Picpick 4.2.8

Pin
Send
Share
Send


E masani lava, e leʻo iai le faʻaaogaina o tagata masani i totonu ole polokalama. Ave, mo se faʻataʻitaʻiga, le tulaga ma faʻamalama ata - e foliga mai o loʻo i ai lava se 'eseʻese ki mo i latou, ae o taimi uma e te tatalaina ai le faʻatonutonu faatonu e faʻaofi ma sefe mai le puʻeina ata e matua le manaia. Ou te le o talanoa e uiga i le mataupu pe ae manaʻomia e puʻe se nofoaga ese pe fai ni tusitusiga.

O le mea moni, i lenei tulaga, meafaigaluega faʻapitoa e o mai e laveaʻiina. Peitai, o nisi taimi e sili atu le lelei o le faʻaaoga uma-i-tasi fofo, o se tasi o ia PicPick. Sei o tatou vaʻai i ana galuega uma.

Ave faʻamalama


O se tasi o galuega autu a le polokalame o le puʻeina o se ata mai le pupuni. Tele ituaiga o faʻamalama e lagolagoina i le taimi e tasi:
• Tala atoa
• Fale faʻamalama
• Faamalama elemene
• Tusi faʻamalama
• Vaega e filifilia
• Fauaina le nofoaga
• Nofoaga e leai se totogi

O nisi o nei itu e agavaʻa iai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le "tusi faʻamalama" e mafai ai ona e puʻeina ata o uepisaite itulau. E naʻo le a fai atu ia oe e le polokalama e faʻaali le poloka e tatau ai, pe a maeʻa le tipiina o le tusi ma le suiina o ata. A o le i puʻeina se nofoaga tumau, oe manaʻomia le setiina o le tele e te manaʻomia, a maeʻa ona e na ona e faʻasino atu le faʻavaʻa i le mea e te manaʻo ai. Ma le mea mulimuli, o le tuʻufaʻatasia vaega e mafai ai ona e filifili soʻo se foliga.

Eseesega, e aoga le maitauina o gaioiga uma e iai lana lava ki vevela, lea e mafai ai ona e vave faʻatinoina gaioiga talafeagai. Ou te fiafia o lau lava keyboard keyboard auala e mafai ona faʻatulagaina e aunoa ma ni faʻafitauli.

O le ata faʻatusa e mafai ona filifilia mai i filifiliga 4: BMP, JPG, PNG poʻo le GIF.


O le isi foliga o le igoa masani snapshot. I le tulaga, e mafai ona faia se templates e ala i igoa o ata uma o le a faia. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻailoaina se aso puʻeina.

O le isi "taunuuga" o le ata e matua suia lava. E mafai ona e vave faʻatonutonu le ata i le fausia-i le faʻatonutonu (e uiga i lalo), kopi i le laupapa laupapa, sefe i se faila masani, lolomiina, lafo i le meli, tufa atu i luga o le Facebook po o le Twitter, pe lafoina i se polokalame lona tolu. I se tulaga lautele, mafai ona faʻapea ma le lotofuatiaifo lelei e mafai ona iai avanoa e le uma.

Faʻatonutonuina o ata


O le faatonu i PicPick tiga foliga tutusa ma le tulaga mo Windows Paint. E le gata i lea, e le gata o le mamanu e tutusa, ae faapea foi, i se vaega, le aoga. I le faʻaopopoga i le ata faʻasolitulafono, o loʻo i ai le avanoa o se aoga lanu lanu, faʻamaʻi, poʻo le isi itu, le puʻeina. Oe mafai foi faʻaopopo se logo, vai taumafa, faʻavaʻa, tusitusiga. Ioe, ma PicPick e mafai ona toe suia le ata ma selesele.

Valivali i lalo o le fetu


O lenei mea faigaluega e mafai ai ona e iloa le lanu i lalo o le faʻataʻamilosaga i soʻo se itu i luga ole mata. O le a lenei mea mo? Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo e atiaʻe se polokalame fuafuaina ma e te manaʻo i le faʻailoga o mea mo le mea e te manaʻo ai. I le galuega faatino, e te maua se lanu lanu i le encoding, mo se faʻataʻitaʻiga, HTML poʻo C ++, e mafai ona faʻaogaina e aunoa ma ni faʻafitauli i soʻo se tagata vaega lona tolu o faʻatonu ata po o le numera.

Valivali paleti


Faailoa tele lanu e faʻaaogaina ai le mea faigaluega muamua? O le le leiloa o i latou o le a fesoasoani le palet lanu, lea e faʻasaoina le talaʻaga o paolo maua mai le faʻaaogaina o le paipa. Faigofie pe a galue ma le tele o faʻamaumauga.

Faʻaitiiti mai le faʻatifaga o le vaega


Ole ituaiga lea ole analog mai ole tisiki "Magnifier". I se faʻaopopoga i le faʻaaliga manino mo tagata e le lelei le vaʻai, o lenei mea faigaluega o le a aoga ia i latou e masani ona galulue ma nai faʻamatalaga laiti i polokalama e leai se zoom.

Pule


Tusa lava poo le a le faʻaituau, ae e galue e fua le lapoʻa ma le tulaga o elemene tagata i luga o le pupuni. O le lautele o le pule, ma lona faʻatulagaina, e mafai ona fetuʻunaʻi. E taua foi le maitauina ole lagolago a DPI eseese (72, 96, 120, 300) ma iunite o fua.

Faatulagaina se mea e faʻaaogaina ai le Crosshair


O se isi mea faigaluega faigofie e mafai ai ona e iloa tonu le tulaga o se mea faʻapitoa e faʻatatau ile tulimanu o le mata, pe faʻatatau i le faʻasino muamua tuuina. Faʻaali mai le matau ua faʻapipiʻi i pixels. O lenei faʻapitoa e aoga, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a atiaʻe HTML faʻafanua faʻafanua.

Fua tulimanu


Manatua le aʻoga faʻataulaga? Lenei le mea lava e tasi - faʻailoa mai laina e lua, ma le polokalame e mafaufau i le latou va i latou. E aoga mo le puʻeina o ata ma matematika ma inisinia.

Tusia i luga ole lau


O le mea ua faʻaigoaina "slate" faʻatagaina oe e faia vave faʻamatalaga i luga o le mata o gaioiga. E mafai ona avea ma laina, u, sikuea ma pulumu ata. E mafai ona faʻaogaina lenei mea i se faʻataʻitaʻiga.

Lelei Polokalama

• Faigofie ni faʻamalama
• Le iai o se faatonu faatonu
• Avanoa o isi aoga aoga
• Mafai ona faʻafaigofie mea
• Laititi le avega a le tino

Polokalame le lelei

E leai se totogi mo na o oe

Faaiuga

O le mea lea, PicPick o se matagofie "Suisena naifi" o le a fetaui ma le lua atamamai tagata PC ma tagata tomai faapitoa, pei o le mamanu ma inisinia.

Sii mai pikiti mo saoloto

Sii maia le faʻamatalaga fou mai le ofisa aloaia

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.67 mai le 5 (3 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

HotKey Fofo Suiga Changer Joxi UVScreen Kamera Jing

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
PicPick o se tele-faigaluega meafaigaluega meafaigaluega mo le fausiaina o faʻafanua ma mauoa foliga ma o se faʻavae-i le faatonu o sauni-faia faʻavailuga.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.67 mai le 5 (3 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Wiziple
Tau: leai se totogi
Tele: 13 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 4.2.8

Pin
Send
Share
Send