Mama faʻamau o Windows 8

Pin
Send
Share
Send

Ua e filifili e faʻatu le Pupuni 8 i luga o komupiuta, komipiuta ma isi masini. O lenei taʻiala o le a aofia ai le faʻatulagaina o le Windows 8 i luga o nei masini uma, atoa ai ma nisi fautuaga i le auala e faʻamamaina faʻamama ma faʻaleleia ai mai se muamua lomiga o le faʻagaioiga sisitema. Ua matou faʻamauina foʻi le fesili i le mea e tatau ona fai pe a maeʻa ona faʻatuina le Windows 8 i le tulaga muamua.

Pupuni 8 tufatufaina

Ina ia mafai ona faʻapipiʻi Pupuni 8 i lau komepiuta, o le ae manaʻomia se tufatufaina ma le faʻafoeina o faiga - o se DVD drive poʻo se flash drive. Fuafua i le auala na e faʻatau ma download ai Windows 8, oe ono maua foi le ISO faʻataʻitaʻiga ma lenei faʻagaoioiga faiga. E mafai ona e susunuina lenei ata i se CD, pe fausia se bootable USB flash drive ma Windows 8, o le fausiaina o se flash drive e faʻamatalaina auiliili iinei.

I le mea na e faʻatauina Win 8 i luga o le aloaia Microsoft itulau 'upega tafaʻilagi ma faʻaaogaina le fesoasoani faʻafou, o le a otometi lava ona ofoina atu oe e faia ai se bootable USB flash drive poʻo DVD ma le OS.

Fufulu faʻapipiʻi o Windows 8 ma le toe faʻaleleia le taotoga

E lua filifiliga mo le faʻatuina o le Windows 8 i luga o le komepiuta:

  • OS toefaafouina - i lenei tulaga, talafeagai avetaavale, polokalama ma tulaga tumau. I le taimi lava e tasi, e sefe ai lapisi eseese ona sefe.
  • Fufulu faʻapipiʻi a Windows - i le mea lea, soʻo se faila o le tuʻuaga muamua e le tumau i luga o le komepiuta, tuʻutuʻuga ma le faʻatulagaina o faʻagaioiga o le "mai le amataga." E le o lona uiga o le a leiloa uma au faila. Afai o loʻo iai ni lua vaega se vaega o le hard disk, oe mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, togi uma faila talafeagai i le vaega lona lua (mo se faʻataʻitaʻiga, drive D), ona faʻatulaga lea o le muamua ile taimi e faʻapipiʻi ai le Windows 8.

Ou te fautua atu ia faʻaaoga se mama faʻapipiʻi - i lenei tulaga, e mafai ona e faʻatonutonuina le faiga mai le amataga i le iʻuga, e leai se mea mai le Windows muamua i le lesitala ma o le a sili atu oe mafai mafai ona iloiloina le faʻatinoina o le faiga faʻafoe fou.

O lenei taʻiala o le a taulaʻi i le mama faʻapipiʻi o Windows 8 i lau komepiuta. Ina ia amata, e tatau ona e faʻatonutonuina le seevae mai DVD poʻo le USB (fuafua i le mea o loʻo tuʻu ai) i le BIOS. Faʻafefea ona fai lea e auiliiliina auiliiliina i lenei tusitusiga.

Amataina ma faʻamuta le faʻapipiʻiina o le Windows 8

Filifili lau Windows 8 gagana faʻapipiʻi

Ole auala ole faʻapipiʻiina o se gaioiga fou mai ia Microsoft e leʻo se mea tele na o ia. A maeʻa le komipiuta seevae mai le USB flash drive poʻo le disk, o le a fesiligia oe e filifili le faʻapipiʻi gagana, ki o le keyboard ma le faʻatulagaina o taimi ma tupe. Kiliki lea "Le isi"

O se faʻamalama e aliali mai ma se lapoʻa "Install" faʻamau. Matou te manaʻomia le. E i ai le isi aoga aoga iinei - System Restore, ae o iinei tatou te le talanoa i ai.

Matou te malilie faʻatasi ma aiaiga o le Windows 8 laisene ma kiliki "Le isi."

Fufulu faʻapipiʻi o Windows 8 ma faʻafouina

I le isi laupepa, o le a musuia oe e filifili le ituaiga o le tuʻuina mai o le faʻagaioiga o le polokalama. E pei ona ou faʻailoa muamua, ou te fautuaina le filifilia o se faʻamama tuʻutuʻuga o le Windows 8, mo lenei, filifili "Custom: na o le Windows" mai le lisi. Ma aua neʻi e fefe aua o loʻo taʻua e naʻo le poto masani i tagata e faʻaaogaina. O le a avea ai tatou.

O le isi laasaga o le filifilia lea o se nofoaga e faʻapipiʻi ai le Windows 8. (O le a pe a le mafai e le laupepa e le vaʻai i le hard drive pe a faʻapipiʻi Windows 8) O vaega o lau hard drive ma tagata taʻitasi hard drive, pe a fai o loʻo i ai le tele, o le a faʻaalia i le faamalama. Ou te fautua ia faʻapipiʻi i luga o le muamua o le partition system (le tasi na e i ai muamua drive C, ae le o le vasega na makaina "Faʻaola e le faiga") - filifili i le lisi, kiliki "Configure", ona - "Faiga" ma ina ua uma ona faia le kiliki "sosoʻo" "

E mafai foi ona e iai se hard disk fou pe e te manaʻo e toe suʻesuʻe vasega pe na faia. Afai e leai ni faʻamatalaga taua i luga o le mea malo, ona fai lea e pei ona taua i lalo: kiliki "Configure", tape uma vavaega faʻaaoga le "Solo" aitema, fatuina vavaega o le tele manaʻomia le faʻaaogaina "Faʻatupuina". Matou te filifilia i latou ma faʻatulagaina i latou i le taimi (e ui lava e mafai ona faia lenei tusa lava pe faʻamalama Windows). A maeʻa, faʻapipiʻi Pupuni 8 i luga o le muamua i le lisi pe a maeʻa se tamai vaega o le "Faʻaola e le faiga" malo tisiki. Fiafia i le faʻapipiʻi faiga.

Ulufale lau Windows 8 ki

I le maeʻa, o le a musuia oe e ulufale i se ki lea o le a faʻaaogaina e faʻamalosia ai Windows 8. E mafai ona e ulufale nei i ai pe kiliki "Skip", o le mea lea e te manaʻomia e ulufale i le ki mulimuli ane e faʻagaioia.

O le isi mea o le a fesiligia e customize le foliga vaaia, o le lanu ata o le Windows 8 ma ulufale i le igoa komipiuta. Lea matou te faia mea uma i lo matou tofo.

E le gata i lea, i le tulaga lea e ono fesiligia e uiga i le Initaneti, oe manaʻomia e taʻu mai le talafeagai fesoʻotaʻiga tapulaʻa, fesoʻotaʻi e ala i le Wi-Fi pe faʻapipiʻi le laʻasaga lea.

O le isi tulaga o le setiina muamua o faʻatonuga o le Windows 8: e mafai ona e tuʻua le faʻatulagaina, pe e te suia nisi itu. I le tele o tulaga, o tulaga faʻataʻitaʻi o le a faia.

Pupuni 8 Amata Mata

O loʻo matou faʻatali ma fiafia. Matou te vaʻavaʻai i mata o le tapenaga o le Windows 8. Faʻapea foi latou, o le a latou faʻaalia ia te oe pe o le a le "o loʻo galue". A maeʻa se minute pe lua, ona e vaʻaia lea o le Windows 8. amataga le mata. E mafai ona amata amata ona e suʻesuʻe.

Ina ua uma faʻapipiʻi Windows 8

Masalo, pe a uma ona faʻapipiʻiina, afai e te faʻaaogaina se Live account mo se tagata faaaoga, o le ae mauaina se SMS e uiga i le manaʻoga e faʻatagaina se teugatupe i luga o le upega tafailagi a le Microsoft. Faia le mea lea i luga ole Internet Explorer i luga ole faʻafanua o le fale (e le mafai ona aoga i se isi browser).

O le mea taua e tatau ona fai o le faʻapipiʻi o avetaavale i luga o masini uma. O le auala sili e fai lea o le puʻeina oi latou mai aloaʻia a upega tafailagi o mea faigaluega. Tele fesili ma faitioga e le amataina le polokalame poʻo le taʻaloga ile Windows 8 e fesoʻotaʻi ma le le lava o avetaavale e tatau ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o avetaʻavale e faʻaogaina e le otometi le laupepa i luga o le pepa ata, e ui lava latou faʻatagaina le tele o talosaga e galulue, e tatau ona suia e tagata aloaia mai le AMD (ATI Radeon) poʻo NVidia. E faapena foi i isi avetaavale.

O nisi tomai ma faʻavae o le faʻagaioiga fou i se faʻasologa o tusitusiga i le Windows 8 mo tagata amata.

Pin
Send
Share
Send