Auaunaga i luga ole laiga mo le vave faia o ata

Pin
Send
Share
Send


A e manaʻomia e vave tusia se ata, mo se faʻataʻitaʻiga, e o faʻatasi ma se faʻailoga i luga o se fesoʻotaʻiga lautele, e faʻaaoga e au mea faigaluega faʻapitoa pei o le Adobe Photoshop.

Le mea moni, e mafai ona e galue ma ata mo se taimi umi taumatau i totonu o le browser - faʻaaogaina auaunaga talafeagai i luga ole laiga. Uma mea talafeagai mo le fatuina o ata o soʻo se lavelave e avanoa i luga ole Initaneti. O le a tatou talanoa e uiga i le sili fofo mo le faʻafaigofieina faigofie ae lelei ata ma faʻasalalauga.

Faʻafefea ona fai ata i luga o upega

Ina ia galulue ma ata i luga ole Initaneti, e te le manaʻomia e iai ni faʻataʻitaʻiga ogaoga ata. Ina ia fatuina ma faʻagaioia ata, e mafai ona e faʻaaogaina faigofie lugalaina 'auʻaunaga ma se seti o na tatau ma aoga aoga.

Metotia 1: Pablo

Le mea faigaluega e sili ona faigofie, o le mea autu e aofia ai se tuʻufaʻatasiga o tusitusiga ma se ata. Lelei tele mo le lolomiga stylized upusii i luga o fesoʻotaʻiga lautele ma microblogs.

Le tautua a le Pablo Online

  1. I le amataga, o le tagata faʻaogaina ua valaʻaulia e faitau le mini-faʻatonuga mo le galulue ma le tautua.

    Kiliki le ki "Faaali mai ia te aʻu leisi pito taua" e alu i le isi vave - ma isi tulaga, seia oʻo i le itulau ma le vaega autu o le 'upega tafaʻilagi tatala.
  2. I le avea ai o se ata i tua, e mafai ona e faʻaaogaina lau oe lava ata poʻo se isi ata e maua mai le silia ma le 600 afe afe Pablo faletusi.

    E mafai ona vave filifilia se lapoʻa template mo se fesoʻotaʻiga lautele: Twitter, Facebook, Instagram poʻo le Pinterest. E tele ni faigofie, ae o sitaili-talafeagai faʻamau mo ata tisaini o loʻo avanoa.

    O tapulaʻa o le overlay tusitusiga, pei o vai, lapoʻa ma lanu, e faʻatonutonuina lemu lava. Afai e talafeagai, e mafai e le tagata faʻaaoga ona faʻaopopo lana lava logo poʻo se isi ata elemene ile ata uma.

  3. I le kiliki i luga o le ki "Faasoa & Download", e mafai ona filifili le fesoʻotaʻiga agafesootai e lafo ai le ata i.

    Pe faʻapena ona download le ata i lau komepiuta i le kilikiina "Sii mai".
  4. O le tautua a Pablo e le mafai ona faʻaigoaina o le faʻatonutonu o ata i luga o le upega tafailagi e tele galuega. Peitaʻi, o le le lava o le manaʻoga e lesitala ma faʻafaigofie le faʻaaogaina o lenei mea faigaluega lelei mo pou i luga o fesoʻotaʻiga lautele.

Metotia 2: Fotor

O se tasi o sili ona lauiloa lugalaina auaunaga mo le fausiaina ma le faʻatonutonuina o ata. O lenei 'upega tafaʻilagi talosaga ofoina atu i le tagata lautele se lautele lautele o faʻataʻitaʻiga ma mea faʻapitoa meafaigaluega mo le galulue ma ata. Mafai ona e faia toetoe lava o soo se mea i Fotor, mai se faigofie meli pepa i se sitaili faʻasalalauga faʻailoga.

Auaunaga i luga ole laiga

  1. Ae e te lei amata galue ma se punaoa, e fautuaina e te ulufale i totonu. E mafai ona e faia lea i le faʻaogaina o le tala (lea e tatau ona faia pe a leai), pe ala i lau Facebook tala.

    Ole alu i totonu o Fotor e faʻatagaina pe afai e te manatu e faʻatau atu iʻuga o lau galuega i soʻo se mea. E le gata i lea, o le faatagaga e te maua ai le avanoa atoa i faʻaavanoaina uma o foliga o le auaunaga.

  2. Ina ia alu saʻo i le fausiaina o se ata, filifili le manaʻomia tele template i luga o le 'upega tafaʻilagi laupepa "Fuafuaga".

    Pe kiliki ile ki "Lautele Lautele" mo le ulufale atu i le lima le manaʻomia maualuga ma lautele o le tapoleni.
  3. I le faiga o le fausiaina o se ata, e mafai ona faʻaogaina uma sauni-faia ata ata ma oe lava - download mai se komupiuta.

    E avatu foi e Fotor ia te oe le tele o seti o elemene e faʻaopoopo i lau masani tuʻufaʻatasiga. I totonu oi latou o ituaiga uma o le geometric foliga, static ma animated pepa.
  4. Ina ia download le iuga i lau komepiuta, kiliki i le ki "Sefe" i le pito i luga menu pa.
  5. I le pop-up faamalama taʻu atu le igoa o le tini faila, le faitalia mana ma le lelei.

    Ona toe kiliki lea Sii mai.
  6. Fotor o loʻo iai foʻi se mea faigaluega mo le faʻatinoina o kolisi ma se tagata faʻa ata ata i luga o le initaneti. Le tautua lagolagoina cloud synchronization o suiga faia, ina ia mafai ona faʻasaoina i taimi uma alualu i luma, ma toe foi atu i le poloketi mulimuli ane.

    Afai e te tusia oe, e le o sau mea, ma e leai se taimi e faʻatautaia ai mea faʻapitoa o mea vaʻai, Fotor e atoatoa mo le vave fausiaina se ata.

Metotia 3: Fotostars

O se tumu ata ata luga o le initaneti faʻatonutonu, i se faaopoopoga, atoa Rusia-gagana. O le tautua e aofia ai le galue ma le ata o loʻo i ai nei. I le faʻaogaina o Fotostars, e mafai ona e faʻaogaina ma le faʻaeteete soʻo se ata - faʻatonutonuina lanu, faʻaaoga le faamama e te manaʻo ai, toe faʻapipiʻi, apalai se faʻavaʻa poʻo se tusitusiga, faʻaopopo le faʻamamaina, ma isi.

Fotostars Initaneti Auaunaga

  1. E mafai ona e amata amataina le ata tuusaʻo mai le itulau autu o le punaoa.

    Kiliki le ki "Faʻaleleia ata" ma filifili le ata manaʻomia i le manatuaina o lau komepiuta.
  2. A maeʻa ona faʻauluina mai le ata, faʻaaoga le mea faigaluega i le laulau i le itu taumatau e teuteu ai.

    E mafai ona faʻasaoina le iʻuga o lau galuega i le kiliki i luga o le ata ma se au i le pito i luga taumatau o le tulaga. O le ata JPG ua maeʻa ona ave loa i lalo i lau komepiuta.
  3. Faʻaaogaina le auaunaga e leai se totogi. E le a fesiligia oe e lesitala i luga o le 'upega tafaʻilagi. Naʻo le tatalaina o le ata ma amata fausia lau laupepa sili.

Metotia 4: FotoUmp

Seisi ata sili ona lelei i luga ole laiga. O loʻo iai se fesoʻotaʻiga faʻalelei Rusia-gagana ma le tele o gaioiga mo le galulue ma ata.

I le faʻaaogaina o le FotoUmp, e mafai e oe ona fausiaina se ata mai le maʻea pe faʻataʻitaʻi le ata faʻauma - sui ana tapulaʻa, faʻaaoga tusitusiga, faamama, faʻafanua foliga poʻo se faʻapipiʻi. O loʻo i ai ni fuainumera o pulumu mo ata vali, faʻapea foʻi ma le agavaʻa e faigaluega atoa ai ni paʻu.

Initaneti tautua FotoUmp

  1. E mafai ona e faʻauluina se ata i lenei ata faʻatonutonu e le gata mai i le komepiuta, ae ma mai se fesoʻotaʻiga. O loʻo avanoa foʻi le faʻatulagaina o ata mai le faletusi o le FotoUmp.

    Ae ui i lea, e mafai ona e amata galue ma le tautua mai se tapoleni mama.
  2. E le faʻatapulaʻaina oe e le FotoUmp i se tasi ata. E mafai ona faʻaopopo soʻo se numera o ata i le poloketi.

    Ina ia lafoina ata i le upega tafailagi, faʻaaoga le faʻamau "Tatala" i le pito i luga menu pa. O ata uma o le a faaulufaleina mai e pei ona tuuese vaega.
  3. O le maeʻa ata e mafai ona laʻuina i lalo i le kilikiina "Sefe" i le lisi e tasi.

    Tolu faila faila e avanoa mo le auina atu i fafo - PNG, JSON ma JPEG. O le mea mulimuli, i le ala, lagolagoina 10 tikeri o faʻamalosi.
  4. O le tautua foʻi e i ai lana lava lisi o auivi mo kata, pisinisi pisinisi ma fuʻa. Afai e te manaʻomia ona vave faia se ata o lenei ituaiga, ona e tatau lea ona e mafaufau lelei i le FotoUmp punaoa.

Metotia 5: Vectr

O lenei mea faigaluega e sili atu faigata nai lo se isi o luga, ae leai se mea sili atu e pei o le galue ma faʻavasega ata i luga o fesoʻotaʻiga.

O le fofo mai le au fausiaina o le Pixlr 'upega tafaʻilagi faʻatagaina oe e faia ata mai le maʻea, faʻaaoga uma elemene ua uma ona faia ma lima-tusia. Lenei e mafai ona e faʻataʻitaʻia uma auiliiliga o le ata i le lumanaʻi ma fetaui lelei mea uma "i le milimita."

Vectr Initaneti Auaunaga

  1. Afai o le faia o se ata e te manaʻo e faʻatumauina lou alualu i luma i le ao, e fautuaina la e vave e ulufale i totonu o le upega tafaʻilagi faʻaaoga se tasi o avanoa o fesoʻotaʻiga lautele.
  2. A e galue i luga o se poloketi, e mafai ona e faasino i taimi uma i lesona ma taʻiala mo le faʻaaogaina o le tautua faʻaaoga le aikona i le pito i luga taumatau o le sui faatonu.
  3. Ina ia sefe le ata mulimuli i le manatuaina o lau PC, faʻaaoga le aikona "Auina atu i fafo" luga o le meafaigaluega meafaigaluega o se 'upega tafaʻilagi apalai.
  4. Filifili le tele manaʻomia, foliga faʻatusa ma kiliki i le ki "Sii mai".
  5. E ui i le foliga faigata ma le gagana Igilisi, o le faʻaaogaina o le tautua e le tatau ona mafua ai ni faigata. Lelei, pe a fai, e mafai ona vaʻai pea i le "local" directory.

Silasila foi: Polokalama mo le fausiaina o tuatusi

O tautua mo le fausiaina o ata na iloiloina i totonu o le tusitusiga e mamao mai uma fofo o lenei ituaiga faʻaalia i luga o le Initaneti. Ae e oʻo lava ia te oe latou e fatu se ata faigofie mo ou faamoemoega, pe o se pou meli, static fuʻa poʻo se ata e tuʻufaʻatasia faʻasalalauga i luga o fesoʻotaʻiga lautele.

Pin
Send
Share
Send