Polokalama mo le lalafi Android talosaga

Pin
Send
Share
Send


E mafai ona manaʻomia le nanaina o talosaga mo le tele o mafuaʻaga, mai le tagata taʻutaʻua ma iʻu i le manaʻoga e faʻamama le siʻusiʻu o laulau e aunoa ma le tineia o polokalame e seasea faʻaaogaina. O le a tatou talanoa e uiga i lenei mea e mafai ona faia e le meafaigaluega meafaigaluega i se isi taimi, ma o lenei o le a tatou gauai atu i le vaega-vaega fofo.

Vaʻai foi: Nana le apalai Android

Nana le polokalama Android

O le faʻafitauli o loʻo talanoaina e mafai lava ona fofo muamua faʻatasi ma le fesoasoani a tusi talosaga faʻapitoa. I le avea ai o se tulafono, o ia fofo nana nana le filifilia polokalama, o le tele o latou e manaomia root avanoa. O le avanoa lona lua o le faʻapipiʻi lea o le launcher application, lea o loʻo iai se galuega faʻalilolilo: i le mea lea, o aikona na taofi le faʻaali. Tatou amata i le vaega muamua o polokalame.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona maua root root ile Android

Smart Hide Calculator (naʻo le Root)

E fia iloa lava polokalama e faoa o se masani masani mea fuafua. O lenei faʻaogaina e tatalaina pe a uma ona ulufale i le password, o se faigofie arithmetic taotoga. E nana talosaga, e manaʻomia e le polokalame le tuuina atu o le superuser rights, ae e mafai foi ona nana faila mai le potu i luga o masini e aunoa ma aʻa.

O galuega uma e lua e aunoa ma ni faʻaletonu, ae o loʻo lapataia e le tagata atiaʻe, e ono le mautu le aoga i luga o le Android 9. E le gata i lea, e leai se gagana Rusia i le Smart Hyde Calculator ma e faʻaalia e le polokalame faʻasalalauga e aunoa ma le mafaia ona aveese.

Sii mai Smart Hide Calculator mai le Google Play Faleoloa

Nana le Mea Lelei (Root Only)

O le isi sui o polokalama mo le nanaina o talosaga, o le taimi lea ua sili atu ona alualu i luma: o loʻo i ai foi filifiliga mo le teuina saogalemu o ala o faʻasalalauga faila, polokaina faʻapipiʻi talosaga, saogalemu le suʻesuʻeina o itulau Initaneti, ma isi.

O le mea lilo e galue e pei ona taua i lalo: o le apalai taofi ma avea ma faʻalavelave i totonu o le polokalama. E le mafai ona e faia lenei e aunoa root root, o lea mo lenei vaega e galue i le Android masini, e tatau ona e faʻatulaga le superuser mode. I totonu o mea sese, matou te manaʻo e matauina faafitauli i le faʻaalia o poloka poloka (na o aikona vaaia), le iai o faʻasalalauga ma mea totogia.

Sii mai Hide It Pro mai le Google Play Faleoloa

Mea teu vaelua

O se tasi o nai, pe a na o le pau le apalai mai le Play Faleoloa e mafai ona nana faʻapipiʻi polokalame e aunoa ma superuser avanoa. O le faʻavae o lona faʻagaioiga e faigofie lava: o se siosiomaga puipuia e pei o le leiloa Samsung Knox o loʻo i ai, lea o loʻo tuu ai se clone o se natia natia. O le mea lea, mo se faʻataʻitaʻiga atoa, e tatau ona e tape le muamua: i lenei tulaga, o le tulaga o le talosaga auala vaʻaia o le a faʻaalia le tulaga i totonu o le Calculator Volt faamalama "Natia".

Le polokalame o loʻo talanoaina, pei o Smart Hide Calculator, ua faʻamau o se mea e faʻatupu ai le aoga mo le komepiuta - e ulufale ai i le lona lua pito i lalo oe manaʻomia le ulufale i se password. O le fofo e le aunoa ma ni mea faʻaletonu: faʻaopopo atu i le manaʻoga o loʻo taua i luga e tape ai le uluaʻi polokalama na natia, o le Calculator Vault e le o i ai le gagana Rusia, ma o se vaega o se faʻaopoopoga gaioiga ua faʻatau atu mo se tupe.

Talia le Calculator Vault mai le Google Play Store

Action launcher

O le muamua desktop apalai i le lisi o aso nei ma le tomai e nana polokalama faʻapipiʻi. Peitaʻi, o loʻo iai se tulaga eseʻesega ma lenei galuega: e mafai ona e nana naʻo tusi apalai i luga o kesi, e na ona faʻaalia i totonu o lisi o talosaga. Peitaʻi, o lenei filifiliga o loʻo faʻatino lelei, ma se tagata i fafo e aunoa ma le faʻatagaina a le tagata faʻaaogaina masini
A leai, o lenei launcher e le tele ese mai le mea faapena polokalama: sili meafaigaluega mo le faʻapitoa o le fesoʻotaʻiga, tuʻufaʻatasia ma auaunaga Google, fausia-i luga o pepa puipui. E i ai le tasi tulaga ese - faʻaulufaleina o le nofoaga o talosaga apalai ma faila i le polokalama tuʻufaʻatasia i le firmware (EMUI, e lagolagoina uma ituaiga o Samsung ma HTC Sense interfaces). Le mautonu - totogi mea ma faʻasalalauga.

Talia le Action Launcher mai le Google Play Store

Smart launcher 5

O le Smart Launcher ua lauiloa mo le otometi ona suʻesuʻe polokalame e faʻapipiʻi i luga o le telefonipoto poʻo le tablet, o lea la i lona lima faʻaavanoa sa i ai le avanoa e nana ai faʻamatalaga, mafai ona maua e ala i le vaega "Puipuiga ma mea lilo". E nana faʻa-agavaʻa - aunoa ma se asiasiga ile vaega talafeagai (pe faʻaaogaina seisi mea, e saʻo), e le mafai ona e maua i le polokalama lilo.

I se tulaga lautele, Smart Laucher tumau faamaoni ia te ia lava: uma lava tutoatasi tuʻufaʻatasiga o talosaga (lea, e ui i lea, ua faʻafaigofie tele), faʻalautele meafaigaluega mo foliga ma laʻititi. O le minus, matou te matauina ni mea e seasea ae le manaia ma le i ai o faʻasalalauga i le faʻasalalauga fua.

Talia le Smart Launcher 5 mai le Google Play Store

Evie osooso

O se lauiloa desktop talosaga e faʻatagaina oe e faʻafaigofie ma faʻavavevave galuega ma le masini. E pei o le Action Launcher, e lagolagoina le faʻaulufaleina mai o le tuʻufaʻatasia o faapipiiina polokalama mai le fausia-in launcher. Nana polokalame o avanoa mai le tutusa lisi mea i le tulaga.

O le eseesega autu i le va o lenei fofo faapitoa o le mafai lea e nana talosaga i totonu o le suʻesuʻega, o se filifiliga faʻapitoa o Evie Launcher. O le filifiliga galue lelei, ae peitai, pei o isi faʻapena talosaga, avanoa i poloka polokalama e mafai ona mauaina e ala i le suia o le launcher. O isi o faʻaletonu e aofia ai faʻafitauli ma tulaga i totonu o Lusia, faʻapea foi ma le le mautonu faʻagaoioiga i luga o le sili ona faʻaaogaina firmware.

Sii mai Evie Launcher mai le Google Play Faleoloa

Faaiuga

Na matou iloiloina le sili atu polokalame mo le nanaina o talosaga ile Android. Ole mea moni, e le o mea uma o lenei vasega e tuʻuina atu i le lisi - pe a iai sau mea e faʻaopopo, tusi i ai i tala i lalo.

Pin
Send
Share
Send