GreenCloud Printer 7.8.3.0

Pin
Send
Share
Send

Mo faigofie talafeagai lolomiina o pepa poʻo le sefeina o sapalai i le masini lolomi, e faʻaaoga e le aufaitau isi taimi polokalame eseese tolu-vaega. Tele taimi, ua latou tuʻuina i luga o se komupiuta a virtual printer, e mafai ona filifilia i soʻo se tusitusiga faila i le vaega "Faʻailoga". Le GreenCloud Printer, o le a talanoaina i lenei tusitusiga, o se polokalama faapena.

Faasaoina Sapalai

Ole ata autu ole GreenCloud Printer o le malosi faʻasaoina o mea faʻaaoga. E mafai ona faʻaititia le faʻaaogaina o pepa mo le lolomiina e ala i le lolomiina o itulau e lua pe fa i luga o le tasi laupepa. E le gata i lea, o le GreenCloud Printer e mafai ona sefe tele i le vaitusi, mo lenei e te manaʻomia le setiina o le manaʻomia parameter i le vaega Sefe tui. O le aofaʻi o mea e leʻi faʻaalu o le a faʻaalia i le pito i lalo o le itulau i ni faʻatauga ma pasene tuʻutuʻuga.

Malosiʻaga e momoli se pepa

Ole faʻaaogaina ole GreenCloud Printer, e le gata e mafai e le tagata faʻaaoga ona lolomiina le pepa o loʻo manaʻomia, ae faʻatau atu foʻi lana PDF format. E faigofie foʻi ona e lafoina i le imeli pe lafo i le Google Drive ma le Dropbox. Mo le filifiliga mulimuli, e manaʻomia le faatagaga, e mafai ona maeʻa i le polokalame faʻatulagaina.

Puapuagatia

O le isi itu matagofie o GreenCloud Printer o "Puipuiga". Afai o le polokalama e amata galue le sese, e mafai lava ona e solia se otometi siaki sisitema, lea o le a faʻasaʻo uma faʻafitauli na o ia ma toe sau GreenCloud Printer i le masani faʻagaioiga.

Lelei

  • Ofisa gagana Rusia;
  • Le mafai ona sefeina mea faaaoga;
  • Avanoa o faʻafitauli foliga.

Le atoatoa

  • Shareware laisene;
  • O nisi o foliga o loʻo avanoa i le totogi faʻaaliga.

GreenCloud Printer o se polokalame taua tele mo na tagata o loʻo taumafai i soʻo se auala e sefe ai le sapalai. I se faʻaopopoga, e faʻatagaina oe e tausia ma lolomi fuainumera o pepa e le faʻaalu ma le vaitusi. Moni, o lenei faʻaogaina na o le avanoa i le totogi faʻatau, ae tusa lava pe a leai, GreenCloud Printer e faigofie tele ona faʻaaogaina ma e iai le Rusia-gagana.

Sii maia se faʻataʻitaʻiga o le GreenCloud Printer

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (3 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Ata lolomi Lomitusi Pon RonyaSoft Lolomiina ata i luga o se masini lolomi faʻaaoga ata Ata Polokalama mo le lolomiina o pepa i luga o se masini lolomi

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
GreenCloud Printer faʻatagaina le tagata faʻaaoga e sefe tele i mea faaaoga i le faagasologa o le lolomiina o pepa i luga o le lolomitusi, ma e iai foi le tele o isi faʻaogaina aoga.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (3 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiaʻe: ObviousIdea
Tau: $ 27
Tele: 17 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 7.8.3.0

Pin
Send
Share
Send