Matou te faʻasaʻoina le mea sese "com.android.systemui"

Pin
Send
Share
Send


O se tasi o mea sese le lelei e mafai ona tupu i le taimi o le faʻagaioiga o se masini Android o le faʻafitauli i le SystemUI, o le faʻaogaina o le polokalama e nafa ma fegalegaleaiga ma faʻamatalaga. O lenei faʻafitauli e mafua mai i mea mama polokalama sese.

Foiaina o faʻafitauli ma com.android.systemui

Faʻaletonu i le faʻaaogaina o mea o le fesoʻotaʻiga e tulaʻi mai mo mafuaʻaga eseese: faʻaletonu le manuia, faʻafitauli faafitauli i totonu o le tino poʻo le i ai o se siama. Mafaufau i metotia mo le fofoina o lenei faʻafitauli i le faʻasologa o faigata.

Metotia 1: toe fai le masini

Afai o le mafuaʻaga o le leaga o se faʻaletonu le faʻaletonu, o le masani ai le toe faʻaleleia o le masini e sili ona fesoasoani i le taulimaina o le galuega. O le vaivai toe setiina metotia ese mai i lea masini i lea masini, o lea matou fautua atu ia e faamasani oe lava i mea nei.

Faitau atili: Toe faʻafouina masini Android

Metotia 2: Faʻamuta Auto-Detect Taimi ma Aso

O mea sese i le faʻagaioiga o le SystemUI e mafai ona mafua mai i faʻafitauli i le mauaina o aso ma taimi o faʻamatalaga mai fesoʻotaʻiga telefoni. O lea vaega e tatau ona tape. Ina ia iloa pe faʻapefea ona fai o lenei mea, siaki le tala lea i lalo

Faitau atili: Meaola lapisi i le faiga "com.android.phone"

Metotia 3: Uninstall Google Faʻafou

I nisi firmware, polokalama polokalama le lelei foliga mai pe a uma ona faʻapipiʻi Google faʻafouina polokalama. O le taamilomilo faagasologa i le muamua lomiga mafai fesoasoani fesoasoani aveese o mea sese.

  1. Tamoe "Tulaga".
  2. Saili "Talosaga Pule" (ono valaauina "Talosaga" pe "Talosaga Pulega").


    Susu mai i totonu.

  3. Na o le tasi i le Dispatcher, sui le tab "Mea uma" ma le oso solo i totonu o le lisi, saili Google.

    Maua i luga o lenei aitema.
  4. I le meatotino faamalama, kiliki Uninstall Faʻafou.

    Faamautu le lapataiga filifiliga i le fetaomi atu Ioe.
  5. Mo le faʻamaoni, e mafai foi ona e tape le auto-lata.

I le avea ai o se tulafono, o ia vaivaiga e vave faʻasaʻoina, ma i le lumanaʻi, o le Google apalai e mafai ona faʻafou e aunoa ma le fefe. Afai o loʻo maitauina pea le faʻaletonu, alu pea.

Metotia 4: Faʻamama SystemUI Data

O le mea sese e mafai foi ona mafua mai i sese faʻamaumauga ua faʻamauina i ausilali faila e fausia talosaga i luga o le Android. O le mafuaʻaga e faigofie ona faʻatulagaina e ala i le tapeina o nei faila. Fai mea nei.

  1. Toe fai laasaga 1-3 o le Metotia 3, ae o le taimi lea ia maua le talosaga "SystemUI" pe "System UI".
  2. Oʻo mai i le laupepa fanua, tape le cache ona faʻasolo ai lea o faʻamatalaga i le kiliki i luga o faʻamau talafeagai.

    Faʻamolemole ia matau e le o firmware uma e faʻatagaina oe e faʻataunuʻuina lenei gaioiga.
  3. Toe fai le masini. Ina ua uma na utaina, e tatau ona faʻasaʻo le mea sese.

I le faʻaopopoina o gaioiga o loʻo i luga, e aoga foi i le faʻamamaina o le tino mai le otaota.

Faitau foi: Talosaga mo le faʻamamaina o le Android mai lapisi

Metotia 5: Aveesea le faʻamaʻi pipisi

E tupu foi le mea o loʻo aafia ai le malware i le malware: adware viruses poʻo trojans e gaoia faʻamatalaga a le tagata lava ia. O le faʻauiga o polokalama o se tasi lea o auala faʻaseseina o tagata faʻaaoga i siama. O le mea lea, pe a fai o auala o loʻo faamatalaina i luga e leʻi aumaia ni iʻuga, faʻapipiʻi soʻo se antivirus talafeagai i luga o le masini ma faia se faʻamanatu atoa manatua. Afai o le mafuaʻaga o mea sese o se siama, o le puipuiga polokalama e mafai ona aveeseina.

Metotia 6: Toe seti i fale gaosi tulaga

Toe setiina fale gaosi O se masini Android o se fofo fofo i le tele o polokalama polokalama mea sese. O lenei metotia o le a aoga foi pe a tupu se faʻaletonu i le SystemUI, aemaise lava peʻa maua aʻa avanoa i lau masini ma e te faʻapena ona suia le faʻagaioiga o le faʻaogaina o polokalama.

Faitau atili: Toe setiina masini Android ile fale gaosi tulaga

Ua matou iloiloina auala sili ona taatele e foia ai mea sese i le com.android.systemui. A iai sau filifiliga - faʻafeiloaʻi i manatu!

Pin
Send
Share
Send