Fausia se aikona i le ICO faatulagaga lugalaina

Pin
Send
Share
Send


O se vaega taua o 'upega tafaʻilagi faʻaonapo nei o le faʻailoga Favicon, lea e mafai ai ona e vave faʻailoaina se vaega taua i le lisi o browser tab. E faigata foʻi ona e mafaufau i se polokalame komepiuta e leai sona igoa faʻapitoa. I le taimi lava e tasi, 'upega tafaʻilagi ma polokalama i lenei mataupu ua tuʻufaʻatasia e se e le o manino uma faʻamatalaga - o laʻua uma faʻaaoga aʻa i le faʻailoga ICO.

O nei tamai ata mafai ona faʻatinoina faʻafetai uma i polokalama faʻapitoa, ma le fesoasoani mai i luga o le initaneti auaunaga. Ui i lea, o le mea mulimuli mo ia mea e sili ona lauiloa, ma o le a tatou iloiloina le tele o ia punaoa i lenei tusitusiga.

Faʻafefea ona fai se ICO icon i luga ole laiga

Galulue ma ata e le o le sili ona lauiloa vaega o 'upega tafaʻilagi tautua, ae ui i lea, e tusa ai ma le faʻatupuina o aikona, e mautinoa lava e iai se mea e filifili mai ai. E ala i le mataupu faavae o le faʻagaioiga, o punaoa e mafai ona vaevaeina i latou ia e oe oe e tusia ai se ata, ma nofoaga e mafai ai ona e liua se ata ua maeʻa uma i ICO. Ae o le mea moni, uma aikona afi ofoina uma.

Metotia 1: X-Icon Editor

O le tautua lea e sili ona aoga i le fausiaina o ata ICO. O le 'upega tafaʻilagi faʻatagaina oe e tusi se ata i auiliiliga faʻataʻitaʻi pe faʻaaoga se ata ua uma ona saunia. O le autu aoga o le meafaigaluega o le mafai ona auina atu i fafo ata ma se iugafono maualuga i luga 64 × 64.

Auaunaga i luga ole laiga X-Icon Editor

  1. Ina ia fausia se ICO icon i le X-Icon Editor mai se ata ua i luga o lau komepiuta, kiliki i luga ole sootaga luga ma faʻaaoga le faʻamau "Auina mai".
  2. I le popup, kiliki "Tuʻu i luga" ma filifili le faʻatusa ata i le Explorer.

    Filifili i le tele o le lumanaʻi kiliki ma kiliki Ua lelei.
  3. E mafai ona suia le iʻuga maua i le faʻaaogaina o meafaigaluega a le fausia-i faatonu. E le gata i lea, e faʻatagaina e galulue faʻatasi uma aikona icon tele.

    I le lomiga lava e tasi e mafai ona e faia se ata mai le maosopoto.

    Muai vaai iʻuga, kiliki i le faʻamau. "Muai Vaaiga", ma e alu e download ai le faʻailoga na maeʻa, kiliki "Auina atu i fafo".

  4. Le isi, na o le kiliki i luga o le tusifaitau "Auina atu lau aikona" i le pop-up faamalama ma le faila ma le tutusa faaola o le a teuina i le manatuaina o lau komepiuta.

O le mea lea, afai e te manaʻomia e fausia se seti atoa o lea lava ituaiga o ituaiga o ituaiga eseese - leai se mea sili atu nai lo le X-Icon Editor mo nei faʻamoemoe e le mafai ona e mauaina.

Metotia 2: Favicon.ru

A manaʻomia, faʻatupu se favicon icon ma se iugafono o le 16 × 16 mo ​​se 'upega tafaʻilagi, le Rusia-gagana tautua i luga ole laiga Favicon.ru e mafai foi ona avea ma mea sili ona lelei meafaigaluega. E pei ona i ai i le mataupu ma le fofo muamua, iinei e mafai ona e tusia se ata oe lava, valivali pixel taitasi eseese, pe faia se favicon mai le faʻataʻuina ata.

Favicon.ru tautua tautua i luga ole laiga

  1. E maua uma mea faigaluega talafeagai i luga o le laupepa autu o le ICO afi: luga o le fomu mo le utaina o le faʻaumaina ata i lalo o le faʻailoga, o loʻo i lalo o le faatonu vaega.
  2. Ina ia faatupuina se aikona faʻavae i luga o ata ua i ai, kiliki i le faʻamau "Filifili faila" lalo o le ulutala "Fai favicon mai ata".
  3. A uma ona lafoina le ata i le tulaga, tipi i ai, pe a tatau ai, ma kiliki "Le isi".
  4. A manaʻomia, faʻatonutonu le iʻuga e maua i le ulutala "Tusi se aikona".

    Le faaaogaina o lea lava tapoleni, e mafai ona e tusia se ata o le ICO oe e ala i le valiina o laupepa taʻitasi.
  5. E valaʻaulia oe e matauina le iʻuga o lau galuega i le fanua o "Muai Vaaiga". Lenei, a o e teuteuina le ata, o suiga uma e faia i luga o le tapoleni ua puʻeina.

    Ina ia saunia le aikona mo le downloadina i lau komepiuta, kiliki “Tuʻu Favicon”..
  6. O lenei i le itulau matala, na o le kiliki i le ki Sii mai.

O le mea lea, se faila ma le faʻaopopoga ICO, o se ata 16 × 16 pixel, ua sefe i lau PC. O le tautua e fetaui lelei mo i latou e naʻo le manaʻomia ona faʻaliliu ata i se tamaʻi foliga. Ae peitai, ia faʻaalia mafaufauga i Favicon.ru e le faʻasaina.

Faiga 3: Favicon.cc

Tutusa i le muamua muamua uma i le igoa ma i le mataupu faʻavae o le faʻagaioiga, ae o se sili atu alualu i luma faʻailoga afi. I le faʻaopopoga i le faʻatulagaina o ata masani 16 × 16, o le tautua e faʻafaigofie ona tusiina fausaga favicon.ico mo lau 'upega tafaʻilagi. I se faʻaopopoga, o le punaoa o iai le faitau afe o tu maʻafa faʻapitoa avanoa mo laʻuina fua.

Favicon.cc tautua tautua i luga ole laiga

  1. E pei o luga o le 'upega tafaʻilagi faʻamatalaina i luga, e valaʻaulia oe e amata galue ma Favicon.cc mai le itulau autu.

    Afai e te manaʻo e fausia se ata mai le maosopoto, e mafai ona e faʻaaogaina le tapoleni, lea e nofoia le ogatotonu o le fesoʻotaʻiga, ma mea faigaluega i le koluma i le itu taumatau.

    Ia, e liliu se ata o i ai nei, kiliki i le ki "Faʻaulufale mai Ata" i le menu i le itu tauagavale.

  2. Faʻaogaina le ki "Filifili faila" maka le ata manaʻomia i le Explorer faamalama ma taʻu pe tatau ona taofi le vaega o le download ata ("Tausia itu"pe ofi i totonu i se sikuea ("Paʻu i le sikuea aikona").

    Ona kiliki lea "Tuʻu i luga".
  3. A mana e tatau ona fai, faasaʻo le aikona i le faatonu ma, afai e fetaui lelei mea uma ia te oe, alu i le vaega "Muai Vaaiga".

  4. O iinei e te vaʻai atu i foliga o le favicon ua maeʻa i le laina o laina poʻo le lisi o laupepa. O e fiafia i mea uma? Ona download lea o le faʻailoga ma le kiliki se tasi i luga o le ki "Tuʻu le Favicon"..

Afai e le faʻalavelave oe le fesoʻotaʻiga Igilisi, ona leai lea o ni finauga e fiafia i le galulue ma le tautua muamua. I le faaopoopo atu i le mea moni e faapea Favicon.cc mafai faatupuina animated faatusa, o le punaoa iloa lelei foi manino manino i faʻaulufale mai ata, lea o le Rusia-gagana faʻataʻitaʻiga, o le mea e leaga ai.

Faiga 4: Favicon.by

O le isi filifiliga o le favicon icon afi mo nofoaga. O loʻo mafai ona fausia se ata mai le maʻa pe faʻavae i luga o se faʻatusa faʻapitoa. I le va o eseesega, e mafai e se tasi e iloa gofie le faʻatinoga o loʻo faʻaulufale mai ata mai le vaega o upega tafailagi lona tolu ma se isi tulaga lelei, malamalama lelei.

Initaneti auaunaga Favicon.by

  1. I le kiliki i luga o le sootaga luga, o le a outou vaʻai i se masani seti o mea faigaluega, o se tapoleni mo ata ma se fomu mo le faʻaulufaleina mai o ata.

    O lea, lafo i luga le ata i luga o le tulaga pe tusi se favicon oe lava.
  2. Siaki le faʻataʻitaʻiga o le 'auʻaunaga i le vaega "Lau taunuʻuga" ma kiliki i le faʻamau "Maua le favicon".

  3. Ina ua maeʻa nei laasaga, e te teuina le ICO faila ua maeʻa ona e i le manatua o lau komepiuta.

I se tulaga lautele, e leai ni eseesega i le galulue ma auaunaga ua uma ona talanoaina i lenei mataupu, peitaʻi, o le Favicon.by punaoa faʻafofoa ma le liua o ata i ICO sili sili atu ona lelei, ma e faigofie tele le matauina.

Faiga 5: Luga-Liliu

E foliga mai o oe ua uma ona iloa lenei 'upega tafaʻilagi o se mea moni lava omnivora lugalaina faila faʻaliliu. Ae le iloa uma e tagata o se tasi lea o sili sili ona lelei mo le faaliliuina o soʻo se ata i le ICO. I le galuega faatino, e mafai ona maua ata ma se faʻaiuga e oʻo atu i le 256 × 256 pixels.

Luga 'auʻaunaga i luga ole laiga-Liliu

  1. Ina ia amata fausia se faʻaaoga e faʻaaoga ai lenei punaoa, muamua faʻaulufale mai le ata e te manaʻomia i luga o le 'upega tafaʻilagi faʻaaoga le faamau "Filifili faila".

    Pe download foʻi le ata mai le fesoʻotaʻiga pe mai le teuina o ao.
  2. Afai e te manaʻomia se ICO faila ma se fofo faapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, 16 × 16 mo ​​favicon, i le fanua "Toe suʻe" vaega "Avanoa Maualuga" ulufale i le lautele ma le maualuga o le faʻailoga i le lumanaʻi.

    Na o le kiliki i luga ole ki Liliu Faila.
  3. A maeʻa ni nai sekone, o le ae mauaina se feʻau o le pepa "Ua maeʻa ona suia lau faila", ma o le ata o le a otometi ona teuina i le manatuaina o lau komepiuta.

E pei ona e vaʻaia, o le fausiaina o se ICO icon faʻaaoga le Online-Convert 'upega tafaʻilagi e le faigata, ma ua faia i le naʻo ni nai kiliki kiliki.

Faitau foi:
Liliu PNG ata i ICO
Faʻafefea ona sui le jpg i le ico

Ae o le a le tautua e te faʻaogaina, e na o le tasi le faʻatonuga, ma o le mea o loʻo e manatu e faʻaaoga mo aikona fausia mo. O lea la, afai e te manaʻomia se favicon aikona, matua o soʻo se tasi meafaigaluega i luga o le a faia. Ae mo isi faʻamoemoe, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a atiaʻe polokalama, e mafai ona faʻaaogaina ata ICO o ituaiga eseese uma, o lona uiga, i tulaga faʻapena e sili atu le faʻaogaina o tali lautele e pei o X-Icon Editor poʻo le Online-Convert.

Pin
Send
Share
Send