Ua foia faʻafitauli Wi-Fi ile Android

Pin
Send
Share
Send


Le tele o tagata Android masini faaaoga surfing le Initaneti ala Wi-Fi. Ae paga lea, o lenei mea e masani ai e le saʻo ona faʻaogaina - se telefoni poʻo se papamaa e ono le aoga pe a taumafai e faʻafesoʻotaʻi pe faʻaaoga le Wi-Fi. Lalo oe o le a aʻoaʻo le mea e fai i ia tulaga.

Faafitauli ma Wi-Fi i Android masini ma pe faapefea ona foia

O le tele o faʻafitauli ma le aofia ai o le Wi-Fi sootaga i telefoni poʻo papalama ua tupu ona o faʻafitauli faafitauli. E mafai foi mea leaga mea faigaluega, ae e seasea lava. Mafaufau i auala e foia ai le toʻilalo.

Metotia 1: Toe fai le masini

Pei o le tele o isi e foliga mai e faʻaletonu mea sese, o le faʻafitauli ma Wi-Fi mafai ona mafua mai i se faʻaletonu le le manuia i totonu o le polokalama, e mafai ona faʻasaʻo e se masani toe fai. I le 90% o mataupu, e fesoasoani. A leai, alu pea.

Metotia 2: Suia le taimi ma le aso

O isi taimi se Wi-Fi leaga mafai ona mafua mai i le iloaina sese taimi ma aso faʻatulagaina. Suia i latou i mea moni - o lenei e faia i lenei auala.

  1. Alu i le "Tulaga".
  2. Vaavaai mo le aitema "Aso ma le taimi" - I le avea ai o se tulafono, e maua i totonu o tulaga lautele.

    Alu i lenei laupepa.
  3. O le taimi lava iina, o le mea muamua e tatau ona fai o le tape-auto-tuning o le aso ma le taimi, pe a fai o loʻo malosi.

    Ona faʻatulaga lea o faʻailoga talafeagai i le kiliki i luga o mea talafeagai.
  4. Taumafai e fesoʻotaʻi i le Wi-Fi. A faʻapea o le faʻafitauli sa i ai, o le fesoʻotaʻiga o le a le aoga.

Metotia 3: Upega Faʻamatalaga Toefaafouina

O se sili taʻatele mafuaʻaga o faʻafitauli o le suia o le Wi-Fi network password lea e le mafai ona iloa e le telefoni poʻo le papamaa. I lenei tulaga, taumafai mea nei.

  1. Tusi i totonu "Tulaga"ae ile taimi lea e alu ai ile network network group lea e maua Wi-Fi.

    Alu i le itu lea.
  2. Filifili le fesoʻotaʻiga o loʻo e fesoʻotaʻi ma kiliki i luga.

    I le popup window, kiliki Galo pe Tapē.
  3. Toe faʻafesoʻotaʻi le upega tafailagi lea, o le taimi lenei e ulufale ai i le ua uma ona faʻaleleia le faʻamatalaga

    O le faʻafitauli e tatau ona foʻia.

Pe ana le aoga nei gaioiga? alu atu i le isi metotia.

Metotia 4: Toe setiina le router

O se tasi o mafuaʻaga masani o Wi-Fi faʻafitauli i luga o le telefoni poʻo le laulau o le le lelei le faʻatulagaina seti: le lagolagoina O se faʻataʻitaʻiga o le saʻo faʻatulagaga nofoaga e mafai ona maua i le mea i lalo.

Faitau atili: Le a le mea e fai pe a fai o le telefoni Android e le mafai ona fesoʻotaʻi i le Wi-Fi

Ma le isi foi, e le o se mea e sili ai le faʻamasani oe lava i nei tusitusiga.

Faitau foi:
Router seti
Polokalama mo le tufatufaina o le Wi-Fi mai se komepiuta feʻaveaʻi
Matou te ofoina atu le Wi-Fi mai le komepiuta

Metotia 5: Aveesea o siama viral

E masani lava o le mafuaʻaga o le tele o faʻafitauli ma Android mafai ona avea o se siama siama. Afai, e faʻaopopo i faʻafitauli ma le Wi-Fi, e maitauina foi isi faʻailoga (e faʻafuaseʻi ona aliali faʻasalalauga i nofoaga e leʻi mafaufauina, o le masini e "ola ai lona lava ola", le iloa o talosaga e mou atu poʻo le isi itu) - e faʻapea lava ua avea oe ma tagata ua e aʻafia i le malware.

Ia faʻafetaiaʻia lenei mataʻutia e faigofie tele - faʻapipiʻi se antivirus ma vaʻavaʻai i le faʻatulagaina o faʻatekinolosi "papala". I le avea ai o se tulafono, tele lava saoloto fofo o le a mafai ona iloa ma aveese faʻamaʻi.

Faiga 6: Fale gaosi toe setiina

Masalo o le tagata faʻaaoga faʻapipiʻi le aʻa, mauaina avanoa i le vaega vasega ma faʻaletonu se mea i le faila faila. Poʻo le siama e pei ona taʻua muamua, ua faʻaleagaina uma le faʻaleagaina o le tino. I lenei tulaga, e aoga le faʻaaogaina o le "mamafa fanafanua" - toe setiina i fale gaosi tulaga. O le toe faʻaleleia o le fale gaosi tulaga o le a faʻasaʻo ai le tele o faʻafitauli i le polokalama, ae e masani a e leiloa le faʻamaumauga teuina i luga o le taʻavale totonu.

Faiga 7: Suluia

Faafitauli ma Wi-Fi mafai foi ona mafua mai i sili atu ogaoga faafitauli faiga, lea toe setiina i fale gaosi tulaga le a le toe faaleleia. O se mea e foliga tutusa faʻafitauli e masani mo le masani (tolu-vaega) firmware. O le mea moni o le tele o avetaʻavale o le Wi-Fi module e proprietary, ma e le tufatufaina latou tuʻuina atu a latou punavai code, o lea o mea e sui i totonu o le custom firmware, e le masani ona aoga i luga o se masini.

I se faʻaopopoga, o le faʻafitauli e mafai ona tupu i luga o le firmware firmware, pe a fai o le isi lata mai o loʻo i ai se faʻafitauli numera. Ma i le muamua ma le tulaga lona lua, o le sili fofo o le a avea ma moliuila o le masini.

Metotia 8: Asiasi i le Service Center

O le mea e sili ona seasea ma lē manaia mafuaʻaga o faʻaletonu o faʻaletonu i vaega o fesoʻotaʻiga. O lenei ogatasi e tele na ono tupu ile mataupu pe a leai se tasi o metotia i luga na fesoasoani e fofo le faʻafitauli. Masalo na e maua se faʻaletonu le faʻataʻitaʻiga poʻo le masini na leaga ona o se teteʻe pe faʻafesoʻotaʻi atu i le vai. Tasi pe o le isi itu, e le mafai e se tasi ona faia e aunoa ma le alu i tagata faʻapitoa.

Sa matou iloiloina uma auala talafeagai e foia ai se faʻafitauli ma Wi-Fi i luga o le masini o loʻo tamoe Android. Matou te faamoemoe o le a latou fesoasoani ia te oe.

Pin
Send
Share
Send