Android tafaoga polokalama

Pin
Send
Share
Send


Android smartphones ua suia, e aofia ai ma tekonolosi Initaneti pei o le dating services. A o faʻaaogaina e tagata faʻaaogaina le laupepa i luga o le lalolagi mai a latou telefoni, o nofoaga pito sili ona lauiloa o tafaoga faʻamatuʻu ua faʻasaʻolotoina e tagata faʻatau mo masini feaveaʻi.

Leaga

Matua lauiloa lauiloa tafaoga tautua mamanuina faapitoa mo feaveai masini. Ole eseesega tele ole nei talosaga ole faʻaaogaina o le geolocation e saili ai se paʻaga talafeagai.

E masani lava, o le nofoaga e mafai foi ona setiina i se mea e le tagata. O le faʻataʻitaʻiga faiga e vaʻaia foliga muamua - se lisi o tagata faʻaogaina i totonu o le swipe e folau: agavale mo i latou e te fiafia i ai, taumatau mo i latou e le o toe manaʻo le tagata e fia vaʻai i le SERP. O le talosaga o loʻo faʻapipiʻiina ma le sili ona lauiloa fesoʻotaʻiga lautele, e mafai foʻi ona avea ma avefeau. Leaga - le i ai o mea totino, o le maualuga avega i luga o le telefoni i le lautele ma le maa faʻapitoa.

Sii maia Badoo

Faaiu

O se talosaga e tau mo Badoo na taʻua muamua. Na sau i le Android ma le iOS ma vave tulei le tele o tauvaga mai le tulaga.

O le filifilia o se paʻaga ma le vaʻaiga o iʻuga suʻesuʻega o loʻo faʻatulagaina i luga o le faʻavae tutusa e pei ona i Badu - faʻamautu o le nofoaga ma swipe le agavale ma le taumatau. Avanoa ma filifiliga mo feʻau mai le fesoʻotaʻiga tusi o le masini. E tusa ai ma fesoʻotaʻiga lautele, naʻo le Facebook (ma lana fesoasoani e mafai ona e resitala i le tautua) ma le Instagram (o se mea e ala mai ai ata mo ata faʻapitoa) tuʻufaʻatasia. Le alualu i luma o le Tinder: o le mauaina o totogi totogi, sili atu maualuga le taumafaina maʻa ma tele avega i luga o le masini.

Tuʻu i lalo le faila

Uo i autafa

Ole faʻaputuga o agafesootai e faʻaautu ile au faʻaoga mai le CIS. Moni, o lona aoga o se talosaga mo tafaoga faamasani ua amata ona lauiloa. O le mea e malie ai, o le au atiaʻe e aofia ai galuega faʻapitoa.

Ioe, ua faʻaavanoaina le auiliiliga o le auiliiliga sili atu, e aofia ai faʻamau i nofoaga, tausaga ma mea e fiafia i ai. Faʻamolemole matau o le tusi talosaga lagolagoina fesoʻotaʻiga leai se igoa e aunoa ma le faʻailoaina o oe lava faʻamatalaga ma e tusa lava pe leai se ata moni. Ioe, FriendAround mafai foi ona galue o se avefeau, toetoe lava a lelei pei o WhatsApp poo Telegram. O le le lava o le talosaga o loʻo aofia ai mea totogia, o le iai o faʻasalalauga ma se toetoe a le faʻagaioia mea faʻamama sapalaiina.

Sii maia FriendAround

Tautala

Ole isi tautua mo tagata CIS na faia e tagata atiaʻe Rusia. O le mea muamua e tatau ona e faʻaeteeteina o se sili talafeagai ma manaia foliga foliga.

Avanoa e le tuai mai i le lalelei - i le taimi o le lesitala, e mafai e le tagata faʻaaoga ona taʻu le tele o auiliiliga e uiga ia te ia lava, e manaʻomia mo se sili atu saʻo ma faigofie suʻesuʻega algorithm. Ui i lea, e galue lelei, i se sogasoga e tusa ma faʻamasinoga faʻapitoa. O fesoʻotaʻiga filifiliga e tele foʻi: faʻamatalaga patino, talatalanoaga i kulupu ma faʻatalanoaga lautele mo tagata uma e aoga, tusa lava poʻo fea nofoaga. Leai e aunoa ma ni toese - o nisi gaioiga e maua na o le maeʻa peimeni, o loʻo iai faʻasalalauga, o nisi tagata faʻaoga faitio e uiga i le le lelei o le lelei o le faʻasaʻo o faʻamatalaga.

Download Tatou talanoa

OTI

O se galuega e faʻapitoa, lea e tuʻu ai le faʻamamafa i se iloa ma le maitauina. Pau faʻamatalaga na talosagaina e oe le tautua o se numera telefoni mo le lesitala, faʻapea foi ma se selfie, o le a avea ma auala autu e iloa ai.

O se faʻamatalaga ma se selfie e malosi mo 1 itula, faʻapea foi ma le fesoʻotaʻiga ma se fesoʻotaʻiga e fiafia i ai le tagata faʻaaoga. E tusa ai ma faamautinoaga a le au atiae, e lava lea mo le fesuiaiga o fesoʻotaʻiga. O talatalanoaga, i le ala, e puipuia e faʻaiuga i le isi faʻaiuga. E leai se fesoʻotaʻiga ma fesoʻotaʻiga lautele (ona o le faʻamaonia o le leai o se igoa). Mo le mafuaʻaga lava lea e tasi, e leai se faʻasalalauga i totonu o le talosaga, e pei ona mafai ona faʻaaogaina trackers o faʻasalalauga auaunaga e faʻailoa ai le tagata faʻaaoga. Ae o loʻo i ai pea le totogi o loʻo aano.

Sii mai MAUGA

Mama

O se tagata faʻatau o le tafaoga lauiloa tafaoga nofoaga i le CIS. E foliga mai o le lauiloa a Badoo ma Tinder e faʻaalu i tagata na faia le Mamba, aua e tutusa lava le ata ma le ala e vaʻai ai iʻuga o nei talosaga.

O le faʻaaogaina o le laufanua, ae leai. Ae e tele filifiliga mo faʻamamaina o iʻuga sailiiliga. E pei o tauva, o feau Mamba o loʻo i ai i se isi laupepa, ae o lenei vaega o le talosaga e le susulu ma faʻapitoa galuega. Ae o loʻo i ai le tele o tulaga - o lea, oe mafai ona tape le tulei faasilasilaga, faatulaga se feau faamama pe suia le ulufale mai o oe lava faamatalaga. O le talosaga e tele ni tulaga le lelei: muamua, totogi galuega (ma se numera tele o filifiliga), faʻasalalauga feau ma le faʻafitauli o masani i le tulaga i luga ole laiga ma talosaga.

Sii mai Mamba

E i ai isi tusi talosaga i le Google Play Faleoloa, peitaʻi, o le numera i lea mataupu o le taufaasese - o se vaega taua o latou faʻaogaina le aufaasesega o tautua i luga.

Pin
Send
Share
Send