Polokalama mo le siakiina o le siaki

Pin
Send
Share
Send

Soʻo se mea leaga i le faʻagaoioiga o masini e matua le lelei ma e masani ona oʻo i ni tulaga matuia e oʻo i le leai atoa o le faʻatinoina. Ina ia vave silafia faʻafitauli ma puipuia faigata faigata i le lumanaʻi, e talafeagai le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa. O le sili ona agavaa sui o lenei ituaiga polokalama o loʻo faʻalauiloa mai i lenei mea.

TFT Mataʻitu Suʻega

O se mea faigaluega maua fua a tagata atiaʻe Rusia, o loʻo iai uma suʻega talafeagai e faʻatino ai se suʻesuʻega atoatoa o uiga taua uma ole mataitu. I totonu o latou, le faʻaalia o lanu, tulaga eseese o le pupula ma le faʻatusatusa o ata.

Ma le isi, i le autu faamalama o le polokalame e mafai ona e mauaina faʻamatalaga lautele e uiga i masini uma e nafa ma ata faʻaali.

Sii maia le TFT Monitor Test

PassMark Mataʻitu Suʻega

O lenei sui o le faʻamatalaga o ituaiga polokalama o ese mai i le muamua muamua i le o lo o i ai ni suʻesuʻega auiliili e maua ai le saoasaoa ma sili ona atoatoa suʻega o le mataʻitu galuega.

Faʻapea foi se vaega taua o PassMark MonitorTest o le mafai ona faʻavasegaina le tulaga o paʻi mata. Peitai, e le pei o tauvaga, e totogi lenei polokalame.

Sii mai le PassMark MonitorTest

Ua maliu pixel suʻega

O lenei polokalame ua faʻatulaga e sailia ai mea ua taʻua o maliu mati. Mo le sailia o ia faʻaletonu, faʻataʻitaʻi e tutusa ma mea o loʻo iai i isi sui o lenei polokalama faʻaaoga

O faʻaiuga o suʻesuʻega o mea e mafai ona lafoina i le 'upega tafaʻilagi a le au atiaʻe polokalame, lea, i lona tulaga, e mafai ona fesoasoani i tagata gaosi oloa o siaki.

Sii maia Dead Pixel Tester

I le tulaga o soʻo se masalosalo e faatatau i le saʻo le faʻagaioiga o le mataitu, e atamai le faʻaaogaina o se tasi o polokalama faʻakomepiuta oloa faʻamatala i luga. O i latou uma nei e mafai ona tuʻuina mai se tulaga lelei o le suʻega o faʻavae autu ma o le a fesoasoani e iloa ai soʻo se faʻaletonu i se taimi talafeagai, a o mafai lava ona faʻasaʻo.

Pin
Send
Share
Send