MTK Droid Meafaigaluega 2.5.3

Pin
Send
Share
Send

Tagata faaaoga e fiafia i le firmware o latou Android masini pe faʻataunuʻu lenei faʻatonuga pe a fai e tatau ona toe faʻafoi se telefoni poʻo le tablet, manaʻomia se numera o mea faigaluega komepiuta. Lelei pe a gaosia le gaosi oloa o le masini atiae atoa-aoga maualuga-lelei meafaigaluega - o se polokalame flasher, ae o mataupu faapena e seasea lava. O le mea e lelei ai, o tagata lona tolu o tagata faʻaola e o mai e laveaʻiina, o nisi taimi e maua ai ni tali manaia O se tasi fautuaga faapena o le MTK Droid Tools aoga.

A e galue ma vaega manatua o masini Android, lea e faʻavae i luga o le MTK hardware platform, i le tele lava o taimi e faʻaoga le SP Flash Tool. O se meafaigaluega malosi tele lea mo firmware, ae e le i tuʻuina atu e le au atiaʻe ma le tomai e valaʻau ai nisi, e masani ona matua manaʻomia. Ina ia faʻaumatia se mea sese o le polokalame Mediatek polokalame ma faʻaavanoaina tagata e ala i se atoatoa seti o mea faigaluega mo gaioiga ma le polokalama vaega o MTK masini, o le MTK Droid Tools aoga na atiae.

O le atinaʻeina o le MTK Droid Tools atonu na faia e se tamaʻi nuu o tagata e pei o latou mafaufau, ma masalo o se polokalama na faia mo latou lava manaʻoga, ae o le mea na tupu mai ai le mea faigaluega e tele na aoga ma lelei faʻaopoopo le Mediatek proprietary utiliti - SP Flash Tool, na ia avea lona tulaga saʻo i totonu o polokalame e masani ona faʻaaogaina e fomaʻi faʻapitoa. Masini MTK.

Lapataiga taua! Faatasi ai ma nisi gaioiga i le polokalama, a o galulue ma masini o lona gaosi oloa na lokaina le bootloader, le masini ua ono faaleagaina!

Faʻamatalaga

Talu ai o le aoga faʻatinoina galuega fesoasoani ma ua mamanuina sili atu mo polofesa o loʻo malamalama atoatoa i le mafuaʻaga ma taunuuga o latou gaioiga, o le polokalama o le fesoʻotaʻiga e le o tumu i sili atu "matagofie". O se tamai faamalama ma le tele o faʻamau, i se tulaga lautele, leai se mea ofoofogia. I le taimi lava e tasi, o le tusitala o le tusi talosaga na tausia uma ana tagata faʻaoga ma saunia ia faʻamau taitasi faʻamatalaga auiliili e uiga i lona mafuaʻaga pe a e faʻapipiʻi i luga o le isumu. O le mea lea, tusa lava pe faʻaaoga se tagata fou, pe a manaʻomia, e mafai ona atamai i le mea masani.

Masini Faamatalaga, aʻa-atigi

I le tulaga masani, pe a e amataina MTK Droid Tools, o le laupepa ua matala "Faʻamatalaga Telefoni". A e faʻafesoʻotaʻi se masini, le polokalama faʻaalia vave loa faʻamatalaga autu e uiga i le masini ma polokalama o le masini. O le mea lea, e matua faigofie e iloa ai le faʻatulagaina faʻataʻitaʻiga, le Android Assembly, kernel version, modem version, faʻapea foi ma IMEI. O faʻamatalaga uma e mafai ona vave kopiina i le laupapa laupapa e faʻaaogaina ai le faʻamau faʻapitoa (1). Mo tele faʻaleaga ogaoga ala i le polokalama, aa-aia tatau o le a manaʻomia. Peitaʻi, e le tatau ona faʻalavelave i tagata faʻaaogaina MTK Droid Tools, e mafai e le aoga ona e maua le aʻa, tusa lava pe o le taimi le tumau, seʻia oʻo i le isi toe faʻafouina, ae i le kiliki e tasi. O se faʻamau faʻapitoa ua saunia mo le mauaina o se le tumau aa-atigi "ROTO".

Pepa manatua

Ina ia faaleoleo le faaaogaina o le SP Flash Meafaigaluega, oe manaʻomia faʻamatalaga e uiga i tuatusi o le manatua vaega o se masini patino. Le faʻaaogaina o le MTK Droid Tools polokalame, o le mauaina o lenei faʻamatalaga e le tupu ai ni faʻafitauli, naʻo le faʻamau o le ki Faʻafanua le faʻafanua ma o le taimi nei lava le faʻamalama e aliali mai ai faamatalaga talafeagai. O loo maua foi se ki i i, o le kiliki i luga o le ua faateʻaina ai le faila faila.

Root, faaleoleo, toe faaleleia

A alu i le tab "aa, faaleoleo, toe faaleleia", o le tagata o le a mafai ona ulufale i le talafeagai tab igoa foliga. O gaioiga uma e faia e faʻaaoga ai faamau e taʻu o latou igoa.

Afai o le tagata e i ai le manino faʻamoemoe o le faʻaaogaina o le talosaga, o le galuega faʻamalieina ia lava 100%, na o le fetaomi atu le faʻamau ki ma faʻatali mo le iʻuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e tuʻuina i luga le faʻamau e faʻapipiʻi le aia tatau e mauaa "SuperUser". Ona filifili ai le polokalama faʻapitoa o le a faʻapipiʻiina i le Android masini - "SuperSU" pe "SuperUser". Naʻo le lua kiliki! Isi lisi galuega "aa, faaleoleo, toe faaleleia" galue tutusa ma e matua faigofie.

Ogalaau

Mo le pulea atoa i le faagasologa o le faʻaaogaina o le aoga, faʻapea foi ma le faailoaina ma le faʻamamaina o mea sese, MTK Droid Meafaigaluega tausia se ogalaau faila, faʻamatalaga mai ai e maua i taimi uma i le fanua fanua o le polokalama faʻamalama.

Avanoa faaopoopo

A faʻaaogaina le apalai, o loʻo iai le lagona na faia e se tagata na tele taimi na ia faʻatinoina le firmware o masini Android ma taumafai e aumai le tele o le faigofie ile gaioiga. I le taimi o le firmware, e tele lava taimi e i ai le manaʻomia e valaʻau le ADB faamafanafana, faapea foi ma toe fai le masini i se tulaga. Mo nei faʻamoemoe, o le polokalama ei ai faʻapitoa faʻamau - "ADB tigaina" ma le "Toe toe fai". O isi galuega faʻaopoopo faʻasaoina tele le taimi faʻaalu i le faʻafoeina vaega o le manatua mea o le masini.

Lelei

  • Lagolago mo se tele lisi o masini Android, nei toetoe o masini MTK uma;
  • Faia galuega e le avanoa i isi talosaga fuafuaina mo le faʻaleleia o vaega o manatuaga;
  • Faigofie, faigofie, malamalama, faauo, ma sili ona taua, Russified Ofisa.

Le atoatoa

  • Ina ia unaia le malosi atoa o le talosaga, e te manaʻomia foʻi le SP Flash Tool;
  • O nisi gaioiga i le polokalama pe a galulue ma masini ma le loka bootloader mafai ona taʻitaʻia ai le faʻaleagaina o le masini;
  • Afai e leai se malamalama o le tagata faʻaaoga e uiga i le gaioiga lea e tupu i le taimi o le firmware o masini Android, atoa ai ma tomai ma poto masani, o le aoga atonu o le a itiiti aoga.
  • E le lagolagoina masini ma faʻapitoa 64-bit.

MTK Droid Meafaigaluega o se faʻaopoopoga meafaigaluega i le auupega a se tagata poto faʻapitoa i le firmware e leai se faʻatusatusaga. O le aoga faʻafaigofie tele faʻafaigaluegaina ma faʻaalia vave gaoaʻi i totonu o le faʻagasologa o le faʻamamaina masini MTK, ma faʻaavanoaina foʻi le tagata e faʻaaogaina faʻaopoopoga foliga.

Sii mai MTK Droid Meafaigaluega mo le leai

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.44 mai le 5 (9 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

DAEMON Meafaigaluega Lite DAEMON Meafaigaluega Pro NVIDIA System Tools ma le ESA Lagolago Baidu aa

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
MTK Droid Tools o se faʻaaogaina e faia e faʻatino ai gaioiga eseese pe a moli Android ile masini MTK. Talosaga foliga aofia ai: mauaina oa, faiga faaleoleo, boot firmware ma le toe faaleleia.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.44 mai le 5 (9 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiaʻe: rua1
Tau: leai se totogi
Tele: 10 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 2.5.3

Pin
Send
Share
Send