Cubase Elema 9.5

Pin
Send
Share
Send

O le manaʻo e fausia se mea fou masani masani ona faʻaliliu i le naunau i musika. O se tasi e aʻoaʻo e ta le tasi poʻo le isi meafaifaʻaili, se tasi e pipiʻi i leo, ma se tasi e fiafia i musika taʻitaʻi atu i le faia o latou a latou fatuga faʻaaogaina polokalama faapitoa. O lenei e mafai ona avea o se galuega faʻamatalaina atoa mai le valu, pe tuʻufaʻatasi i se tasi ni auala. Mo nei faʻamoemoe, o le Cubase Elements e sili ona talafeagai.

Faia musika mai le nati

O le faʻaogaina o au lava musika i le Cubase Elements o loʻo i ai se faʻaosofia seti o mea fai musika, e toe faʻaogaina faʻatekinolosi. I lona faʻaaogaina, e mafai ona e fausia se galuega tulaga ese.

O le isi elemene o le a aoga i le faia o musika o le pa laupapa. O le a faʻafaigofie tele le fausiaina o se musika faʻasologa.

Remixing

Ina ia faʻataunuʻuina lenei galuega ma le Cubase Elements, e tatau ona e siiina mai ni au lava leo leo leo. A maeʻa lena, e mafai ona e agaʻi i le faʻatonutonuina ma palu faatasi i latou i se tasi tuʻufaʻatasiga.

Afai e te leʻi saunia ni faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaaogaina mea masani na fausia e le au atiaʻe. E i ai se avanoa tele a le Cubase Elements, o loʻo iai ni faletusi o leo.

A sampler o le a fesoasoani tele faʻataʻitaʻiga pretreatment. Ina ia faʻaaogaina, e tatau ona e tuʻuina le leo auala i se vaega patino o le vaega galue.

O mea faigaluega o loʻo i luga o le laupepa o le a maua ai fesoasoani moni i le faʻagaioiga ma le tuʻufaʻatasiga ala i se tasi fasi. "MixControl". Latou faʻatagaina oe e ausia le maliega o leo ala i le tempo, e ala i le suia o le saoasaoa o latou playback i le tasi itu pe o le isi, ma fesoasoani foi e faʻaititia i latou i le tasi ki autu.

Mo fegalegaleaiga loloto ma leo leo, e mafai ona tatala le luga faamafanafanaina i se isi faamalama. Lenei mafai ai e vave faʻaogaina aafiaga eseese i ala taʻitasi.

Ala siaki faasaʻoina

E iai le tele o mea faigaluega a le Cubase Elements mo le faʻatonutonuina o soundtracks. O mea autu e masani ai mo soʻo se faʻatonu galuega, e pei o seleulu e faʻatagaina oe e te tipiina le sili atu vaega o le ala, pipiʻi, mamanuina e fesoʻotaʻi le tele o vaega vaevaeina o le ala, ma le tele o isi.

O le polokalame foi ei ai mea sili alualu i luma mo le setiina eseese tapulaa o musika fatuga.

I latou, e taua le taʻu atu o le equalizer, aua i lima taumatau o lenei mea faigaluega o le a mafai ai oe ona fatuina se leo moni lava maualuga-lelei, e le iloga mai le oloa a soʻo se potu pueata faapolofesa.

Overlay aafiaga

Ole vaʻaiga masani o mea faʻaeletonika musika o le i ai o le tele o aʻafiaga eseese. E tuʻuina mai e le Cubase Elements se vaega eseʻesega o mea faigaluega mo le tuʻufaʻatasia uma o mea e masani ona faʻaaogaina. E aoina uma faʻatasi i le mea e tasi mo se fesoʻotaʻiga sili atu.

Faaopoopo meafaigaluega

O se mea e aoga tele e faʻafaigofie tele le fausiaina o lelei fatufatuga musika o le metronome. E taua le faʻailoa e mafai ona toe tuʻufaʻatasia atoatoa e tusa ma ou manaʻoga.

O le isi mea aoga tele o le quantize panel. E faʻatagaina oe ona siʻi faʻamatalaga i le latalata atu i le luluina o faʻailo, ma e maua ai se leo sili atu ona lelei i le faʻasologa.

Faamaumauina le taunuuga o galuega

E le pei o le tele o polokalame i le vaega lea, o le Cubase Elements e iai lona tomai e puʻeina le iʻuga mulimuli o lana galuega.

Faʻapena foʻi i le faʻaleleia atili o le faiga o fatuga, e tele faʻamaumauga auala e avanoa ai mo filifiliga, e tofu filifilia le gaioiga Cubase Elements o le a faia i le taimi ma pe a uma ona pueina.

I se faʻaopopoga, o le polokalama o loʻo iai le agavaʻa e fetuutuunai ai le lelei ole gaosiga ma puʻeina le galuega mulimuli. Ae ui i lea, e aoga le manatuaina pe a maeʻa le alualu i luma i le lelei, o le avega i luga o le komepiuta e faʻateleina foi.

Suia o le leo i se vitio

O le isi aoga e aoga tele o le mafai ona utaina se faila faila i le polokalama ma suia le leo ala i ai. Lenei e mafai ona aoga, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faia musika musika.

Lagolago plugin

E ui i le mea moni e faapea o le mafai gafatia o le tulaga masani o le polokalame e matua faagaeetia, e mafai ona faʻaopopoina nisi taimi e ala i le fesoʻotaʻiga tele plug-in ma atoa faletusi, mo se faʻataʻitaʻiga, Waves.

Lelei

  • Stunning music foafoaga ma gaosi gafatia;
  • Faamaumau le faaiuga;
  • Lagolago gagana Rusia.

Le atoatoa

  • Matua maualuga le tau.

Ole Cubase Elements e fetaui lelei mo le faʻataunuuina o le miti a le tusia o au oe lava musika. O lenei polokalama oloa e aofia uma ai mea e tatau ai e fausia ai se lelei-maualuga-lelei galuega, iloga mai i le na faia e tagata tomai faapitoa. Na pau lava le faaletonu ole polokalame ole lona maualuga tau.

Siiina mai le Trial Cubase Elements

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.32 mai 5 (19 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Tele dj valea Polokalama Remix Koluse dj Faigofie MP3 Downloader

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Ole Cubase Elements ose polokalame faakomepiuta mo le fauina ma le gaosia o au oe lava musika peʻa tuʻufaʻatasia ni nai sauniuni e talia lelei.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.32 mai 5 (19 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Steinberg Media Technologies GmbH
Tau: $ 119
Tele: 11000 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 9.5

Pin
Send
Share
Send