Tusitalafaamaumau Vitio Android

Pin
Send
Share
Send


O se masini nei onapo nei feaveai Android OS mafai ona faia le tele o galuega, i totonu o lea sa i ai se nofoaga mo mea faapitoa e pei o le faʻatonutonuina vitio. Aua le faʻalogo i tagata le talitonu - faʻaaogaina polokalama faakomepiuta faʻapitoa e fai e toeititi lava le talafeagai pei o luga o se komepiuta komepiuta.

KineMaster - Pro Vitio Faatonu

Vitio faatonu ma le tele o gaioiga. O le ata autu o le fausia-i mea pueata talosaga: ua uma ona puʻeina le vitio, e mafai ona vave ave i le faʻaaogaina. E mafai ona e faʻatonutonuina le ata lava ia pe o le fuataga - mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e aumaia leo i le vitio se isi leo e ala i le suia o le leo pe faʻaalia latou e pei o leo o robots mai ata tifaga.

E mafai ona faʻaaogaina se puipui soʻo i le ata (atoa poʻo se faʻavaʻa o tagata): tusilima lima tusi, ata puʻe poʻo le ata mai le ata. Ole tele o faʻamalama e lagolagoina foi. Oi

    matau le manaia "mosaic" auala o le faʻatulagaina o elemene e mafai ona e suia lo latou umi, faʻapea foi ma le taimi o foliga pe mou atu. Faatasi ai ma vaivaiga, matou te maitauina le tele o le manatua e nofoia ma le mauaina o totogi totogi.

    Sii mai KineMaster - Pro Vitio Faatonu

    Pule Faʻatonu o le Vitio

    O se telefoni feaveaʻi o le vitio gaosiga tusi talosaga mai ia Cyberlink, e lauiloa mo ana polokalame faʻasalalauga. E iloga ona o lona agaga faʻamau i tagata amataina - o loʻo faʻaalia ai se aʻoaʻoga puʻupuʻu pe a faʻaaogaina lea poʻo lena gaioiga mo le taimi muamua.

    PowerDirector ofo atu i tagata lautele se lautele lautele o le faʻatonutonuina filifiliga: faʻaogaina ata mo se vitio faʻasologa, palu faʻafefiloi ma overlaying se isi leo leo, auina atu i fafo i le tele o foliga. Ma le isi, o loʻo i ai se vaega ma fesoʻotaʻiga i toleniga vitio. O nisi o foliga o loʻo avanoa i le na o le faʻatauina o se vaega totogi. I se faʻaopopoga, o le polokalama e musu e galue i mea tau paketi - e ono paʻu, pe o le amata ai lava.

    Sii mai le PowerDirector Vitio Faatonu

    FilmoraGo - Faʻapitoa Vitio Faʻatonu

    A faigofie ma i le taimi e tasi mauoa i filifiliga vitio faatonu mai Wondershare. Faʻafetai i se vaʻaiga intuitif, e oʻo lava i le tagata fou faʻaaogaina o le a iloa ai le mea i lenei talosaga.

    O le seti o avanoa faʻaavanoaina e mafai ona faʻaigoaina tulaga faʻatulagaina mo se sui o lenei vasega: faʻatonutonuina ata ma le leo, faʻaaoga faʻamau ma suiga, faʻaopopo tusitusiga ma ulutala. O le mea autū o le polokalame o autu - o se tuʻufaʻatasia o se ata o faʻafitauli e suia le vaʻaiga o leo ma leo o le vitio. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e tuʻuina atu i le fale le vitio le faʻamatalaina o se ata le leoa ma Charlie Chaplin poʻo se ata tifaga 80s. O nisi o nei autu ma aafiaga e totogi, aʻo le galuega autu e maua fua.

    Tusia FilmoraGo - Free Vitio Faatonu

    GoPro Quik Faatonu

    Le kamupani, o le na faia o le sili ona lauiloa gaioiga mea puʻeata GoPro, ua faʻasaʻoloto foʻi le polokalama mo le faʻatautaia o ata ma ata puʻeina ma lenei masini. Peitaʻi, e iloa foi le polokalama pe faʻapefea ona tatala ma faʻagaoioia isi lava ata ma ata. O le mea autu o lenei vitio faʻatonutonu o le galue i faʻatusa ata: o talosaga uma i luga e faʻapitoa lava ile laufanua faiga.

    Tasi e le mafai ae uaʻi atu ile gaioiga "Le vaega sili ona lelei": a faʻaaogaina e se tagata faʻaaogaina se ata video-faʻavae, mai ia oe mafai ona filifili le sili talafeagai ma matagofie taimi, o le a faʻaogaina i le kolisi. O le gaosiga mea faigaluega latou lava e matua le matitiva: le itiiti ifo o galuega manaʻomia e pei o le totoina o faʻavaʻa poʻo le faʻaopopoina o le tusitusiga. O loʻo faʻaalia foliga sili atu filifiliga mo le faʻauluina atu o ata i isi talosaga. Uma foliga avanoa mo saoloto ma aunoa ma faasalalauga.

    Sii mai le GoPro Quik Faatonu

    VideoShow: faʻatonutonuina vitio

    O se lauiloa vitio faʻatonutonu talosaga. E i ai i se tele seti o aafiaga ma laisene musika e mafai ona faʻapipiʻi i le vitio tuusao mai le polokalama. E manaia foi le vaai a le au atiaʻe ile faʻaoga, atonu - o soʻo se vitio faatonu matou te faʻaigoaina, o le sili ona lanu.

    Ae latou te le tutusa matagofie mea - o le gaioiga o le talosaga e mauoa foi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona tuʻuina i lalo le gaosi faʻapipiʻi e sefe ai le avanoa i le taʻavale, ona auina atu lea i fegalegaleaiga faʻasalalau pe lafoina se feau i totonu o le avefeau. O loʻo i ai foi se filifiliga faʻaliliu: e mafai ona e liliu se ata faʻasolo i le MP3 i ni nai tapas. E iai faʻamatalaga e maua fua ae leai lava seisi filifiliga e tatau ona e alu i ai. O loʻo i ai le faʻapipiʻiina o faʻasalalauga.

    Sii maia le VideoShow: Vitio Faatonu

    Aulelei Oe - Vitio Faatonu

    O se taʻutaʻuga lauiloa mo le faʻatonutonuina o ata poʻo le faia o au lava ata tifaga, faʻaalia ai le tele o mea manaia. O le mea autu o se mauʻoa tusi meafaigaluega. Ioe, ma le manaʻo tele ma le i ai o tomai faʻapitoa, oe mafai foi ona fatuina au oe lava atavili.

    Fai mai i le au atiaʻe, e oʻo atu i le 30 ituaiga pulumu ma 20 e mafai ona teuteuina faʻalautelega filifiliga o loʻo avanoa. O le mea moni, o filifiliga masani a le faʻatonutonu vitio e leʻi alu ese - e mafai ona selesele, faʻaata, kilipa le tulaga faʻatatau, faʻaaogaina aafiaga, ma isi. Ae paga lea, o le fua faʻasalalauga e i ai tapulaʻa: o se faʻailoga vai i le tini video ma se kilipa umi o 3 minute. Ma Lusia nofoaga faalauiloa tele e manaomia.

    Download Manaia FUA - Vitio Editor

    Magisto: ata vitio mai ata

    Le sili ona le masani ai vitio faatonu o le atoa aoina. O lona uiga e le masani ai o le otometi gaosi - le tagata e na ona manaʻomia le faʻaopopo ata ma ata vitio i le talosaga e manaʻomia ona liliu e avea ma kolase.Ua faʻaaogaina e na o le faʻatonutonu le sitaili - le seti e laʻititi lava, ae faʻalautele ma faʻafouga taʻitasi.

    Lea, "faʻatonu lava ia" e maua ai le agavaʻa e faʻaopopo ai le leo - naʻo le fugalaʻau meli e mafai ona faʻamamaina e se ituaiga poʻo se lagona. Talu ai o le faagaoioia o tekonolosi e aofia ai le faʻaaogaina o se neural network, a aunoa ma le Initaneti o le talosaga e le aoga. O ni sitaili ua totogi, e leai ni faʻasalalauga i soo se ituaiga.

    Sii Magisto: ata vitio mai se ata

    O le aotelega, matou te maitauina o aso uma e sili atu ma sili atu masani masani galuega komepiuta e mafai ona faia i luga o masini feaveaʻi, e aofia ai gaioiga vitio. E masani lava, feaveaʻi faʻataʻitaʻiga vitio e mamao ese mai le lelei ma le gafatia o mea faigaluega pei o Sony Vegas Pro ma Adobe Premiere Pro, ae o mea uma ei ai lona taimi.

    Pin
    Send
    Share
    Send