ProDAD Mercalli 4.0

Pin
Send
Share
Send

E masani lava pe a puʻeina se vitio, o tulaga e le taitai atu ai i le leai o mea pueata vibrations, lea e aʻafia tele ai le faʻaiuga mulimuli. Matamata i se vitio lea o loʻo lulu le ata e le maua se fiafia. Ina ia mafai ona faʻasaʻoina lenei faʻaletonu, e talafeagai le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa e pei o ProDAD Mercalli.

Sii mai ma iloilo vitio

O le gaioiga muamua e faʻatino e le polokalama pe a uma ona siiina le ata filifilia o se auiliiliga atoatoa o ana autu taua. O lenei faiga e alu ai le tele o taimi ma faʻamoemoe muamua i le umi, puʻeina uiga ma foliga na faʻasaoina ai le vitio.

Faʻasaʻoga o ata

Ina ia foia faʻafitauli eseese i le vitio faʻataʻitaʻiga, pei o fesuiaʻi le taulaʻi, leai se faʻamautu ma isi faʻafitauli le tutusa le fiafia i ai, o le polokalama faʻaaoga le tele tele o seti o mea faigaluega.

I ProDAD Mercalli o loʻo i ai ni faʻasologa eseese mo le faʻasaʻoina o faʻaletonu vitio e eseʻese i le tulaga faigata. E vaevaeina i tulaga faʻataʻitaʻi, faʻaaogaina i le tele o mataupu, ma i latou na faʻatulagaina mo ata e le lelei tele.

Mo le maualuga le lelei gaosi iuga, ua fautuaina e faailoa le ituaiga mea puʻeata na faia ai le suʻesuʻega.

E aoga foi le filifilia o se ata pueata mai le lisi, pe o le sili atu i lona tagata gaosi oloa, aua e eseese metotia faʻaogaina o loʻo faʻaogaina i mea eseese.

Afai e te le o faʻamalieina i le faʻasologa masani o galuega masani, e mafai ona e taumafai e faʻatonutonu tuʻufaʻatasiga eseese o le ata i le lima

Sefe le faʻaiuga

Ina ua maeʻa galuega ma le vitio, e tatau ona e filifilia le faʻatulagaina ma le tulaga lelei na e te manaʻo e sefe ai.

O le sefeina lava ia lava, e pei ona i ai i suʻesuʻega, e umi ma faʻalagolago i a lava tapulaʻa.

Lelei

  • Maualuga-faʻasaʻoga faʻaletonu o faaletonu vitio.

Le atoatoa

  • Totogi tufatufaina faʻataʻitaʻi;
  • Leai se lagolago mo le gagana Rusia.

Aua le vave faʻalavelave e faʻanoanoa pe afai o le vitio na e puʻeina o se mea e le mafaagaloina ua faʻaleagaina ona o le le lelei o le faʻaleleia. ProDAD Mercalli, o loʻo iai uma mea e tatau ai e faʻasaʻo nisi faʻamaumauga pueina faʻaletonu, o le a fesoasoani e foia lenei faʻafitauli.

Talia le faʻataʻitaʻiga o le ProDAD Mercalli

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

O a mea faʻapipiʻi e aoga pe a galulue ma Adobe Premiere Pro CC Luga o le mea puʻeata kamera SMRecorder Uepisaite mataitu

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
ProDAD Mercalli o se taugata polokalama faapolofesa mo le faaleleia e oo lava i sili ona matuia sese faia pe a puʻeina vitio.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: proDAD GmbH
Tau: $ 300
Tele: 32 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 4.0

Pin
Send
Share
Send