Faʻafefea ona faʻapipiʻi se komepiuta komepiuta

Pin
Send
Share
Send

I mea moni faaonapo nei, komepiuta taʻaloga o se vaega taua o le olaga o le tele o PC tagata faʻaaoga i le tulaga tutusa e pei o isi faʻafiafiaga. I le taimi lava e tasi, e le pei o isi vaega o malologa, taʻaloga o loʻo i ai le tele o faʻatonuga manaʻomia e faatatau i le faʻatinoga o vaega o komipiuta.

I le aluga o taimi o le tusitusiga, o le a matou talanoa e uiga i le sili taua atamai o le filifilia o se PC mo faʻafiafiaga, taulai atu i isi sili atu taua auiliiliga.

Taaloga komepiuta faapotopotoga

Muamua, e taua tele le tosina o lou mafaufau i le mea moni e faapea i lenei tusitusiga o le a tatou vavaeeseina le faiga o le tuʻufaʻatasia o se komepiuta e tusa ai ma le tau o nisi vaega. I le taimi lava e tasi, matou te le mafaufau i le faʻapotopotoga lava ia auiliiliga, talu ai pe a fai e te le o iai agavaʻa faʻapipiʻi ma faʻafesoʻotaʻi masini faʻatau, e sili atu le taofia mai le tutoʻatasi o le fuafuaina o se PC.

Tau uma o aofia ai i le tusitusiga ua fuafua i luga o le maketi a Rusia ma ua tauaʻaoina i rubles.

Afai o oe i tagata o loʻo latou fiafia e faʻaaoga se komepiuta feʻaveaʻi mo se komipiuta a le tagata lava ia, matou faʻavave e le fiafia ia te oe. O aso nei e leʻo fausiaina ni komepiuta feʻaveaʻi e tamoe ai taʻaloga, ma a mafai ona latou faʻamalieina manaʻoga, o lona uiga o lo latou tau e sili mamao atu i le tau o PC pito i luga.

Vaʻai foi: Filifilia i le va o le komepiuta ma le komepiuta

Aʻo le i faia le suʻesuʻega o vaega o le komipiuta, ia iloa o lenei tusitusiga e aoga naʻo taimi o le tusitusi. Ma e ui lava matou te taumafai e taofi le meafaitino i se foliga taliaina, faʻafouina, atonu e ono i ai pea ni o feteʻenaʻi i tulaga o fesoʻotaʻiga.

Manatua o gaioiga uma mai lenei faʻatonuga e tatau mo le faʻatino. Ae ui i lea, tusa lava, se tuusaunoaga e mafai ona faia e faatatau i le tuʻufaʻatasiga o mea ma le maualalo ma le maualuga tau, ae ma talafeagai fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga.

Paketi i le 50 afe rubles

E pei ona e vaʻai i le ulutala, o le vaega lea o le tusitusiga, ua fuafua mo na tagata e faʻaaoga a latou paketi mo le faʻatauina o se komepiuta komepiuta. I le taimi lava e tasi, matau o le 50 afe rubles o le mea moni lava o le tapulaa maualuga faʻatagaina itiiti, ona o le mana ma le lelei o vaega faʻaitiitia ona o tau maualalo.

E fautuaina oe e faʻatau atu vaega na mai puna faatuatuaina!

I lenei tulaga, e tatau ona e faia mo oe lava se malamalamaʻaga o le faigofie faigofie, o le mea moni o le tele o le paketi ua vaevaeina i le va o mea autu. Lenei, i le isi itu, e faʻaaogaina i le faʻapipiʻi ma le pepa ata.

Muamua e tatau ona e filifili i luga o le mauaina gaosi, ma i luga o lona tulaga e filifilia ai isi vaega o le faʻapotopotoga. I lenei tulaga, o le paketi faʻatagaina oe e faʻaputuputu se taʻaloga PC e faʻavae i luga o se gaioiga mai Intel.

O masini na gaosia e le AMD e laititi ifo le aoga ma e maualalo lona tau.

I le taimi nei, o le sili ona folafola mai o taʻaloga taʻaloga mai le 7 ma le 8 augatupulaga o Core - Kaby Lake. Le tutusa mo nei mea gaosi tutusa, ae le tau ma le faatinoga eseese.

Ina ia mafai ona tausisia i totonu 50 afe rubles e aunoa ma ni faʻafitauli, e sili le le amanaʻia o le pito i luga gaioiga faʻataʻitaʻi mai lenei laina ma le faʻataʻitaʻi i taugata taugata. Aunoa ma se masalosalo, o le filifiliga lelei mo oe o le mauaina se Intel Core i5-7600 Kaby Lake faʻataʻitaʻiga, ma le tau averesi o 14 afe rubles ma le faʻailoilo nei:

  • 4 cores;
  • 4 filo;
  • Uiga masani 3.5 GHz (i le Turbo mode e oʻo atu i le 4.1 GHz).

I le faʻatauina faʻapitoa gaosi, oe ono mafai ona e maua i se faʻapitoa pusa PUSA, lea e aofia ai se taugofie, ae maualuga-lelei faʻataʻitaʻia cooler. I ia tulaga, faʻapea foʻi ma le leai o se faʻamalologa faʻaolaina, e sili atu le faʻatauina se pa lona tolu. I le tuʻufaʻatasiga ma le Core i5-7600K, o le a avea ma mea e aoga ai le faʻaogaina o le GAMMAXX 300 cooler mai le kamupani Saina Deepcool.

Le isi vaega o le faʻavae o le komipiuta atoa - le motherboard. E taua le iloa o le Kaby Lake processor socket lava ia e lagolagoina e le tele tele o motherboards, ae le o tagata uma e faʻaʻavaʻaia ma se chipset talafeagai.

Ina ia i ai i le lumanaʻi leai ni faʻafitauli ma le lagolago masini, faapea foi ma le ono mafai ona faʻaleleia, e tatau ona e faʻatauina se motherboard o loʻo tamoe saʻo i luga o le H110 poʻo le H270 chipset, maitauina lau tupe gafatia. Fautuaina i la matou mataupu o le ASRock H110M-DGS motherboard ma le tau averesi o le 3 afe rubles.

A e filifilia le H110 chipset, oe e ono foliga e tatau ona faʻafou le BIOS.

Vaʻai foʻi: E tatau ona ou faʻaleleia le BIOS

Se ata vitio mo le taʻaloga PC o le sili ona taugata ma taua tele vaega o le faʻapotopotoga. Lenei e mafua mai i le mea moni o le taimi nei ata gaosi suiga suia tele vave nai lo isi vaega o se komepiuta.

O loʻo faʻapipiʻi atu i le autu taua, o aso nei o ata taʻutaʻua taʻutaʻua o ni faʻataʻitaʻiga mai le kamupani MSI mai le laina GeForce. Tuʻuina atu a tatou paketi ma faʻamoemoe e tuʻufaʻatasia se PC maualuga-faʻagaioiga, o le filifiliga sili ona lelei o le MSI GeForce GTX 1050 Ti (1341Mhz) pepa, lea e mafai ona faʻatauina i le tau averesi o 13 afe rubles ma faʻailoga nei:

  • Le tele o manatua - 4 GB;
  • CPU taimi - 1341 MHz;
  • Manatu masani - 7008 MHz;
  • Faʻamatalaga - PCI-E 16x 3.0;
  • Lagolago mo DirectX 12 ma OpenGL 4.5.

Vaʻai foʻi i luga: Faʻafefea ona filifili se pepa vitio

O loʻo avea foi le RAM ma se vaega taua o le taʻaloga PC, lea e tatau ona e sau ai mai le paketi. I se tulaga lautele, e mafai ona e avea le tasi pa o RAM Crucial CT4G4DFS824A ma 4 GB o manatua. Ae ui i lea, e masani lava o lenei tusi mo taʻaloga o le a laʻititi ma o lea la e sili ai le faʻamuamua e tatau ona ave i le 8 GB o mea e manatua, mo se faʻataʻitaʻiga, Samsung DDR4 2400 DIMM 8GB, ma le tau masani o le 6 afe.

Le isi vaega o le PC, ae ma le sili maualalo maualalo mea e faamuamua, o le faigata drive. I lenei tulaga, e mafai ona e mauaina sese ma le tele o faʻailo o lenei vaega, ae faʻapea ma a matou paketi o lenei auala e le taliaina.

E mafai ona e avea moni i se Western Digital hard drive ma se manatuaina o le 1 TB, ae i se tau maualalo e oʻo atu i le 4 afe rubles. Mo se faʻataʻitaʻiga, Blue poʻo Mumu o ni faʻataʻitaʻiga sili.

Faʻatau SSD e mo oe ma au tupe faʻatupe.

Le mana sapalai o le lata fou faʻatekinolosi vaega, ae le itiiti ifo taua nai lo, mo se faʻataʻitaʻiga, le motherboard. O le mea taua e tatau ona e amanaʻia i ai pe a faʻatau se paoa sapalai o le i ai o le mana e le itiiti ifo i le 500 watt.

Ole sili ona taliaina faʻataʻitaʻiga atonu ole Deepcool DA700 700W paoa sapalai, ile tau averesi e oʻo atu i le 4 afe rubles.

Ole vaega mulimuli ole faʻapotopotoga o le PC case, lea e tatau ai ona tuʻu vaega uma na faʻatau. I lenei tulaga, e te le tau popole tele i ona foliga ma faʻatau mai soʻo se mea Midi-Tower mataupu, mo se faʻataʻitaʻiga, Deepcool Kendomen Red mo le 4 afe.

E pei ona e vaʻai, o lenei faʻapotopotoga e sao mai i le 50 afe rubles i aso nei. I le taimi lava e tasi, o le faʻataʻitaʻiga mulimuli o se komipiuta a le tagata lava ia o le a faʻatagaina oe e taʻalo i aso nei taʻaloga sili ona faigata i le toetoe lava maualuga faʻatulagaina e aunoa ma le FPS drawdowns.

Paketi i le 100 afe rubles

Afai o i ai sau tupe e oʻo atu i le 100 afe rubles ma ua sauni e faʻaalu tupe i se komepiuta komipiuta, ona faʻateleina ai lea o le filifiliga o vaega mea na i lo le tulaga o taugofie fonotaga. Aemaise lava, e aoga lea i nisi vaega elemene.

O sea potopotoga o le a faʻatagaina e le gata e taʻalo ai i aso nei taʻaloga, ae o le galue ai foi i nisi o mea faigaluega-faigata polokalama

Faʻamolemole ia matau o oe lava e tatau ona faʻaalu ai le aofaʻi lenei i luga ole PC, pe a fai e te le manaʻomia le naʻo le taʻaloga, ae o le streamer PC. Faʻafetai ile faʻatino maualuga ole avanoa e tafe ai le faʻasalalau e aunoa ma le ositaulagaina ole FPS ile taʻaloga.

O le fesoʻotaʻi atu i le autu o le mauaina o se fatu mo lau lumanaʻi PC gaosiga, oe manaʻomia vave ona faia se tuʻutuʻuga e tusa lava pe iai se paketi o 100 afe rubles, e leai se aoga i le mauaina o le tupulaga lata mai o meafaigaluega. Lenei e mafua mai i le mea moni o le Core i7 ei ai le sili atu le tau maualuga, ae le o le maualuga faʻataʻitaʻiga e pei ona muamua aʻafia Intel Core i5-7600 Kaby Lake.

I le fesoʻotaʻiga ma mea o loʻo i luga, o la matou filifiliga e pa'ū i le i5-7600K faʻataʻitaʻiga, lea, faatasi ai ma isi mea, pei ona taʻua muamua, ua i ai le Turbo mode e mafai ona faʻateleina le FPS i taʻaloga komipiuta i taimi e tele. Ma le isi, i le tuʻufaʻatasia ma se tulaga faʻapitoa lelei motherboard, e mafai ona oomiina lona maualuga faʻatinoina mai le tagata e gaosia e aunoa ma le faʻaaluina o se tele o le taimi i luga o.

Vaʻai foʻi i luga: Faʻafefea ona filifili se masini mo PC

E le pei o le muamua faʻatulagaina, e mafai ona faʻatau mai se sili atu mautu ma maualuga-lelei CPU faʻamaloloina faiga. Ole tele o mea e tatau ona totogia i soʻotaga nei o tagata fiafia ile tau e le sili atu i le 6 afe rubles.

  • Thermalright Macho Rev. A (BW);
  • DEEPCOOL Fasioti II.

Le tau o le maʻalili, atoa ai ma lau filifiliga, e tatau ona sau mai mea e manaʻomia e le tagata lava ia mo le maualuga o le pisa e gaosia.

A faʻatauina se motherboard mo se taugata PC fono, e le tatau ona faʻatapulaʻa oe lava tele, ona o oe e ono sili ona manaʻomia o le faʻaititia o le maualuga mana. Ole mea lea na mafai ai ona vave lafoa uma motherboard filifiliga i lalo o le Z series.

Vaʻai foʻi i luga: Faʻafefea ona filifili se motherboard

Faʻaopopoina nisi auiliiliga i le filifiliga filifiliga, o le sili ona iloga o le ASUS ROG MAXIMUS IX HERO. O sea motherboard tau o oe 14 afe rubles, ae o le a mafai ona saunia moni mea uma na o se tagata taalo i ona po nei e manaʻomia:

  • Lagolago mo SLI / CrossFireX;
  • 4 DDR4 avanoa;
  • 6 SATA 6 Gb / s faʻataula;
  • 3 fasi PCI-E x16;
  • 14 slots mo USB.

E mafai ona mauaina faʻamatalaga sili atu e uiga i lenei faʻataʻitaʻiga i le taimi o le faʻatauga.

Se ata vitio mo le PC mo le 100 afe rubles o le a le avea ma faʻafitauli e pei ona i ai i se taugofie fonotaga. I se faʻaopopoga, o loʻo tuʻuina mai i le motherboard ma faʻagasologa ua maeʻa filifilia, e mafai ona e mautinoa manino le ata sili ona talafeagai.

Pe faʻatusatusa i le filifiliga a le tagata lava e tasi faʻapitoa, e sili le faʻatauina o se ata pepa mai le tupulaga lata mai o le GeForce. O le lelei sui mo le faʻatauga o le GeForce GTX 1070 faʻapitoa gaosi, ma le tau averesi o 50 afe rubles ma le faʻailoilo nei:

  • Le tele o manatua - 8 GB;
  • CPU taimi - 1582 MHz;
  • Manatu masani - 8008 MHz;
  • Faʻamatalaga - PCI-E 16x 3.0;
  • Lagolago mo DirectX 12 ma OpenGL 4.5

RAM mo se komepiuta komepiuta ma streamer gafatia e tatau ona faʻatauina, vaʻai i le gafatia o le motherboard. O le filifiliga sili lava o le avea o le 8 GB o le mafaufau ma se bandwidth o 2133 MHz ma le avanoa o overclocking.

Afai matou te talanoa e uiga i faʻapitoa faʻataʻitaʻiga, matou te fautua e faʻalogo lelei oe ile manatua ole HyperX HX421C14FBK2 / 16.

I le avea ai ma faʻamatalaga autu, e mafai ona e ave le mea muamua na taʻua i Western Western Blue poʻo le Mumu ma se gafatia e le itiiti ifo i le 1 TB ma se tau e oʻo atu i le 4000 rubles.

E tatau foi ona maua se SSD, i luga o le a muliaʻi e te manaʻomia e faʻapipiʻi le faʻagaioiga o galuega ma nisi o polokalame sili ona taua mo faʻavavevaveina faʻamaumauga. O le sili ona lelei o le Samsung MZ-75E250BW ile tau o le 6 afe.

Le vaega mulimuli o se eletise sapalai, le tau ma foliga o lea e tuusaʻo mai au mea tautupe gafatia. Peitai, ia e pei e mafai, e tatau ona ave meafaigaluega ma se mana e le itiiti ifo 500 W, mo se faʻataʻitaʻiga, Cooler Master G550M 550W.

E mafai ona e ave le atigi mo le komepiuta i lau filifiliga, o le mea taua o mea ia e mafai ona tuu e aunoa ma ni faafitauli. Ina ia faafaigofieina, matou te fautua e te faitau i le tutusa tusiga i luga o la matou '' upega tafaʻilagi.

Vaʻai foi: E faʻafefea ona filifili se mataupu mo PC

Faʻamolemole ia matau o tau mo nei vaega e eseese tele, lea e ono ese ai le tau atoa o fonotaga. Ae a avatu le paketi, e le tatau ona i ai sau faʻafitauli i lenei mea.

Paketi i luga o 100 afe rubles

Mo i latou e fiafia i komepiuta taʻaloga o latou paketi sili atu faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le 100 poʻo le sili atu ma le afe rubles, e le mafai ona faʻapitoa lava e mafaufau i mea o loʻo i ai ma vave maua se PC atoa. O lenei auala o le a faʻatagaina ai oe e le maumau le taimi i le faʻatauga, faʻapipiʻi ma isi gaioiga, ae i le taimi lava e tasi e tausia le avanoa o se toe faʻaleleia i le lumanaʻi.

O le aofaʻiga o tau o mea e mafai ona sili atu i le lautele o le 200 afe, talu ai o le faʻamoemoe autu o fautuaga mo tagata mauoa tagata faʻaaoga.

Tuuina atu i luga, afai e te manaʻo, e mafai ona e fausia se komepiuta komepiuta mai le maofa, e tutoatasi filifilia vaega. I lenei tulaga, faʻavae i luga o lenei tusitusiga, e mafai faʻapipiʻiina se moni pito i luga PC i aso nei.

Faʻatusa ile na fausia muamua ma lenei paketi, e mafai ona e faasino i le tupulaga lata mai o faʻagasologa mai Intel. Aemaise le maitauina o le Intel Core i9-7960X Skylake faʻataʻitaʻiga ma le tau o le 107 afe ma faʻaalia ia:

  • 16 autū;
  • 32 filo;
  • Faifai soo 2.8 GHz;
  • Socket LGA2066.

Ioe, o se malosi uʻamea manaʻomia e le toe iai seisi malosi faʻamalosi faiga. Ona o se tali, oe mafai seti le filifiliga:

  • Vai malulu Deepcool Kapeteni 360 EX;
  • Le Cooler Cooler Master MasterAir Maker 8.

O le a tonu le mea o le faʻamuamua i luga ia te oe lava, talu ai o sisitema uma e mafai ona faʻamaloloina le faʻapolokalame ua matou filifilia.

Vaʻai foʻi i luga: Faʻafefea ona filifili se 'ea

E tatau i le motherboard ona faʻamalieina manaʻoga uma mo tagata, faʻataga le overclocking ma le faʻapipiʻi o le tele-taimi RAM. O se filifiliga lelei mo se sili le talafeagai o le 30 afe rubles o le GIGABYTE X299 AORUS Gaming 7 motherboard:

  • Lagolago mo SLI / CrossFireX;
  • 8 DDR4 DIMM slots;
  • 8 SATA 6 Gb / s faʻasologa;
  • 5 fasi PCI-E x16;
  • 19 slots mo USB.

E mafai foʻi ona puʻeina le ata vitio mai le tupulaga lata mai o le GeForce, ae e le ese tele lona tau ma lona malosi mai le faʻataʻitaʻiga na matou toe iloilo i le amataga o le faʻapotopotoga. I lenei tulaga, ua fautuaina e mafaufau lelei i le MSI GeForce GTX 1070 Ti ata gaosi oloa, o loʻo iai le tau o 55,000 rubles ma ia uiga:

  • Le tele o manatua - 8 GB;
  • CPU taimi - 1607 MHz;
  • Manatu masani - 8192 MHz;
  • Faʻamatalaga - PCI-E 16x 3.0;
  • Lagolago mo DirectX 12 ma OpenGL 4.6.

RAM i luga o le komepiuta mai le 100 mano rubles, i le amanaia ai o mea uma o i luga, e tatau ona atoatoa tausisia ma isi vaega. O se filifiliga lelei o le faapipiiina lea o le tele numera o faʻamanatuga slot o 16 GB ma se taimi o 2400 MHz, mo se faʻataʻitaʻiga, o le Corsair CMK64GX4M4A2400C16 faʻataʻitaʻiga.

Ile o galuega autu faigata, e mafai ona e faʻapipiʻi nisi Western Digital Blue masini ma se gafatia o 1 TB, pe filifili se tasi HDD ma le gafatia e te manaʻomia.

I le faʻaopopoga i lau masini malosi na filifilia, e manaʻomia se SSD, e faʻatagaina ai le komipiuta e faia galuega i se saoasaoa vave. Ina ia aua neʻi tele le taimi e mafaufau ai i filifiliga uma, matou te fautuaina le nofo i luga o le Samsung MZ-75E250BW faʻataʻitaʻiga na matou taʻua muamua.

Vaʻai foi: Mauaina o se SSD

I isi tulaga, e mafai faʻatau ni SSD faʻapitoa mo taʻaloga ma polokalame.

O le paoa sapalai, pei ona fai muamua, e tatau ona faʻamalieina le maualuga mana mana. I lalo o matou tulaga, e mafai ona faʻamuamua le faʻataʻitaʻiga COUGAR GX800 800W poʻo Enermax MAXPRO 700W e faʻavae i luga o ou tomai.

Faʻamaeʻaina le faʻapotopotoga o le pito i luga PC, oe manaʻomia le filifilia o se mataupu mautu. E pei lava o muamua, fai lau filifiliga i luga o fua o isi vaega ma au tupe. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le NZXT S340 Elite Black o le a avea ma tulaga sili ona lelei mo uʻamea, ae o se matua manatu mama lea manatu.

O le sauni-faia faiga iunite faʻatagaina oe e taʻalo uma taʻaloga faaonapo nei i ultra nofoaga e aunoa ma ni tapulaa. E le gata i lea, o lenei faʻapotopotoga e faʻatagaina oe e faia le tele o galuega i le taimi e tasi, pe o le ata video poʻo le faʻamamaina o mea e sili ona tele mea taua.

Faatasi ai ma lenei, o le faʻagasologa o le aoina o le pito i luga faʻapotopotoga e mafai ona maeʻa.

Vaega faaopoopo

I le taimi o lenei tusitusiga, pei ona outou matauina, matou te le i paʻi i nisi faʻamatalaga faʻapitoa o se komipiuta komipiuta atoa. Lenei ua mafua ona o le mea moni o ia elemene tuusaʻo faalagolago i lau oe lava fiafia.

Faitau foi:
Faʻafefea ona filifili headphone
Auala e filifili ai failauga

Ae peitaʻi, afai o loʻo iai pea ou faʻafitauli i masini peripheral, matou te fautuaina oe e faitau le tele o tusitusiga i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

Vaʻai foʻi i luga: Faʻafefea ona filifili se isumu

E le gata i lea, aua neʻi galo ona uaʻi totoʻa i le filifiliga o mea mataitu, le tau o ia mea e mafai foʻi ona aʻafia ai le faʻapotopotoga.

Vaʻai foʻi i luga: Faʻafefea ona filifili se monitor

Faaiuga

I le faʻaiuga o lenei tusitusiga, oe manaʻomia le faia o se tuʻuaga e mafai ona e aʻoaʻo atili e uiga i le fesoʻotaʻi vaega i le tasi ma le isi, faʻapea foʻi ma lo latou tulaga fetaui, mai faʻapitoa faʻapitoa i luga o le matou punaoa. Mo ia faʻamoemoe, e sili le faʻaogaina o le suʻesuʻega pepa, ona e matua eseese lava mataupu.

Afai ua maeʻa suʻesuʻe faʻatonuga o loʻo iai pea au fesili poʻo fautuaga, ia mautinoa ia tusi i lea mea i faʻamatalaga.

Pin
Send
Share
Send