Matua 2 2.2.0

Pin
Send
Share
Send

Ole tipiina ole 'ie ma o latou teuga tupe o loʻo faia e faʻaaoga ai le polokalame ole "Master 2". Ua fuafuaina mo faʻaaoga taʻitasi taʻitasi atoa ai ma faʻatauga tele. Le tagata faʻaaoga e tatau ona filifilia se tasi o le tele seti o nei polokalama, e sili ona talafeagai mo ona manaʻoga. Sei o tatou vaʻai totoʻa i le faʻavae maua fua fusi.

Tele-faʻaaoga faʻatonuga

"Master 2" lagolagoina galuega faifai pea i luga o ni komepiuta i ni tagata eseese. O le pule faʻaopoopoina tagata faigaluega e ala i se lisi faʻapitoa, faʻatumu o pepa talafeagai. Le tagata faigaluega ulufale le username ma upu faataga pe a uma le amataina o le polokalama ma maua le avanoa i galuega faʻatinoina.

O le muamua faalauiloa e fai ma sui o le pule. Faʻamolemole matau o le faʻailoga faʻatonu ua seti. 111111, ma tagata atiaʻe fautua e suia vave ia mo mafuaaga saogalemu. O le pule e avanoa i faʻamaumauga uma, laulau ma poloketi o le polokalama.

Preset

A maeʻa ona ulufale i le faʻamatalaga i le taimi muamua o le tatalaina, o le faʻamalama ma faʻataʻitaʻiga e matala. O le tagata e mafai ona filifilia le tupe talafeagai, faʻailoa le igoa, numera telefoni o le lala ma faʻaopopoga se tagata faʻaopoopo i poloaiga.

Faʻaopopo ni paʻaga

Afai e fai se galuega ile pisinisi, ona toeititi lava lea ole faʻatauga ole tagata lava ia. Mo le fausiaina o se laʻau fou, e tatau ona e faʻataʻitaʻia se counterparty, o lea matou te fautuaina e faʻatumuina vave le laulau. E faigofie tele le faiga, e te manaʻomia le ulufale i faʻamatalaga e uiga i le tagata ae sefe le suiga. Le filifiliga o le counterparty o le a tuʻuina atu i le taimi o le fausiaina o le poloketi.

Vaʻai le tagata e faʻasino tusi e suʻesuʻe ai tagata uma o loʻo galulue iai lau faʻalapotopotoga. Tagata uma na e faʻaopopo i le faʻatumuina o pepa o loʻo faʻaalia i lenei laulau. Faʻaaoga le suʻesuʻega poʻo le faʻamama o sipika e suʻe ai le sui faʻaalu i se lisi tele.

Galue ma mea fai

Soʻo se 'aʻai e iai lava vaega o mea e fai. I le "Master 2" latou te faʻaopoopo ma teuina i totonu o fale teu oloa. Faʻaaoga "Tusitusiga o mea" e faaopoopo mea fou. Le numera, igoa ma le tau o mea o loʻo faʻailoa mai iinei.

E tufatufa vaega o loʻo tufatufa atu itutino i ni vaega, ma o lenei faʻagaioiga o loʻo faia i lea lava tusi. Faʻaopopo se igoa ma faʻamautu mea talafeagai tapulaa i le ulufale i tulaga taua i laina ma faʻasolo atu le faʻaseʻe. Le auai o sea galuega fesoasoani o le a fesoasoani e vave maua ma faʻaaoga mea i le poloketi.

Siaki le iai o oloa i faʻasoa i totonu o le faʻamatalaga talafeagai. O loʻo faʻaalia le aofaʻi ma le tau o mea uma o iai. E le gata i lea, i totonu o lenei faamalama, o loʻo faia le faʻagaioiga o le faʻaopopoina o se faʻatauga fuafuaga, muamua tau ma le aofaʻi o oloa i totonu o le fale teu oloa ua amanaia.

Atiina ae ma faʻapena se poloaiga

O le faʻatonuga fou o loʻo amata ona atiaʻe. O le tagata faʻatau o lo o faʻaalia i le itu tauagavale, o ia o le counterparty, ma o le itu taumatau o se laulau ma chipboard. O le faʻaopopoina o mea i le poloketi e tupu i le faʻaleleia o oloa mai le fale teu oloa. Faʻatinoina lenei faiga ile "Master 2" e faigofie tele. E tatau lava ona filifili e le tagata faʻaaoga se igoa i le laulau i lalo ma kiliki i luga o le u e fai ai le gaioiga.

Le isi, ua lafo le poloaiga i le gaosiga. Le aso o le mauaina ma le faaooina mai o le poloaiga faailoa mai iinei. O le pule e mafai ona mataituina poloketi uma i le laupepa "Gaosiga". Faʻaaoga le lolomiga pe a e manaʻomia ni faʻamatalaga auiliili. E maeʻa faʻatonuga e maeʻa ona lafo i le mea ua uma ona teu ai.

Tipiina ma lona faʻatulagaina

O le pito mulimuli o le faʻatonuga o le oti. E tatau ona saʻo e le tagata faigaluega le pito pito, tipi le mafiafia ma filifili fasi faʻaaogaina. Le filifiliga mulimuli o se pepa laupapa vavaeina fuafua e fuafua i le filifiliga o nei tapulaa.

O le isi laasaga o le teuteu lelei lea o le faamoega. E faia lea i se tamaʻi tusi. I le itu tauagavale o se lisi o auiliiliga uma, faʻamaeʻaina ma tauaga totoe. O auiliiliga i luga ole laupepa o loʻo faʻailoga i le lanumeamata, e mafai ona e fuli i luga pe faʻasolo i luga o le pepa. O le polokalama i le faʻaletonu e faʻafouina lelei le faʻatulagaina, ae le mo tagata uma, o lea o lea faʻatonutonu o se mama o le "Matai 2".

Ae naʻo le lolomiina o le poloketi na maeʻa. Polokalama otometi lava filifilia, faʻatulagaina ma faʻavasega uma faʻamatalaga i luga o le poloketi. O faʻamatalaga o le a faʻaopopoina e lolomiina, ae mafai ona e tapeina pe a fai e te le manaʻomia. Le setiina o le pepa, le lolomiina, ma i luga o lenei tipiina le faʻasologa ua manatu ua maeʻa.

Auaunaga a le kamupani

I se faʻaopopoga i le tipiina masani, o nisi pisinisi tuʻuina atu faʻaopoopoga auaunaga, mo se faʻataʻitaʻiga, pipiʻi vaega poʻo le faʻaopopo pito. Alu i le tab "Auaunaga"e filifili le galuega talafeagai mo le faʻasologa. Ole aofaʻi o le tautua e faʻaopopoina lava ile tau atoa ole poloketi.

Lipoti

E tele taimi, o pisinisi e aoina lipoti i tau, tupe mama ma le tulaga o poloaiga. Talu mai le polokalame faʻasaoina uma faʻamatalaga otometi, o se lipoti faapena ua tuʻufaʻatasia i le na o ni nai kiliki. Ole tagata faigaluega e tatau ona alu ile tabi talafeagai ma filifili le pepa talafeagai. O le a vave faia ma avanoa mo lolomiga.

Lelei

  • E leai se totogi o le faʻavae;
  • Lautele galuega;
  • Faʻavae-i le tipiina faʻatonutonu;
  • E i ai le gagana Lusia;
  • Faiga Tele.

Le atoatoa

  • Ua maeʻa tufatufaina fonotaga faʻapitoa "Master 2" mo se pili.

Lea faʻamaeʻa le iloiloga o le Matai 2 polokalama. Sa matou faʻamasani lelei i matou i ana mea faigaluega, foliga ma agavaʻa. O le aotelega, ou te manaʻo e matauina o lenei polokalama o se faʻataʻitaʻiga manino o le saʻo le faʻatinoga o galuega uma e manaʻomia i se gaosiga i se tasi oloa, ae o lenei e le taofia ai mai le faʻaaogaina mo le tagata lava ia faʻamoemoe.

Sii mai le Master 2 mo le leai

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.60 i fafo mai 5 (10 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Matai Pisinisi Pisinisi Matai o le Falemeli Astra Tatala Faia koleni

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Matai 2 ua fuafuaina mo le tipiina o pepa laupepa ma teuina mo o latou toega. Tagata taʻitasi mafai ona filifilia se tasi o le polokalama faʻapitoa e tusa ma galuega tauave na te manaʻomia. E eseese le tau o iai.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.60 i fafo mai 5 (10 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, XP
Category: Iloiloga polokalame
Atiae: DeFinch.com
Tau: leai se totogi
Tele: 8 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 2.2.0

Pin
Send
Share
Send