiuta ma faalauiloa iTunes. A iloa le masini e le polokalama, kiliki i luga o le faʻailo i le pito i luga.
  2. I le itu tauagavale o le faamalama, ia mautinoa o iai sau pusa e matala "Vaʻaiga lautele". I le itu taumatau, o nisi faʻamatalaga telefoni o le a faʻaalia, e aofia ai ma le faʻasologa numera.
  3. Ma e tusa lava pe e te le maua le avanoa e faʻafesoʻotaʻi le telefoni i le komupiuta i le taimi, ae talu ai na faʻafesoʻotaʻi ma iTunes, e mafai lava ona e vaʻai i le faʻasologa numera. Ae o lenei metotia talafeagai ai pe a fai e sefe se komipiuta. Ina ia faia lea mea, kiliki i le Aityuns vaega Faʻatonutonuma alu atu loa i le tulaga "Tulaga".
  4. A fou faamalama o le a aliali mai i luga o le laupepa, i totonu oe manaʻomia le alu i le laupepa "Masini". Lenei ile kalafi Masini faaleoleofaʻapipiʻi i lau gadget. Ina ua mavae sina taimi, o le a faʻatoaʻuina mai se tamai faamalama o loʻo i ai ni faʻamatalaga e uiga i le masini, e aofia ai le numera faʻatau numera.

Faiga 4: iUnlocker

Ina ia mafai ona e iloaina le IMEI iPhone, e tele isi auala, o lea afai e te iloa lenei numera 15-numera masini, e mafai foi ona e mauaina le faʻasologa o loʻo iai.

Faitau atili: Auala e te iloaina ai IMEI iPhone

  1. Alu i le iUnlocker online service page. I le koluma "IMEI / faasologa" ulu atu i le seti 15 numera o numera o le IMEI code, ona kiliki ai lea i le ki "Siaki".
  2. Ina ua mavae sina taimi, o le lau o le a faʻaalia faʻamatalaga auiliili e uiga i le masini, e aofia ai nisi o faʻapitoa uiga o le masini ma le numera numera.

Metotia 5: IMEI Faʻamatalaga

A metotia tutusa ma le muamua: i lenei tulaga, i le tutusa auala tutusa, e saili ai le numera numera, o le a matou faʻaogaina le tautua i luga ole laiga e mafai ai ona e mauaina faʻamatalaga e uiga i le masini e ala ile IMEI code.

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi o le initaneti auaunaga IMEI Info. I le koluma faailoa, ulufale i le masini IMEI, siaki le pusa i lalo e te le o le robot, ona tamoe lea o le suʻega i le kiliki i luga o le faamau "Siaki".
  2. I le isi taimi, o faʻamatalaga e fesoʻotaʻi ma le telefoni o le a faʻaalia i luga o le popo, lea e mafai ona e maua le ata "SN", ma i totonu o se seti o mataʻitusi ma fuainumera, o numera faʻasologa o le gadget.

Soʻo se metotia suʻesuʻeina i tala faʻapitoa o le a faʻatagaina oe e vave iloa ai le faʻasologa numera e faʻasino tonu lava i lau masini.

Pin
Send
Share
Send