Dendy emulators i le komepiuta

Pin
Send
Share
Send

Taaloga faamafanafana emulators o polokalame e kopi ai galuega a le tasi masini i le isi. Ua vaevaeina i ni vaega se lua, taʻitasi e maua ai e tagata ma le faʻapitoa seti o gaioiga. Faigofie polokalama faʻapitoa faʻalauiloa lea poʻo le taʻaloga, ae o polokalame tuʻufaʻatasi o loʻo i ai isi lautele agavaʻa, mo se faʻataʻitaʻiga, sefeina alualu i luma.

Dendy emulators luga o le Windows

Faʻafetai i le faʻaaogaina o emulators, e mafai ona toe ofi i le lalolagi o le tuai tuai, e tatau ona e siiina le ata o le taʻaloga mai se mea faʻatuatuaina puna. I lenei mataupu, tatou o le a vaʻavaʻai i le tele o polokalame tutusa e faʻataʻitaʻia le lauiloa Dendy console (Nintendo Entertainment System).

Jnes

O le muamua i la matou lisi o le Jnes polokalama. E manaia tele mo le faʻalauiloaina o ata taʻaloga ile NES format. Leo e lafoa lelei, ma o le ata e toetoe lava a tutusa ma le muamua. E i ai leo tulaga ma pulega. Jnes galue ma le faʻamaoni i isi tagata e pulea, oe na o le manaʻomia e seti le talafeagai tapulaʻa muamua. E le mafai faʻamolemole faʻamolemole le gagana Lusia o le Ofisa.

I se faʻaopopoga, Jnes faʻatagaina oe e sefe ma utaina taʻaloga. E faia lenei mea i le faʻaaogaina o ni ki i le pop-up menu pe faʻaaogaina ki vevela. O le polokalama e le aveina i luga le komepiuta, e le tele se avanoa ma e faigofie tele e aʻoaʻo ai. E lelei tele mo le tamoeina tuai o Dendy taʻaloga.

Sii mai Jnes

Nestopia

O Nestopia e lagolagoina le tele o ituaiga rum, e aofia ai le NES matou te manaʻomia. Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei emulator mafai ona toe oso i totonu o le lalolagi o Super Mario, Legends of Zelda ma Contra. O le polokalama e mafai ai ona e faʻamasani atoatoa le faʻatusa, faʻaopopo pe faʻaititia le pupula ma le faʻatusatusa, seti se tasi o avanoa avanoa faʻaiuga. Faʻalelei faʻaleleia e ala i le faʻaogaina o fale faʻamau i totonu.

E i ai le gaioiga o le fausiaina o ata, pueina vitio mai le laupepa ma le leo. I se faʻaopopoga, e mafai ona sefe ma utaina alualu i luma ma e oʻo lava i totonu faʻatonu tulafono. O le taʻaloga o loʻo faʻatinoina luga ole fesoʻotaʻiga, ae mo lenei mea e te manaʻomia le faʻaoga o le Kaillera network. Nestopia o loʻo avanoa mo le download i luga o le upega tafailagi aloaia.

Sii mai Nestopia

Uiga Mama

O le isi mea o loʻo i ai, o se faigofie ae o loʻo i ai i le Nintendo Entertainment System emulator. E o gatasi ma le numera tele o taʻaloga eseese, e i ai le faiga faʻapaleniina mo le faʻatonutonuina o leo ma foliga. E moni, o loʻo i ai le galuega e faʻasaoina le alualu i luma, ma o loʻo i ai foʻi le avanoa e puʻeina ai le tala faʻatino e ala i le faia o sau oe kilipa. Ole VirtuaNES o loʻo lagolagoina pea e le au atiaʻe, ma o loʻo i ai foʻi ma le oso i luga ole upega tafaʻilagi aloaʻia.

Vaʻavaʻaia totoʻa manaʻomia pulega faʻatonutonu. Tele faʻatonutonu eseese o loʻo faʻaalia iinei; mo taʻitasi, o loʻo faia ni faʻamatalaga eseese ma faʻatulagaina tulaga mo ki taʻitasi. I se faʻaopopoga, o loʻo iai se lisi tele o ki vevela vevela.

Sii mai le VirtuaNES

Uelese

Mulimuli ane, matou tuua le sili pupula sui o le Dandy emulators. UberNES e le gata e mafai ona faʻataʻalo i taʻaloga tuai i le NES format, ae e faʻaavanoaina foʻi i isi tagata le tele o isi gaioiga ma mea faigaluega. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai se ata faʻapitoa o le ata tifaga ma luga o se laiga i luga ole laiga. O iinei e te faʻaopopo au lava kilipa, download ma vaʻai i mea o iai nei.

O loʻo i ai le lisi atoa o fesoasoani uma taʻaloga ma se puʻupuʻu faʻamatalaga, faʻamatalaga e uiga i le pulufana ma laulau o faʻamasinoga tulafono uma. Faʻalauiloa le tusi talosaga mai lenei lisi e avanoa naʻo na o le faila ua i ai i lau faletusi. E fausiaina i le taimi muamua o le emulator, ma faʻasolo mai i le lisi menu "Faʻamatalaga" Oe mafai ona faia le le faʻatapulaʻaina o numera o faletusi ma taʻaloga eseese.

A lelei ma faʻatino le faʻatulagaina o auala e manaʻomia faʻapitoa manatu. Lea e mafai e tama taʻalo mafai ona tauva faʻatasi ma le tasi ma le isi ile taʻaloga o loʻo aoina togi. E na ona faʻasaoina le faʻaiuga ma faʻapipiʻi i luga o le laulau i luga ole laiga, lea ua leva ona i ai tagata taʻaʻalo. Oe mafai ona fausiaina lau talaaga ma vaʻai i tala o isi tagata taʻalo. Na o lou ulufale i lau login ma le faʻamatalaga, a maeʻa ona faʻamalama se faʻamalama ma fomu mo isi faʻamatalaga e uiga i le tagata taʻaalo, o le a vaaia i tagata taʻalo uma.

Pei o sui uma na muamua, e lagolagoina e le UberNES le alualu i luma, ae i ai le tapulaʻa o le selau slots. E mafai ona e faʻaogaina ni igoa faʻasei, ae pe a fai o le a le o le laʻuina atu le faʻaiuga i le leaderboard. Afai e te taumafai e 'alo ese le faiga o le puipuiga mai cheat code i se taʻaloga i luga ole laiga, ona afai e mauaina, o au faʻaiuga o le a aveʻesea mai le lisi laulau.

Sii mai UberNES

I lenei mataupu, matou te leʻi manatunatu i sui uma a Dendy emulators, ae naʻo le sili ona lelei ma tulaga ese. Ole tele o nei polokalame e maua ai e le au uo ia lava galuega faʻatino, ma ole tele o taimi latou te faʻatagaina oe e tamoe taʻaloga. Sa matou talanoa e uiga i polokalame e matua taualoa.

Pin
Send
Share
Send