Aisea taaloga VKontakte le utaina

Pin
Send
Share
Send

E tele naua tagata faʻaaogaina le fesoʻotaʻiga lautele VKontakte masani ona faʻafitauli e uiga i le utaina o se talosaga i luga o le upega tafailagi. I le faʻavaʻa o lenei tusitusiga, o le a matou talanoa auiliili e uiga i mafuaʻaga o faʻafitauli o lenei ituaiga, faʻapea foi ma le tuʻuina mai o ni fautuaga i le faʻafofogaina o taʻaloga masani.

VK taʻaloga e le o utaina

Muamua lava, e tatau ona fai se mea e teʻi ai i le mea moni e faapea, i lenei tusitusiga o le a tatou le tago i luga o faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma mea sese e aliaʻe i le faʻagasologa o le faia o talosaga i luga o le VKontakte fausia-i luga o le nofoaga. E le gata i lea, afai e te feagai ma faʻafitauli o lenei ituaiga pe le mafai foi ona foia soʻo se mea sese e le o taua i le tusitusiga, matou te fautuaina oe e faʻafesoʻotaʻi le tautua lagolago i luga o le upega tafailagi o le social network o loʻo fesiligia.

Faitau foi: Faʻafefea ona tusi i le VC tech support

I se faʻaopopoga i mea o loʻo i luga, ae leʻi oʻo atu i le mea taua, e taua tele le maitauina o se mea taua i faʻafitauli i le itu o le tuatusi o le VKontakte. Ona o lenei tulaga, mea sese e mafai ona aliali mai i vaega eseese o le punaoa, aofia ai ma le vaega "Taaloga". Sa matou talanoa e uiga i lenei mea i sili atu auiliiliina i totonu o le tusiga i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

Faitau atili: Aisea ua le aoga ai le upega tafaʻilagi VK

Mafuaʻaga 1: Faʻafitauli tau tekonolosi i le taʻaloga

Liliu ane i mafuaʻaga o faʻafitauli ma le utaina nisi apalai, o le muamua mafai filifiliga atonu o se mea le lelei saʻo i le taʻaloga lava ia. O lenei mea e tupu na seasea lava ma e masani lava ona faʻalagolago tasi i fuafuaga a le au atiaʻe, mo se faʻataʻitaʻiga, o se vaega o le faʻafouga poʻo le tapunia.

Ina ia lafoa le le aoga a se taʻaloga ona o lona tapunia, faʻafouina po o le faʻamutaina o le lagolago, oe manaʻomia le liliu i auala o le mauaina o faʻamatalaga e uiga i le poloketi. E mafai ona faʻapea e le masani ai o se afioʻaga e taʻitaʻia e tagata atiaʻe poʻo se fale 'atoa.

Aua neʻi galo e utagia manatu o tagata e faʻaogaina, ia e mafai foi ona fesoasoani ia te oe.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona fatuina se talosaga VK

A uma ona e mauaina le tala fafaga e fesoʻotaʻi ma le taʻaloga e te fiafia i ai, faitau lelei faʻamatalaga talafeagai. Afai na i ai se faʻamatalaga mai le au faia o le talosaga e taofi le galue ai i le galuega, o lona uiga, pau le mea e mafai ona e faia o le fesuiaʻi i isi taʻaloga.

E tele taimi, o tagata atiaʻe i luga oa latou mea tuʻufua laʻititi faʻatonuga mo tagata faʻaaoga e uiga i le mea e mafai ona fai pe a fai o le taʻaloga ua le toe utaina mo nisi mafuaʻaga. E fautuaina e aua le le amanaʻia ituaiga o faʻamatalaga, ae ia mulimuli totoʻa i faʻatonuga.

I le tulaga pe a le maua e le au atiaʻe luga faasilasilaga i luga, e tatau ona e sailia se lotoifale mafuaʻaga o faigata.

Mafuaʻaga 2: Browser Mataupu

O se tulaga masani masani o faʻafitauli eseese mo tagata faʻaaogaina le VKontakte agafesootai o le Initaneti browser lava ia, e ala i le tatalaina o se talosaga tupu. E le gata i lea, i lenei vaʻaiga, naʻo faʻafitauli o le browser lava latou te amanaia, ae le o lona faʻapipiʻiina eseʻese vaega.

Afai o e mautinoa o lau mataupu o le web browser o loʻo galue lelei, e mafai ona e sikola saogalemu le metotia lea.

O le mea muamua e tatau ona fai e faʻatatau i le mea e suʻe ai pe afai o i ai ni faʻafitauli ma le VK application loading process o le faʻamamaina lea o sailiga talaʻaga o le polokalame faʻaaogaina. O lenei faʻaaliga e avanoa mo soʻo se tagata e faʻaaogaina, tusa lava poʻo le a le ituaiga o web explorer.

Ma le isi, matou te faʻasili puʻupuʻu i le tala faʻamama o loʻo faʻaaogaina e faʻaaogaina ai se faʻataʻitaʻiga

  1. Tatala le lisi autu autu i le kilikiina o le ki "Meaai" i le pito i luga tauagavale o le faamalama galue.
  2. I totonu o vaega na faʻaalia, filifili "Talafaasolopito".
  3. E mafai foi ona e tatalaina le vaega manaʻomia le faʻaaogaina o le kuki faʻapipiʻi keyboard. "Ctrl + H".

  4. I le pito i luga taumatau i luga o le itulau e matala, kiliki i le ki "Tapē le talaaga ...".
  5. O le taimi nei, seti le taua i le lisi paʻu i lalo "Mai le amataga" ma siaki uma aitema e tusa i le faʻataʻitaʻiga fuafuaina i le faʻamalama.
  6. O le taimi lava e maeʻa le gaioiga muamua, kiliki Tapē ese mea lilo.

A maeʻa le faʻamamaina o le gaioiga, e sili ai le toe amataina o lau upega tafailagi.

Afai e te leʻi fuafuaina le faiga o le faʻamamaina o lau sailiga i le polokalame i le fesili poʻo le faʻaaogaina o seisi polokalame, faʻaoga le faʻamatalaga faʻapitoa i luga o la matou upega tafailagi.

Faitau atili: Faʻafefea ona tapeina le talaʻaga i le browser

I le faʻaopopoina o faʻamatalaga i luga, e tatau ona e matua aveeseina le cache ole Initaneti. Mo nei mafuaʻaga, i le faʻagasologa o kilia le talaʻaga, siaki le pusa i autafa o aitema o loʻo i ai ni ki Cache ma le Kuki.

Faitau atili: Faʻafefea ona tape le cache i le laiga

I le maeʻa ai o fautuaga uma o i luga, e tatau ona e toe siaki le faʻatonuga o le taʻaloga, lea e leʻi amataina le amataga. A faʻapea o loʻo tupu pea le faʻafitauli, e fautuaina le toe tu mai le upega tafailagi.

Nisi faʻamatalaga:
Faʻafefea ona aveese Mozilla Firefox, Chrome, Opera, Yandex.Browser
Faʻafefea ona faʻapipiʻi Chrome, Mazila Firefox, Opera, Yandex.Browser

Aua neʻi galo e aveʻese le otaota mai le faʻagaioiga o le seti pe a uma le uninstallation aʻo leʻi amataina le reinstallation.

Vaʻai faʻapea: Faʻafefea ona faʻamamaina le vaega mai otaota faʻaaoga CCleaner

I le tulaga o le toe faia o ni toilalo, ua fautuaina e tuʻufaʻatasia upega tafailagi.

I luga o lenei ma masani ai faʻafitauli o le Initaneti, oe mafai ona muta ma agaʻi i faʻamatalaga e faatatau i vaega autu o le polokalama.

Mafuaaga 3: Faʻafitauli ma Adobe Flash Player

O se isi faafitauli mataupu o se vaega o le Windows faagaoioiga faiga pei Adobe Flash Player. O faʻafitauli uma o lenei polokalama e fesoʻotaʻi ma le mea moni e faʻafetaia ai le Flash Player lea e mafai e le au suʻesuʻeina ona tataina matata eseese faʻasalalauga.

O le mea moni o loʻo faʻaaogaina uma browser fou i se fou, ae e leiloa se laupepa fou o le Adobe Flash Player, e tatau ona suia i seisi lava tulaga.

Flash Player lava ia, i le isi itu, ona o le leai o se fou fou pe ona o ni mea laiti sese i le faʻapipiʻi faiga e le galue lelei. Ma le isi, mea sese e ono le aoga i uma talosaga ma ala o faʻasalalauga faʻamaumau, ae naʻo nisi tulaga tulaga ese.

E mafai ona e siakiina le faʻatinoina o le Flash Player, mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i le taʻalo i le tele o vitio poʻo le amatalia o talosaga e faʻaopopoina i se isi e le o se galuega.

Ina ia aloese mai le tele o faʻafitauli i lenei vaega, faitau faʻatonuga i luga o la matou 'upega tafaʻilagi faʻatatau i le faʻapipiʻiina o lata mai fou fou mo Flash Player.

Faitau atili: Faʻafefea ona faafou le Adobe Flash Player

Afai o le maeʻa faʻapipiʻi lata mai lata mai o taʻaloga o loʻo manaʻo e le utaina, e tatau ona e siaki le gaioiga a mea faʻapipiʻi vaega. Mo lenei, ua matou saunia foi se tala faʻapitoa.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻatagaina le Adobe Flash Player i 'eseʻese polokalame

I le tulaga o le faafitauli tumau pea ina ua mavae le mulimuli i nei fautuaga, e tatau ona e siaki le vaega vaega mo mea sese.

Faitau atili: Mataupu autu i le Adobe Flash Player

Afai e te toe tuʻufaʻatasia vaega o loʻo fesiligia, e manaʻomia foʻi ona e faʻamamaina le faʻagaioioiga o faʻatulagaina mai le faaputuga o otaota.

I nisi tulaga, le polokalama fesiligia ono manaʻomia tusi faʻatonutonu gaioiga e ala i se faʻapitoa menu i le itu tauagavale o le browser address bar.

I le faʻaiuga, o lenei vaega o le tusitusiga e tatau ona tosina mai lou mafaufau i le mea moni o le Flash Player o le a le mafai ona mafua ai oe soʻo se faigata e faʻatatau i le faʻatatau i le faʻatulagaina o vaega.

Tagaʻi foʻi: Faʻatulaga le Adobe Flash Player

Fufulu le Flash Player nofoaga e teu ai i le lotoifale

Ole auala lea e tele e faʻaalu ai le metotia muamua, ae manaʻomia le sili atu faʻamatalaga auiliili atu nai lo faʻafitauli lautele ole Flash Player. Ma le isi, o le faiga o le fufuluina o le cache tuusao mai Flash Player faʻamamaina le manaʻoga e toe tuʻufaʻatasia vaega ona aveese lea o lapisi mai le faiga.

O le faʻagasologa o le aveeseina o le cache o le Adobe Flash Player e tutusa lelei mo tagata o loʻo iai nei.

Muamua lava, o le metotia o le tapeina o le Flash Player cache tuusao mai le 'upega tafaʻilagi browser e aoga tele.

  1. I le faʻaaogaina o se soʻotaga faigofie, tatala se upega tafailagi o loʻo i ai ni mea e tupu i le Flash.

    E mafai ona e faʻaaogaina le taʻaloga lava ia mo nei faʻamoemoe, o le utaina faʻafitauli o loʻo feagai ai oe.

  2. I le galuega vaega a Adobe Flash Player, taumatau kiliki ma filifili "Filifiliga".
  3. Le igoa o le faʻatulagaina vaega faʻapitoa mafai eseese e faalagolago i luga o le browser.

  4. Faʻaaoga le laina folau pito i lalo, fesuiaʻi i le laupepa ma le ata o le faila ma le igoa "Faleoloa i le lotoifale".
  5. Seti le faʻasolo i le 'nol.
  6. O lenei faʻamaonia le tapeina o faʻamaumauga e faʻaaoga ai le faʻamau Ua lelei.

I la matou mataupu, matou faʻaaoga le Google Chrome 'upega tafaʻilagi suʻesuʻe.

A faʻapea e mafua mai i se mafuaʻaga e le mafai ona e faia le faʻamamaina o le teuina i totonu o le metotia faʻamatalaina i luga, e mafai ona e faia nisi mea. Latou te le toe apalai i le tasi talosaga, ae i faʻamaumauga uma na teuina i totonu o le teuina.

  1. Faʻalauteleina le faiga lisi Amata ma mai le tuʻuina mai o faʻaputuga o vaega filifili "Pulea vaega".
  2. I lenei tulaga, e faʻaaogaina le Windows 8.1, ae i se isi itu o le nofoaga o le manaʻo mea sisitema e tutusa i vaega uma o Windows.

  3. I le faʻamalama e matala, saili le vaega "Saini Taʻalo" ma kiliki i luga.
  4. Mai le Flash Player seti pule, sui i le lau "Mea teu".
  5. I le poloka "Nofoaga teuina a le lotoifale" kiliki i le ki "Aveese uma ...".
  6. Siaki le pusa i autafa "Aveese uma faʻamaumauga ma nofoaga nofoaga".
  7. I le pito i lalo o le lava faamalama, faʻaaoga le faʻamau "Aveese faʻamaumauga".

I se faʻaopopoga i luga, e mafai ona e tape faʻamatalaga mai le teuina i totonu o le lotoifale ma se isi auala e tali tutusa lava.

  1. E ala mai i le faʻaogaina tuai o le lisi menu, fesuiaʻi i le laupepa "Avanoa".
  2. I le poloka "Vaʻai faʻamaumauga ma tulaga" kiliki i le ki "Aveese uma ...".
  3. Toe fai 5-6 manatu mai le faʻatonuga muamua.

A maeʻa laʻasaga, ia mautinoa e toe amata lau 'upega tafaʻilagi Initaneti.

O lenei e mafai ona maeʻa atoatoa le Adobe Flash Player polokalama, talu ai toetoe o faʻafitauli uma e sau i lalo i nuances faʻamatala i lenei tusitusiga.

Mafuaaga 4: Initaneti sootaga saosaoa mataupu

Se mea e seasea, ae o loʻo feagai pea ma faʻafitauli e faʻalavelave ai le downloadina o talosaga i luga o le VKontakte agafesootai o le maualalo maualalo o le Initaneti. E le gata i lea, i le tulaga lea, mea sese e mafai ona fesoʻotaʻi tonu i le mea moni ona o le umi o le talosaga utaina taimi, o le tautua e motusia oe lava ia ina ia faʻaititia le aofaʻiga atoa.

Afai oe fetaiai ma faʻafitauli downloadina taʻaloga, ae o loʻo lelei vaega, matou te fautuaina oe e faʻataʻitaʻi lau initaneti. Ina ia faia lenei mea, e sili ona lelei faʻasino i metotia faʻapitoa na tatou iloiloina i isi tusitusiga.

Nisi faʻamatalaga:
Polokalama mo le fuaina o Initaneti saosaoa
Initaneti Auaunaga mo Siaki le Initaneti

A e mauaina ni tau maualalo, e tatau ona e sui lau Initaneti pe fesuiaʻi le pili na faʻaaogaina. I se faʻaopopoga, oe ono mafai taumafai e faʻaalu i le faʻatautaia o le faʻagaioiga o auala ina ia faʻateleina le saoasaoa fesoʻotaʻiga.

Nisi faʻamatalaga:
Faʻateleina le Initaneti i luga ole Windows 7
Auala e faʻateleina ai le Initaneti i le Windows 10

Faaiuga

I le faʻaiuga o lenei mataupu, e aoga le faia o se tuʻuaga i le mea moni o nisi taimi o faʻamatalaga uma e mafai ona faʻalogoina e ala i le na ona faʻafouina le itulau ma le manaʻomia. O lenei tala e sili ona talafeagai i mataupu ma le maualalo le fesoʻotaʻiga i le Initaneti, talu mai i le taimi amata lava ona faʻamau le upega tafailagi faʻaopoopo faʻaopoopo faʻamatalaga e uiga i le taʻaloga i le cache ma mulimuli ane faʻaaoga ia e faʻavave ma faʻamautu le faiga o le faʻalauiloaina o taʻaloga.

Aua nei galo i le faiga o le foia o le faʻafitauli e siaki le mautu o le taʻaloga download mai e le tasi ae i le tele Initaneti browser. Tulaga lelei, o lenei sili sili faia i eseese, le fesoʻotai komepiuta.

Matou te faʻamoemoe ina ua maeʻa ona e masani lelei i mea ua fautuaina atu i lenei tusitusiga, oe ono amataina se faʻaoga VK talosaga mo oe. Mea sili!

Pin
Send
Share
Send