Faatulaga d3dx10_43.dll sese faletusi

Pin
Send
Share
Send

DirectX 10 o le polokalama komipiuta e manaʻomia e faʻatautaia ai le tele o taʻaloga ma polokalame na tuʻu mai pe a maeʻa le 2010. Ona o lona toʻesea, e mafai ona maua e le tagata faʻaoga se mea sese "E leʻi maua le faila d3dx10_43.dll" po o isi mea faapena i mea. O le mafuaaga autu mo lona faʻaali mai o le leai o le d3dx10_43.dll faletusi i totonu o le polokalama. Ina ia foia le faʻafitauli, e mafai ona e faʻaogaina ni auala faigofie se tolu, ia o le a talanoaina i lenei tusitusiga.

Metotia mo le foia o le faʻafitauli ma le d3dx10_43.dll

E pei ona taʻua i luga, o le mea sese e tele na tupu ona o le leai o le DirectX 10, aua o loʻo i totonu o lenei afifi le nofoaga o le faletusi d3dx10_43.dll. O le mea lea, faʻapipiʻiina o le a foia ai le faafitauli. Ae e le na o le pau lea o se auala - e mafai foi ona e faʻaaogaina se polokalama faʻapitoa e tutoatasi e maua ai le faila faila e tatau ai i lona nofoaga faʻavae ma faʻapipiʻi i totonu o le Windows system folder. E mafai lava ona fai lenei faʻatinoga masani. O nei metotia uma e tutusa lelei ma o le taunuʻuga o soʻo se tasi o ia faʻamautu.

Metotia 1: DLL-Files.com Client

Ile mafai ona e faigofie ma vave faʻailoaina le sese ile faʻaaogaina o le polokalame kalani DLL-Files.com.

Sii mai le DLL-Files.com Tagata Taʻitaʻi

Pau lau mea e fai o le faʻapipiʻi i lau komepiuta, amata ma mulimuli i faʻatonuga:

  1. Ta i totonu le igoa o le faletusi i totonu o le laufanua mo le ulufale atu i se suesuega fesili, i.e. "d3dx10_43.dll". Ina ua uma na kiliki "Faia se DLL faila suʻesuʻe".
  2. I le lisi o loʻo mauaina faletusi, filifili se manaʻoga i le kilikiina o lona igoa.
  3. I le laasaga lona tolu, kiliki Faatuinae faʻapipiʻiina le faila filifilia filifilia.

A maeʻa, o le mea o loʻo misi o le a tuu i totonu o le polokalama, ma faʻafitauli uma talosaga o le a amata ona galue lelei.

Metotia 2: Faʻamau le DirectX 10

Muamua na fai mai e te toe faaleleia le mea sese, e mafai ona e faʻapipiʻi le DirectX 10 afifi i totonu o le system, o le mea lea matou te taʻuina atu ai le auala e fai ai.

Sii mai le DirectX 10

  1. Alu i le aloaia DirectX installer download itulau.
  2. Filifili le Windows OS gagana mai le lisi ma kiliki Sii mai.
  3. I le faamalama e aliali mai, uncheck mea uma a le isi polokalama ma kiliki "Filifili ma faaauau".

Ina ua mavae lena, o le DirectX download i le komepiuta o le a amata. O le taimi lava e maeʻa ai, alu i le faila ma le download installer ma mulimuli i nei laasaga:

  1. Tatala le faʻapipiʻi ia avea ma pule. E mafai ona e faia lea pe a kiliki RMB i luga o le faila ma filifili le mea talafeagai i le lisi.
  2. I le faʻamalama e aliali mai, filifili le ki faʻasaga i le laina "Ou te talia tuutuuga o lenei maliega"ona fetaomi lea "Le isi".
  3. Siaki pe unai le pusa i autafa "Faʻapipiʻi le Bing Panel" (pei ona faia i lau filifiliga), kiliki lea "Le isi".
  4. Faatali mo le amataga amataina o le faʻauma ma kiliki "Le isi".
  5. Faatali mo le afifi e download ma faʻapipiʻi.
  6. Kiliki Faiaia tapunia le faʻamalama le faʻapipiʻi ma faʻamaeʻa le tuʻuga tuʻusaʻo.

O le taimi lava e maeʻa le faapipiiina, o le faletusi faletusi d3dx10_43.dll o le a faaopoopo atu i le faiga, ina ua maea uma talosaga o le a galulue masani.

Metotia 3: Download d3dx10_43.dll

I le faaopoopo atu i mea uma o loʻo i luga, e mafai ona e faʻasaʻoina le mea sese e ala i le faʻatuina o loʻo misi faletusi e oe lava ia Windows. Le faʻasinomaga o loʻo e manaʻo e faʻaleleia le faila d3dx10_43.dll, faʻalagolago i le faʻamatalaga o le faʻagaioioiga faiga, e ese 'auala. I lenei tusiga, o le a tatou auiliiliina le metotia manually faʻapipiʻi d3dx10_43.dll i le Windows 10, lea o loʻo i ai le faʻatulagaga faʻasino le nofoaga nei:

C: Windows System32

Afai e te faʻaogaina seisi faʻaogaina o le OS, e mafai ona e mauaina lona tulaga i le faitauina lea o lenei tusitusiga.

O lea la, e faʻatu le d3dx10_43.dll faletusi, fai mea nei:

  1. Sii mai le faila DLL i lau komepiuta.
  2. Tatala le faila ma le faila lenei.
  3. Tuu i luga o le laupapa laupapa. Ina ia faia lea mea, filifili le faila ma fetaomi le ki autu Ctrl + C. O le tutusa gaioiga e mafai ona faia i le kiliki o RMB i luga o le faila ma filifili Kopi.
  4. Alu i le faʻatonu faʻamaumauga. I lenei tulaga, o le faila "System32".
  5. Faapipii le faila muamua na kopi e ala i le oomiina o ki Ctrl + V pe faʻaaoga le filifiliga Faapipii mai le anotusi lisi.

O iina e faʻamaeʻa ai le tuʻuina o le faletusi. Afai o le tusi talosaga o loʻo mumusu pea e tamoe, tuʻu lava le faʻaletonu, ia e foliga mai e mafua mai lea i le mea moni e faapea o Windows e leʻi resitalaina le faletusi na o ia. Fai e faia e oe lava. E mafai ona e mauaina auiliiliga faʻatonuga i lenei tusitusiga.

Pin
Send
Share
Send