Lomia o le Tusi 1.0

Pin
Send
Share
Send

Tele oloa e iai se tau faʻapitoa faʻapipiʻi. O loʻo iai faʻamatalaga pito sili ona taua: tau, faʻailoga o fale gaosi oloa ma aso o gaosiga. O ia fomu e masani ona faʻatumu i le lima lima poʻo le fesoasoani a tusitusiga, ae o aso nei o le a matou mafaufau ai i se faʻapitoa o le polokalama ua faʻaigoaina o le "Price Label Printing", o le galuega autu o loʻo taulaʻi tonu i lenei faiga.

Tau Mekasini Tag

O tau uma o loʻo faʻaalia i lenei laulau, i le mea na faʻasaʻoina ai. Ua faʻatuina se kulupu o oloa, ua faʻaopopo se igoa ma faʻatumu laina tatau. E tatau ona e filifilia se tasi oloa ina ia faʻamatalaga e tatala i le itu taumatau, e mafai ai ona e suia pe tape nisi laina.

Gauai atu ile laupepa lata ane "Manatua". O loʻo i ai se laʻititi avanoa mo le faʻaopopoina o faʻaaliga, o loʻo faʻasino le barcode i lalo. E mafai ona e faapipii tusitusiga mai le laupapa laupapa.

Faʻaopopo se Tautua

Igoa poʻo le igoa ole kamupani le tagata faʻatau e faʻapipiʻi i lisiti faʻatau ma tau faʻailoga. O loʻo i ai le tuʻufaʻatasi o loʻo i ai i le "Price Label Printing", lea e mafai ai ona e ulufale muamua i faʻamatalaga taua uma e uiga i konekarate, ina ia mafai ona e faʻaaogaina mulimuli ane pe a faʻatumu pepa. Luga o le laulau o mea taua uma meafaigaluega.

Puleaina o faʻailoga

O le isi laupepa e nafa ma le faʻaopopo o faʻailoga o le a faʻaaogaina e faʻatumu ai faʻamatalaga i le tau faʻailoga. O le laulau e toetoe lava leai se ese mai le muamua. Le faʻatonutonu laʻasaga i le pito i luga o le laulau e aofia ai le gaioiga o le faʻaopopoina o se faʻailoga faʻataʻitaʻi lima, o loʻo faʻaopopo ai nai laina faʻatumu iina - vaʻai lelei i lenei mea pe a fai o le laulau masani e le lava mo oe.

Faʻaopoopoina se Atunuʻu

Lisi, matou fautua atu e te vaʻai i le laupepa ma atunuʻu. E naʻo ni nai, ae leʻo se faʻalavelave nei, aua e mafai ona faʻalautele lisi lisi. Fausia se laina fou ma ulufale i le igoa manao i ai. A maeʻa le sefeina, o lenei atunuʻu o le a faʻaalia i vavega pe a fatuina le tau faʻatau.

Tele seti

I le penultimate laulau, o faʻasologa mulimuli o oloa ua faʻatuina. E leai ni sauniuniga o ni fua i le polokalame, o le mea lea, pe a uma le fuainumera, e tatau ona e faʻaalia le faʻaititia o le tele e fuaina.

Faamatalaga Mea

Le vaega mulimuli e nafa ma le faʻaopopoina o le vaega o mea mata i le tau faʻamau. Lenei, o le taimi e tasi faʻaaogaina o le tele o laina o le laulau e maua i le taimi e tasi, matou te fautuaina foi le faʻatumuina i luma ae amata le galuega i Lomiga Tau Faʻailoga. I le lumanaʻi, e mafai i taimi uma ona teuteu pe tape soʻo se laina.

Tau Lomia Lomia

A maeʻa ona faʻatumuina laina tatau, ona totoe lea naʻo le lolomiina o le poloketi na maeʻa. O le polokalama ofoina se filifiliga o tele tele ituaiga ma masaniga fuafuaina. Filifili se tasi, ina ua uma ona e alu i le muamua faʻaaliga faamalama, lea e tatau ona e kiliki i luga "Lolomi".

Tau Fuafuaina Tau

Afai e le fetaui ma oe i le faʻavae masani o elemene i luga o le pepa ile faʻaogaina le fausia fausaga. O loʻo iai le seti o meafaigaluega aoga. Faʻasolo ma faʻaliliu laina filifilia, a maeʻa ona aua neʻi galo e sefe le faʻaiuga, i se taimi o i luma e mafai ona faʻaaogaina e fai ma ata.

Lelei

  • O le polokalama e tufa atoa lelei;
  • O loʻo manaʻomia uma laulau ma laulau;
  • Ofisa gagana Rusia;
  • Mamanu Faatauaina o loʻo faʻatauina i luga ole tau.

Le atoatoa

I le taimi o suʻega "Lomiga Tau Faʻailoga" leai ni mea sese na maua.

I lenei taimi, o le toe iloiloga o le polokalama oʻo mai i le faʻaiʻuga, matou iloiloina uma ona foliga ma mea faigaluega. O le aotelega, ou te fia maitau o le "Price Label Printing" e fetaui lelei ma lana galuega, e faigofie ona faʻatautaia ma faʻafaigofie le gaioiga o le fausiaina o se poloketi. Faʻamata fautuaina vave le lalagaina o le faʻalauteleina lomiga, e maua fua foʻi, ae i ai le tele o foliga.

Sii maia Tau Lomia lolomiina mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3 i fafo mai 5 (2 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Polokalama mo le lolomiina o tau faʻailoga Tau oa Lolomiina o se TUSI Polokalame

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Lolomiina Tau pine - o se polokalame faigofie leai se totogi e faʻatulagaina e fausia se numera tele o ituaiga e pei o tau faʻailoga o ituaiga eseese ma ituaiga. Faʻafetai i mea ua fausia i totonu ma mea faigaluega, o lenei faiga e faigofie tele.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3 i fafo mai 5 (2 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiinae: Lab-1m
Tau: leai se totogi
Tele: 3 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 1.0

Pin
Send
Share
Send