Wi-Fi fefaʻasoaʻi mai se masini Android

Pin
Send
Share
Send


Ua ofi atu le Initaneti i soo se mea - e oʻo lava i aʻai laiti o itumalo, e le se faʻafitauli le sailia fua o le Wi-Fi. Peitaʻi, e iai nofoaga e leʻi taunuʻu ai le alualu i luma. E moni, e mafai ona faʻaogaina faʻamaumauga feaveaʻi, ae mo se komepiuta ma sili atu ona sili atu i se komepiuta PC, e le o se filifiliga lea. O le mea e lelei ai, o aso nei ma telefoni Android mafai ona tufatufa atu le Initaneti e ala ile Wifi. O le aso o le a matou faʻamatala atu le auala e mafai ai ona faʻaalia lenei tulaga.

Faʻamolemole ia maitau o le tufatufaina atu o Initaneti e ala ile Wi-Fi e le maua i luga o nisi firmware ma le Android version 7 ma luga atu ona o mea o loʻo iai polokalama ma / poʻo ni faʻatapulaʻa mai le tagata faʻafoe feaveaʻi!

Matou te foai atu le Wi-Fi mai le Android

Ina ia faʻasoaina le Initaneti mai lau telefoni, e mafai ona faʻaaoga le tele o filifiliga. Tatou amata i talosaga e maua ai se filifiliga, ona mafaufau lea i tulaga faʻapitoa.

Metotia 1: PDANet +

O se lauiloa i tagata e faʻaaogaina apalai mo le tufatufaina atu o Initaneti mai mea taʻavale feaveaʻi, faʻaalia i le lomiga mo Android. E mafai ona foia le faʻafitauli o le tufatufaina atu o Wi-Fi.

Sii mai le PDANet +

  1. E i ai filifiliga filifiliga i le tusi talosaga Wi-Fi Avanoa Lelei Nofoaga ma le “Avanoa Wi-Fi (FoxFi)”.

    O le vaega lona lua o loʻo faʻatinoina e ala i se isi talosaga, e le manaʻomia foi le PDANet, a pe a fai e te fiafia i ai, vaʻai Metotia 2. Filifiliga ma Wi-Fi Avanoa Lelei Nofoaga o le a iloiloina i lenei auala.
  2. Tikia ma faʻapipiʻi le polokalame kalani i le PC.

    Sii maia le PDANet Desktop

    A maeʻa ona faʻatuina, tamoʻe. A maeʻa ona ia mautinoa e tamoe le kalani, alu i le isi laasaga.

  3. Tatala le PDANet + i le telefoni ma siaki le pusa faʻafeagai. Wi-Fi Avanoa Lelei Nofoaga.

    A oʻo mai le avanoa ulufale, e mafai ona e vaʻavaʻai i luga ole faʻamatalaga upu ma le fesoʻotaʻiga (SSID) i le vaega o loʻo faʻaalia i le ata i luga (faʻalogo i le mea o loʻo i ai le taimi, faatapulaʻa i le 10 minute).

    Filifiliga “Suia WiFi Igoa / Upu Tomai” faʻatagaina oe e sui le igoa ma le faʻamatalaga a le mea na fausia.
  4. I le maeʻa ai o nei togafiti, matou te toe foʻi i le komepiuta ma le tagata faʻatau tusi. Ole a faʻaititia ile taskbar ma foliga faʻapena.

    Fai se kiliki se tasi i luga e maua ai le lisi. E tatau ona kiliki "Fesootai WiFi ...".
  5. O le Connection Wizard dialog pusa e aliali mai. Faatali seia iloa le itu na e faia.

    Filifili le itu lea, ulufale i le password ma fetaomi “Fesootai WiFi”.
  6. Faatali mo le sootaga e maeʻa.

    A tapunia vave le faamalama, o le a avea ma faʻailoga o loʻo e fesoʻotaʻi i le fesoʻotaʻiga.

E faigofie le auala, ma e ese mai ai, tuuina atu toeitiiti atoa le selau pasene iuga. O le itu pito i lalo e mafai ona faʻaigoaina o le leai o le Lusia gagana i le talosaga tele mo Android ma le tagata faʻatau mo Windows. I se faʻaopopoga, o le fua mai fua o le talosaga o loʻo iai se taimi faʻatulagaina - pe a muta, o le Wi-Fi point e tatau ona toe fausia.

Metotia 2: FoxFi

I taimi ua tuanaʻi - o se vaega o le PDANet + o loʻo taua i luga, o le mea lena e fai mai ai le filifiliga “Avanoa Wi-Fi (FoxFi)”, kiliki i luga o le fea PDANet + e tau atu i le FoxFi download itulau.

Sii mai le FoxFi

  1. A maeʻa le faʻapipiʻi, tamoʻe le talosaga. Suia le SSID (pe, pe a manaʻo, tuu e pei ona i ai) ma seti le upu faataga i filifiliga "Igoa o le Network" ma le Upu faataga (WPA2) tusa.
  2. Kiliki i luga "Faʻaola WiFi Hotspot".

    A maeʻa se taimi puʻupuʻu, o le a faʻailoaina e le tusi talosaga se faʻamanuiaga amata, ma e lua faʻasalalauga o le a aliali mai i le pupuni: o le avanoa ulufale auala ua ki ma ua fai foi le FoxFay lava, lea o le a faʻatagaina oe e faʻatautaia fegasoloaʻiga.
  3. I le soʻotaga pule, o le a vaʻaia se fesoʻotaʻiga ma le SSID na filifilia muamua, lea e mafai ai ona fesoʻotaʻi le komipiuta pei o isi Wi-Fi router.

    Faitau pe faʻapefea ona faʻafesoʻotaʻi Wi-Fi mai lalo o le Windows.

    Faitau atili: Faʻafefea ona faʻatagaina le Wi-Fi i le Windows

  4. Ina ia tape, toe alu i le tusi talosaga ma tape le Wi-Fi tufatufaina ala i le kiliki i luga "Faʻaola WiFi Hotspot".

O lenei metotia e matua faigofie lava, ma e ui i lea, e i ai vaivaiga i ai - o lenei talosaga, pei PDANet, e leai se faʻaupuga Rusia. E le gata i lea, o nisi feaveaʻi e le faʻatagaina le faʻaaogaina o feoaiga i lenei auala, o le mafuaʻaga lea e ono le faigaluega ai le Initaneti. I le faʻaopopoga, FoxFi, faʻapea foi mo PDANet, o loʻo iloa i se taimi faʻatapulaʻa mo le faʻaaogaina o le manatu.

O loʻo i ai isi talosaga i luga o le Play Faleoloa mo le tufatufaina o le Initaneti e ala i le Wi-Fi mai le telefoni, ae mo le tele o vaega latou te galulue ai i luga o le mataupu faavae tutusa e pei o FoxFay, faʻaaogaina toetoe lava tutusa igoa o faʻamau ma elemene.

Faiga 3: System Tools

Ina ia faʻasoaina le Initaneti mai le telefoni, i nisi tulaga e mafai ai e le faʻapipiʻi ni polokalama tuʻuʻeseʻese, talu ai o sea avanoa o loʻo i ai i totonu o le fausia Android. Faʻamolemole ia matau o le nofoaga ma le igoa o filifiliga faʻaalia i lalo e ono eseese mo eseese faʻataʻitaʻiga ma firmware filifiliga.

  1. Alu i le "Tulaga" ma saʻili le filifiliga i le 'upega tafaʻilagi tuʻutuʻuga vaega "Modem ma nofoaga ulufale".

  2. I isi masini, o lenei filifiliga mafai ona maua i luga o le ala. "Ofisa"-"Tele"-Nofoaga vevela, pe "Fetaulaiga"-"Fetufaʻaiga modem ma fesoʻotaʻiga"-Wi-Fi hotspot.

  3. Matou te fiafia i le filifiliga Nofoaga telefoni feaveaʻi. Maua i luga 1 taimi.

    I isi masini, e ono taʻua o Wi-Fi hotspot, Fausia Wi-Fi hotspot, etc. faitau le fesoasoani, ona faʻaaoga lea o le ki.

    I le lapataiga lapataiga, kiliki Ioe.

    Afai e te le maua lenei filifiliga, pe e le o ola - e ono, o lau faʻamatalaga o le Android e le lagolagoina le avanoa o le leitio Initaneti tufatufaina.
  4. Le telefoni o le a fesuiaʻi i le feaveai Wi-Fi router mode. O le a faʻailoa mai se faʻasilasilaga i le faʻatulagaina tulaga.

    I le ulufale avanoa nofoaga faamalama, e mafai ona vaʻaia se puʻupuʻu faʻatonuga, faʻapea foi ma faamasani i le fesoʻotaʻiga 'upega tafaʻilagi (SSID) ma upu faataga mo fesoʻotaʻiga i ai.

    Taua faʻamanatu: tele telefoni faʻataga suia uma le SSID ma faʻamatalaga upu, ma le ituaiga faʻailogaina. Peitai, o nisi gaosi oloa (mo se faʻataʻitaʻiga, Samsung) e le faʻatagaina ona faia lea mea e faʻaaoga ai auala masani. Ia maitau foi o le faaletonu upu faʻaaoga suia i taimi uma e te liliu ai le nofoaga ulufale.

  5. Le filifiliga o le fesoʻotaʻi o se komepiuta i se feaveaʻi avanoa avanoa e tutusa lelei ma le metotia ma FoxFi. A e le toe manaʻomia le router auala, e mafai ona tape le Initaneti tuʻufaʻatasia mai le telefoni e ala i le na o le faʻasolo i luga o le lisi "Modem ma nofoaga ulufale" (pe tutusa i lau masini).
  6. O lenei metotia e mafai ona taʻua sili ona lelei mo tagata faʻaoga o nisi mafuaʻaga e le mafai pe na o le manaʻo e faʻapipiʻi se isi apalai i luga o latou masini. O le le lelei o lenei filifiliga, o le faʻatonutonu faʻatapulaʻaina o loʻo taua i le FoxFay metotia.

A e maitauina, leai se mea faigata. I le mea mulimuli, se tamaʻi olaga hack - aua le faatopetope e togi ese pe faʻatau atu se mea tuai Android smartphone poʻo le tablet: faʻaaogaina se tasi o metotia faʻamatalaina i luga, e mafai ona e liliuina o ia i se portable router.

Pin
Send
Share
Send