Fufui auala 3.2

Pin
Send
Share
Send

O loʻo i ai le tele o polokalama CAD, ua latou mamanuina e faʻataʻitaʻia, fuafua ma faʻamaopoopo faʻamaumauga i vaega eseese. Inisinia, designers ma fashion designers masani faaaoga latou ituaiga polokalama. I totonu o lenei tusitusiga o le a tatou talanoa e uiga i se tasi sui o le ua mamanuina e atiaʻe faʻapitoa elektronik lolomiina laupapa laupepa ma faʻamatalaga faʻapitoa. Sei o tatou vaʻai totoʻa i le Dip Trace.

Buʻe-i totonu launcher

O le Dip Trace e lagolagoina ni auala faʻagaioiga. Afai e te tuʻuina uma galuega ma mea faigaluega i totonu o le tasi faatonu, ona faʻaaogaina lea o lenei polokalama o le a le faigofie tele. O tagata atiaeina na foia lenei faʻafitauli ma le fesoasoani a se launcher e fautuaina le faʻaaogaina o se tasi o le tele o faatonu mo se ituaiga o gaioiga.

Matagaluega faatonu

O faʻavae autu o le fausiaina lolomiina matagaluega laupapa faʻaaogaina lenei faatonu. Amata i le faʻaopopoina o mea i le fale faigaluega. Vaega o loʻo avanoa i ni faʻamalama. Muamua, o le tagata faʻaaogaina le filifilia o le ituaiga elemene ma gaosi oloa, ona faʻataʻitaʻia lea o le faʻataʻitaʻiga, ma le vaega filifilia o loʻo faʻafeiloaʻi atu i le potu faigaluega.

Faʻaaoga le tuʻufaʻatasia vaega o le faletusi e suʻe ai mea e te manaʻomia. E mafai ona faʻataʻitaʻi i luga o fuainumera, vaʻai se elemene ao leʻi faʻaopopo, vave seti tulaga faʻamaopoopo ma faʻatino nisi gaioiga.

O foliga o Dip Trace e le faʻatapulaʻaina se tasi faletusi. O tagata e iai le aia tatau e faʻaopoopo ai i soʻo se mea e manatu i ai. Naʻo le faʻatuina o le lisi mai luga o le Initaneti pe faʻaoga le laupepa na teuina i lau komepiuta. E te manaʻomia le faʻapitoa o lona teuina nofoaga ina ia mafai e le polokalame ona maua lenei faʻatonu. Mo le faʻafaigofie, tuʻu le faletusi i se vaega faʻapitoa ma tofia ana meatotino.

Faʻasaʻosaʻoina o vaega taʻitasi e avanoa. E tele vaega i le itu taumatau o le faʻamalama autu e faʻapaʻiaina i lenei mea. Faʻamolemole e matau o le sui faatonu e lagolagoina le faʻatapulaʻa numera o vaega, o lea pe a galulue ma se tele polokalame o le a talafeagai e faʻaaoga le poloketi pule, pe a o le vaega o loʻo faʻailo ua faʻailoa mai mo nisi faʻaleleia atili poʻo le soloia.

Le fesoʻotaʻiga i le va o elemene ua faʻatulagaina e faʻaaogaina ai meafaigaluega o loʻo i ai i luga o le lisi menu. "Mea faitino". E iai le tomai e faʻaopopo ai le isi soʻotaga, seti le pasi, fai le laina va pe sui foʻi e faʻatonutonu le auala, pe a fai o le feʻaveaʻi ma le tiaʻiina o isi faʻamautuina soʻotaga ua avanoa.

Vaega faatonu

Afai e te leʻi mauaina nisi auiliiliga i totonu o faletusi pe latou te le o mauaina tulaga talafeagai, ona e alu lea i le vaega faʻatonutonu e sui se vaega o loʻo i ai pe faʻaopopo se isi mea fou. E i ai le tele o galuega fou mo lenei, o le galue ma faʻapipiʻi o loʻo lagolagoina, lea e matua taua. O loʻo i ai se tamaʻi seti o mea faigaluega e fai ai ni vaega fou.

Nofoaga faatonu

O nisi laupapa e faia i ni vaega se tele pe faʻaoga fesuiaiga suiga. I le matagaluega faatonu, e le mafai ona faʻaputu ni auivi, faʻaopopo se ufimata, pe faʻatulagaina tuaoi. O le mea lea, e tatau ona e alu i le isi faʻamalama, o loʻo faia ai gaioiga faʻatasi ma le nofoaga. E mafai ona toe utaina lau lava sikoa pe toe faʻaopoopo vaega.

Corps Faatonu

E tele laupapa mulimuli ane ufiufi i mataupu o loʻo faia faʻatasi, tutasi ma i poloketi taʻitasi. Oe mafai ona faʻataʻitaʻia le mataupu oe lava pe suia foi le mea na faʻapipiʻi i le tusitala talafeagai. O mea faigaluega ma meaʻai ii e toeitiiti lava tutusa ma mea o loʻo maua i le vaega sui. 3D matamata o le mataupu e avanoa.

Faʻaogaina hotkeys

I ia polokalame, e faigata tele i nisi taimi ona suʻe le mea manaʻomia pe faʻagaioi se mea faʻapitoa ma le isumu. O le mea lea, tele faʻataʻitaʻiina faʻaopopo se seti o ki vevela. I le tulaga o loʻo i ai seisi faʻamalama e mafai ai ona e masani i le lisi o tuʻufaʻatasiga ma suia latou. Faʻamolemole ia matau, i faʻatonu eseese e mafai ona eseese auala 'alo o le keyboard.

Lelei

  • Faigofie ma faigofie fesoʻotaʻiga;
  • Le tele o faatonu;
  • Lagolago fesoasoani;
  • E i ai le gagana Rusia.

Le atoatoa

  • E tufatufaina le polokalame mo se pili;
  • Faʻataunuʻu faʻaliliuga i le Lusia.

Ole iuga lenei ole Dip Trace iloiloga. Sa matou suesueina auiliili i vaega autu ma mea faigaluega e fai ai laupapa, teuteu mataupu ma vaega. E mafai ona tatou fautua saogalemu atu lenei CAD polokalama i le au amateurs ma tagata poto masani.

Sii maia faʻataʻitaʻiga o le Dip Trace

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Faʻafefea ona faʻaopopoina se laupepa fou i le Google Chrome Joxi X-isumu Pamu Pulea HotKey Fofo Suiga Changer

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Dip Trace o se polokalama multifungsi CAD, o le autu o lea mea o le atinaʻeina o masini lolomi lolomiina laupapa, o le fausiaina o vaega ma mataupu. O tagata amata ma tagata tomai e mafai ona faʻaaogaina le polokalama.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, XP, 10
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Novarm Limited
Tau: 40 $
Tele: 143 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 3.2

Pin
Send
Share
Send