Fausia se ulutala i se Microsoft Word pepa aloaia

Pin
Send
Share
Send

Ole tele ole taimi e galue ai ile MS Word e ono fetaiaʻi ai ma le manaʻoga e fauina pepa e pei o faʻamatalaga, faʻamatalaga faʻapitoa ma isi tulaga faapena. O latou uma na, e moni lava, e tatau ona mamanuina lelei, ma o se tasi o matataʻupu na tuʻuina atu mo le mamanu o le i ai o le pulou poʻo, e pei ona faʻaigoaina, o le kulupu o faʻamatalaga auiliili. I totonu o lenei tala puʻupuʻu o le a matou faʻamatala atu ia te oe pe faʻafefea ona fai saʻo se faʻaulu pepa i Word.

Lesona: Faʻafefea ona fai mataitusi i Upu

1. Tatala le Word document lea e te manaʻo ai e fatu se ulutala, ma ia faʻatulaga le faʻataʻitusi i le amataga o le laina muamua.

2. Fetaomi le ki "Ulufale" i le tele o taimi o le ai ai laina i le ulutala.

Tusi: I le masani ai, o le ulutala e aofia ai laina 5-6 o loʻo i ai le tulaga ma le igoa o le tagata lea e tuʻuina atu i ai le pepa, o le igoa o le faʻalapotopotoga, tulaga ma le igoa o le na lafo, atonu ni isi auiliiliga.

3. Faʻatulaga le faʻatautee i le amataga o le laina muamua ma ulu atu faʻamatalaga talafeagai i laina taʻitasi. O le a foliga mai se mea faʻapena:

4. Filifili le tusitusiga i le ulu o le pepa ma le isumu.

5. I le laupepa "Fale" luga o le avanoa avanoa vave, i le meafaigaluega meafaigaluega "Palakalafa" fetaomi le faamau "Alofa Tonu".

Tusi: Oe mafai foi ona fesoʻotaʻi le tusitusiga i le taumatau ma le fesoasoani a ki vevela - na o le kiliki "CTRL + R"e ala i le muamua filifilia o mea i le ulutala ma le isumu.

Lesona: Faaaogaina o poloka auala i le Word

    Fautuaga: Afai e te leʻi suia le vai o le tusitusiga i le ulutala i le faatusilima (ma le faʻataʻimu), fai lenei mea - faʻaaoga le isumu e filifili ai le tusitusiga i le ulutala ma kiliki "Italia"o loʻo i le kulupu Faatanoa.

Lesona: Faʻafefea ona suia le vai upu i le Upu

Oe mafai ona le malie i le tulaga masani laina va i le ulutala. O a matou faatonuga o le a fesoasoani ia te oe e sui ai.

Lesona: Faʻafefea ona sui laina laina i le Word

O lea ua e iloa fai le pulou ile Word. Pau lava le mea o totoe ia te oe o le tusia o le igoa o le pepa aloaia, ulufale i le autu tusitusiga ma, pei ona mafaufauina, tuu le saini ma aso i lalo.

Lesona: Faʻafefea ona fai se saini i le Upu

Pin
Send
Share
Send