Faʻafefea ona fatuina se faila i luga o le Android

Pin
Send
Share
Send

I le toetoe o lomiga uma o le Android faagaoioia polokalama, o le mafai ona fausia se faila i luga o le laupepa e faʻatinoina. Faʻaogaina lenei faʻatinoga, e mafai ona faʻavasega vaega talosaga ala i tapulaa talafeagai. Peitai, e le o tagata uma iloa le auala e faia ai lea. Lea o le a talanoaina i lenei tusitusiga.

Android faila gaosi faiga

E tolu filifiliga autu mo le fausiaina o se faila i luga o le Android: luga o le laupepa autu, i totonu ole apalai ma luga o le masini tisiki. E tofu i latou ma le tagata faʻavasega faʻasologa o gaioiga ma aofia ai le faʻatulagaina o faʻamatalaga i vaega eseese o le telefoni.

Metotia 1: Desktop Faila

I se lautele, e leai se mea faigata i lenei faiga. E mafai ona e faia se faila i ni nai sekone sekone. Ua faia lea i le 'auala nei:

  1. Filifili tusi talosaga o le a tuʻufaʻatasia i se faila. I la matou mataupu, o YouTube ma VKontakte lenei.
  2. Toso le muamua auala 'alo luga o le lona lua ma tatala lou tamailima mai le lau. O se faila e otometi lava ona faia. Ina ia faʻaopopoina talosaga fou i le faila, e tatau ona e faia le faiga tutusa.

  3. Ina ia tatalaina se faila, na o le kiliki i luga o lana auala puʻupuʻu tasi.

  4. Ina ia suia le igoa o se faila, e tatau ona e tatalaina ma kiliki i luga o le tusifaitau “Foliga tusitusi”.
  5. O le keyboard keyboard e tu mai e lolomi ai le igoa o le faila.

  6. O lona igoa o loʻo faʻaalia lea i lalo o le igoa, pei o le masani ai ma tusi masani.

  7. I le tele o launcher (atigi atigi), e mafai ona e faia se faila e le gata i luga o le vaega autu o le desktop, ae o luga foi o lona pito i lalo. E faia lenei i le tutusa auala.

A maeʻa ona faia laasaga i luga, o le a e maua se faila ma faʻailoga e tatau ai ma igoa. E mafai ona feosofi solo i luga o le laulau pei o se auala masani. Ina ia ave se elemene mai le faila i le toe foi atu i le potu faigaluega, e tatau ona e tatalaina ma toso le talosaga pe a manaʻomia.

Metotia 2: Foliga i le tusi talosaga

I le faʻaopopoga o le telefoni a le komipiuta, o le faia o folau e faʻaogaina foi i le lisi o mea e faaaoga. Ina ia tatalaina lenei vaega, e tatau ona e kiliki i luga ole tutotonu tutotonu i le pito i lalo ole laupepa autu ole telefoni.

Ma le isi, e tatau ona e faia mea nei:

Faʻamolemole ia matau e le o mea uma i luga ole masini foliga foliga. Ae ui i lea, e ui lava o foliga vaaia o le a ese, o le aano o le gaioiga e le suia.

  1. Kiliki i luga o le tulaga faʻamau, o loʻo tu i luga aʻe o le lisi menu.
  2. I le lisi e aliali mai, filifili Fausia le Foliga.
  3. E maeʻa loa ona tatala mai le faʻamalama “Filifiliga Talosaga”. Lenei oe manaʻomia le filifilia o talosaga o le a tuʻuina i le lumanaʻi faila ma kiliki i Sefe.
  4. Fatu na fatuina. Ae naʻo le mea e maua ai lona igoa. E faia lea i le tutusa auala e pei ona i le muamua mataupu.

E pei ona e vaʻaia, o le fausiaina o le faila i le apalai menu e faigofie tele. Ae ui i lea, le o mea uma faʻaonapo nei telefonipoto o iai lenei faʻaaliga i tulaga le lelei. O lenei e mafua mai i le le masani ai faʻapolopolo atigi o le faʻagaioia faiga. Afai e faʻafeiloaʻi e lau masini lenei tulaga, e mafai ona e faʻaogaina se tasi o le tele o faʻalauiloa faʻapitoa lea e faʻatino ai lenei vaega.

Faitau sili: Android Desktop atigi

Fausiaina o se faila i luga o le drive

I le faʻaopopoina o le desktop ma le launcher, ua i ai le avanoa e le tagata faʻaaogaina le telefoni feaveaʻi, e teu uma ai mea i le masini. Atonu e manaʻomia ona e faia se faila iinei. I le avea ai o se tulafono, le "moni" faila pule o loʻo faʻapipiʻi i luga o telefoni poto ma e mafai ona e faʻaaogaina. Ae ui i lea, o nisi taimi e tatau ai ona e faʻapipiʻi nisi polokalama.

Faitau atili: Faila faila mo Android

I le toetoe o browser uma ma faila pule, o le auala o le fausiaina o se faila o se tasi auala pe o se isi tutusa. Mafaufau i ai ma se faʻataʻitaʻiga polokalama Mautu Explorer Faila Pule:

Tatala le auiliiliga Explorer faila Pule

  1. Tatala le pule, alu i le faʻasino e te manaʻo ai e fatuina se faila. Le isi, kiliki i le faamau +.
  2. Le isi, filifili le ituaiga mea e fai. I la matou mataupu, lenei "Faila fou".
  3. Ua faʻailoa mai le igoa mo le faila fou, faʻatusatusa i isi filifiliga muamua.
  4. O le a faila faila faila. O le a aliali mai i le faʻatonu sa tatala i le taimi o le foafoaga. E mafai ona e tatalaina, momoli faila i ai ma faia isi manaʻoga talafeagai.

Faaiuga

E pei ona e vaʻai, e iai le tele o fesuiaiga mo le fausiaina o se faila i luga o le Android. Tagata faʻaaoga filifiliga o loʻo faʻaalia i auala e faʻalagolago i o latou manaʻoga. I soo se tulaga, o le fausiaina o le faila e lua i luga o le laulau ma totonu o le lisi menu ma luga o le taʻavale e faigofie tele. O lenei faiga e le manaʻomia ai le tele o taumafaiga.

Pin
Send
Share
Send