Polofesa 9.3.4

Pin
Send
Share
Send

I totonu o komepiuta-fesoasoani mea fuafua faiga, e faigofie ona iloa e se tasi nisi o loʻo taulai atu i manaʻoga o tagata faʻapitoa i nisi inisinia matata. Faatasi ai ma o le tusiata, inisinia ma le eletise sapalai. Ina ia faʻafaigofie galuega a inisinia faʻatasi ma le galuega mulimuli i luga o lenei lisi, e i ai le ProfiCAD polokalama. O mea taua o lenei CAD polokalama o le a talanoaina i lenei mea.

Fausia eletise eletise

ProfiCAD, pei o se isi lava komepiuta-fesoasoani masini mamanu, o loʻo i ai tulaga faʻaaogaina mo le fatuina o ata, pei o, mo se faʻataʻitaʻiga, o se laina sao ma faigofie foliga faanatura pei o se tafatafa ma se ellipse.

Talu ona faia le polokalame mo manaʻoga o tagata faʻapitoa i le fanua o sapalai, o loʻo aofia ai ma le tele o lisi o mea faʻapitoa saunia o vaega eseese o mea tau eletise, e pei o resistors, transformers, inductors ma le tele o isi.

Mo sili atu talafeagai faʻafiafiaga i totonu o le tele numera o faʻailoga, o loʻo i ai se isi faletusi faʻailoga o faʻailoga.

Saili mo mea i le ata

A fausiaina se auiliiliga ata o se tele fausaga, e faigofie ona e le mautonu i le tele o elemene. Ina ia aloese mai lenei, ProfiCAD saunia se sili aoga aoga meafaigaluega o le a fesoasoani ia te oe e maua ai le mea taua. Ina ia faʻaogaina, e tatau ona e mauaina le igoa o le vaega e te manaʻomia i le lisi ma kiliki i luga.

Auina atu i fafo ata e pei o se ata

I le faʻaopopoga e faʻaulu mai le ata i fafo, ua i ai le tomai o faʻataʻitaʻi e sefe ai le ata na tusia o se ata PNG, ma e faigofie ona faʻataʻitaʻia, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻaalia ai se ata o se mea lilo i se tasi.

Lolomi Faila Fetuunaiga

O lenei polokalama ei ai se auiliiliga tusi ata faʻatulagaina tulaga lisi. E faigofie ona e suia ia faʻatonuga e pei o, faʻataʻitaʻiga, vai o loʻo i lalo o saini, le faʻatulagaina ma mea o loʻo i le laulau ma faʻamatalaga o le pepa, ma isi, ina ia mafai ai ona faʻamalieina manaʻoga o le tagata faʻatau.

Ina ua mavae lena, e mafai ona na ona lolomiina se tusitusiga ma ni nai kikikana kiliki.

Lelei

  • Lautele galuega faʻapitoa mo tagata faʻapitoa i le matata o le paoa sapalai;
  • Lagolago gagana Rusia.

Le atoatoa

  • Tau maualuga mo le atoaga;
  • Faʻaletonu faaliliuga i Lusia.

Polofesa ProfiCAD CAD o se meafaigaluega sili ona lelei e faʻafaigofie ai le fausiaina o ata o matagaluega eseese eletise. O lenei polokalama o le a fesoasoani tele i mana afi inisinia.

Sii maia faʻataʻitaʻiga vaega o le ProfiCAD

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Turbocad Vailaau QCAD Atenatura 3D ma le Ashampoo

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
ProfiCAD o se tasi o le tele CAD polokalama. Na mamanuina ina ia faʻafaigofie le galuega a tagata faʻapitoa i le itu taua o sapalai.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: ProfiCAD
Tau: $ 267
Tele: 10 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 9.3.4

Pin
Send
Share
Send