Tusi lolomi 3.0

Pin
Send
Share
Send

Ina ia vave fausiaina se tusi, tasi le tusi faatonu o le a le lava, talu ai e le o i ai le mulimuli o faʻatonuga talafeagai mo le setiina o se lolomiga faʻapitoa poloaiga. I lenei tulaga, o le filifiliga lelei o le faʻaaogaina lea o se polokalama faʻapitoa e mafai ona faʻaliliuina soo se tusitusiga tusitusiga i totonu o se tusi ile mataupu o minute. E aofia ai le Tusi Lomitusi, o le a talanoaina i lenei tusitusiga.

Le tomai e fai ai tusi

O le Tusi Lomitusi mafai ai oe e faia se tusi atoa, lea o le a aofia ai e le gata o itulau, ae i ai foi se faavaa. Na ia saunia foi le filifiliga o filifiliga e lua mo le fesiuaʻiina o se pepa i le pepa. E mafai ona e lolomi lemu i le faʻapipiʻi o laupepa taʻitasi i totonu o le lolomitusi taʻitoʻatasi, pe i le lua sitepu, faʻaaogaina le masini i le aofaiga saʻo o le pepa, ma a uma ona lolomi i le tasi itu, liliu le faaputuga i luga e faʻaauau le gaioiga.

E taua le iloa! Le polokalama na lolomiina i luga o laupepa o le A5 format.

Tusi Auiliiliga

I totonu o le Tusi Printer o loʻo i ai se faʻamalama o loʻo iai uma faʻamatalaga e uiga i le tusi na faia. I totonu oe vaʻai pe o le a le tele o laupepa o le pepa o le a aofia ai, pe fia laupepa o le a manaʻomia ma pe faʻafefea ona fai le lolomiga. O loʻo iai foʻi fautuaga i le mea e tatau ona fai i le taimi e lolomi ai.

Lelei

  • Faʻatau tufatufaina;
  • Ofisa gagana Rusia;
  • Le tomai e fai ai se ufiufi;
  • Faigofie faʻaoga;
  • Leai se faʻapipiʻi manaʻomia;
  • Vaʻaiga vaʻaia o le faʻasologa o laina.

Le atoatoa

  • Le lolomiina e tupu naʻo pepa A5;
  • E le gata i le 4 laupepa lomia.

O le Tusi Lomitusi faʻatagaina le tagata faʻaaoga e vave lolomi se taga taga o la latou tusi sili ona fiafia i ai, lea e mafai ona e aveina ma oe i soo se mea. E lelei tele foi mo le fausiaina o faʻapitoa tamaitusi ma tamaitusi. I le taimi lava e tasi, o le polokalama e iai fesoasoani e aofia ai faʻamatalaga uma e uiga i lona faʻaaogaina tatau. E le manaʻomia faʻapipiʻi ma e tufatufaina leai se totogi.

Sii mai fua le Tusi Lomitusi

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (2 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Itulau itulau Lolomiina o se TUSI Tusi faitau tusi i luga o le iPhone Tusi faitau tusi apps mo Android

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O le Tusi Lomiga o se auala sili lea e fatu ai se tusi, polosiua poʻo se tusi e aunoa ma ni mea le saʻo e faia, ma ona o le laititi o le tufatufaina pusa ma le leai o se manaʻoga mo le faʻapipiʻi, e mafai ona faʻalauiloa i luga o soʻo se PC mai masini e mafai ona aveʻese.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (2 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista, 2000, 2003
Category: Iloiloga polokalame
Atiaʻe: Ilyin Alexey Merkuryevich
Tau: leai se totogi
Tele: 1 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 3.0

Pin
Send
Share
Send